- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, egyrészt van már ezzel a témával foglalkozó topic [link], másrészt a fórum nyelve a magyar, illett volna magyar címet adni neki.
-
westlake
félisten
lathatod, hogy ott egy olyan multimeter, ami infras homero is.. (gondolom ismered ezeket)
feltamasztottam egy dobozra es rairanyitottam a lezerpointert a magra.. amikor melegitettem a kupakot, neztem a kijelzot, de mint kiderult, a langot is tudja mertni a homero
allandoan ugralt a hofok, de asszem 95 foknal esett le a proci a kupakrol -
westlake
félisten
erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...
eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve.. -
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #4 üzenetére
mod: mar latom. 6400
-
X@b3e
addikt
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Jah, főleg azon a ragadós trutyin, ami összefogja
West:''egy infras homerovel probaltam megmerni, hogy hany foknal enged el a cucc'' - ezt most hogy?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
sorry.. most latom, hogy az elso kep lemaradt..
korrigaltam..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Derék. Látszik, h figyelnek a minőségre.
-
Silencer83
addikt
eddig is tudtam hogy nem vagy szivbajos fazon -
westlake
félisten
[link]
nehogy mar csak a kulfoldi csokak tavolitgassak el a kupakokat
nehany tapasztalat:
az eltavolitas elso resze semmiben nem kulombozik az a64-ek kupakeltavolitasatol..
pengevel szepen elvagdossuk a kupakot es a cpu-t (reszben) osszetarto gumiszeru anyagot..
ezutan nehany helyen meg kell fesziteni a kupakot es a cpu-t.. ezutan johet a gazmelegito..
proaltam kideriteni, hogy hany foknal enged a ''ragaszto'', de nem tudtam megoldani..
en olyan 90fokra saccolom..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged