Aktív témák
-
westlake
félisten
erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...
eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve..
Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest