Hirdetés
Aktív témák
-
westlake
félisten
erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...
eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve..
Aktív témák
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..