- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Remus
tag
Ez a hütő elfér egy ASUS a7n8x alaplapon és egy midi Feel V házban?
-
Remus
tag
Ez a hütő elfér egy ASUS a7n8x alaplapon és egy midi Feel V házban?
-
mormota
senior tag
igaz nekem aeru 7 LITE van csak, de ez is tökéletesen hűt....
gondolom a 7+ mivel full réz, 3-4 fokkal jobban nyomja
2500on pörizik a cucc, és terhelés mellett a barton 2500+os prockó 35-40fok -
Remus
tag
Senkit se érdekel? :(((
-
ptiboy
senior tag
i'm the best :t
-
Remus
tag
Érdekes a dolog hogy a Lite jobban hűt alacsony fordulatszámon.
http://www.mecsystem.laza.hu/keret.cgi?/elemek/main.htm -
G4bo
csendes tag
Köszi a választ, valami hasonlóra gondoltam én is, de nem voltam biztos benne. Már csak azt lenne jó tudni, hogy ha Aero7+ -t veszek a mostani Aero7 Lite-om helyett, akkor mennyi lesz a különbség, mert 2-3 fokért nekem nem éri meg lecserélni ezt amit most vettem 1 hónapja :)
-
mumtaz
senior tag
Az AERO 7 Lite, és az AERO7+ között annyi a különbség, hogy a 7+ bordája full rézből van.
a JET7 és az AERO7+ között az a külömbség, hogy bár a JET7 dizájnosabb és a ventilátora több levegőt mozgat, a bordájának csak a talpa réz, a többi alumínium. Nem tisztem, hogy eldöntsem, de szerintem az AERO7+ hűtőteljesítményben vagy jobb, vagy kb. azonos a JET7-el. Sajnálatos, hogy JET7-est nem adtak ki full réz bordával, mert akkor biztosan jobb lenne az AERO7+-nál. Szerintem AERO7+-al jársz jobban. -
mumtaz
senior tag
Nálam egy CoolerMaster JET 7-es domborít. Elötte TITAN D5TB volt amit, ha full 4500 rpm-re nyomtam, akkoris SETI-vel másodpercek alatt elérte az 56 fokot. A JET 7-essel legalacsonyabb fordulaton (kb 2000 rpm) naggyából 3-4 perc kellett, hogy elérje a 46 fokot. Ez persze lehetne sokkal kevesebb is, mivel én magát a ventit 90 fokkal elfordítottam a bordán. Normál használat mellett ebben a pozícióban, legalacsonyabb fordulaton a proci átlag 38-40 fokra melegszik fel.
-
c*
aktív tag
válasz
andorpapa #32 üzenetére
Hi
kossz a valaszod igaz kicsit kesve . . .
mar befektettem egy zalman alcu ba es azthiszem nagyon nem bantam meg . . .
nagyon halk es nagyon hideg. . :))
ASUS A7N8X-Deluxe , 2500+ barton . 2400rpm en a zalman es 32 fokot mutat
az ASUS Probe 2 . . . nagyon meg vagyok vele elegedve. . .:C -
andorpapa
őstag
Bocs, csak most vettem észre a kérdésed. Mivel Socket A-n még nem mértem össze a két coolert, így pontos adatot nem tudok mondani, de P4-en a Zalman jobb választás, ahogy ezt legutóbbi tesztünkből is kiolvashatod. Persze csak akkor jobb, ha van rá lóvé, de meg kell hagyni, hogy az Aero sem gyenge cucc.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
webgmaster #30 üzenetére
a lite alu bordával szerelt, a + meg rézzel.
-
webgmaster
csendes tag
Tudja valaki mi a különbség a sima + os és a Lite verzió között?
-
c*
aktív tag
up
andorpapa ? :C -
c*
aktív tag
:DD
es Andorpapa neked mi a velemenyed eme coolerrol ??
melyikel jarnek jobban zalman alcu val vagy aero7+ al ?
(nem 100% hogy a azlman elfer. . .) -
andorpapa
őstag
Nem akarlak megsérteni, de baromság, amit írtál! Mikor felejtjük már el végre azt a tévhitet, hogy a full Cu coolerek jobbak az Al és AlCu cuccoknál? Hányszor kell még felsorolni az ellenpéldákat? Hogy pl. a Spire FalconRock II (rézbetétes alu) jobb a Spire CopperKingnél, ami full réz. Vagy a Swiftech MCX462 (alu+réz) jobb bármelyik Cooler Master full vörösréz coolernél? És a sort a végtelenségig lehetne folytatni, de felesleges, egyszerűen meg kell jegyezni végre a szabályt: a hűtő nem attól jó, hogy réz, hanem attól, hogy hűtéstechnikai szempontból jól van megtervezve a borda, igényesen lett kivitelezve és megfelelő, az adott bordához illő légszállításról gondoskodik a csatolt ventilátor.
-
StrigHer
csendes tag
vegyel a boltban sztem megeri :DD
-
Mosqu!to
addikt
heh, eladta. most beszéltem a sráccal:(
-
StrigHer
csendes tag
[L]http://www.3dxtreme.org/Coolermaster_Aero7_p2.shtml[/L]
azigen. . . :DD :DD -
Mosqu!to
addikt
mért adja meg a tel számát ha ki van kapcsolva? :(
-
Mosqu!to
addikt
hy. ha még megvan valszeg érdekel. érdekelne esetleg hogy van e rá gari?
-
c*
aktív tag
hpf :C
lattal mar zalman-t ??
az kb 2x ekkora ez csak magas -
Mec
aktív tag
Aero7 hangosabb, olcsóbb és jobb.
-
c*
aktív tag
up!
segitsetek donteni !! zalman 7000 AlCu v. Coolermaster aero 7+ :O -
c*
aktív tag
hath nemtudom mennyire halk viszont minosegben mindenkepp jo az enermax chieftec ill zalman borsos az aruk . . .
nekem egy codegen 350 em van . . . meg az epulo konfigban. . . sok tapasztalatom meg nincs felolle :) -
KriszBoy
senior tag
Így 5 perc után 32C-os a proci ha lecsavarom tökig a ventit!
-
KriszBoy
senior tag
ja, már irtam p4 2.8 (800FSB)! Azért már ez is melegszik és szerintem jól hűt! De most levettem minimumra a fordulatszámot és 5 perc múlva megnézem mi a helyzet!
-
c*
aktív tag
jaaa de hulye vagyok mar irtad :DD
sry -
c*
aktív tag
e neked mit hut amd t ??
nah valami eredmenyt irj marle plz !! -
KriszBoy
senior tag
Én is sokat gondolkodtam aztán ennél maradtam, nem bántam meg!
-
c*
aktív tag
hm a dobozrol csak annyit tudtam kiszurni hogy ''3000+ or higher'' namost gondolom Athlon 64 mar nem . . .
a zalman AlCu jo A64 re is csak azzal meg az van hogy nem 100% hogy befer a hazba a tap miatt jah es az AlCu lehet hogy ez az Aero jobban hut . . . ah nemtok donteni . .. keriteni kene vmi tesztet -
KriszBoy
senior tag
Biztos, ha letekered a potmétert halk! Ha feltekered akkor meg hűt mint álat, és játéknál úgyse hallod!
-
c*
aktív tag
Hi
engem az erdekelni inkabb hogy AMD t neaggyisten Barton 2500+ t hogy hut :) -
HEro
tag
A francba ha ezt két hete adtad volna el! :)
Ráadásul csendes is! -
KriszBoy
senior tag
Nekem a 4+ van azaz a p4-es és nagyon jó! Most hogy csak netezem lehalkítottam és a 2.8-ast 32C-on tartja! Szerintem jó kis hűtő! Ja és ha hajtom akkor ilyenkor 29C-ig lemegy a proci hőmérséklete!
-
c*
aktív tag
huh asszem ez a teszt meggyozott . . .
[L]http://www.ocia.net/reviews/aero/aero.shtml[/L] -
c*
aktív tag
hi
van valakinek ilyen coolerja ?? tapasztalatok , tesztek erdekelnenek . . .
vajh jobban megeri e ez mint egy Zalman cnsp 7000 AlCu ?? -
GPRS
csendes tag
Szevasztok!
Nekem van egy vadonat új CoolerMaster Aero7+ hűtő csodám.
Szereztem...Megválnék tőle jócskán a bolti ár alatt. (6500.-Ft)
Ha valakit érdekel hívhat: (Bp. csak ha biztos vagy benne):06-70-312-2884
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest