- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumi
aktív tag
Hát úgy néz ki ennyit tud
..azé ennyi pénzé (9e)már elvártam volna hogy marha jól lehűti a procim...Nem is értem mér 41 dBa hangos mikor csak 21cfm-et szállít...
Nem hiszem h az nagyon segíthetne...Most majd azt szeretném kipróbállni h ráteszem azt a hűtőt amit mondtam(1-2 ezer forint), csak már két hete várok rá, de még nem jött meg az üzletbe
[Szerkesztve] -
herrober
tag
Na Hi!
Nekem is Jet 7-em van...Hát nemtom...A 2800+ Bartonom előtt 2000+ volt ''alatta''.
Ezt teljesen jól ( 45 - 48 fok) bírta hűteni,ház oldala NINCS fönt!
Most a 2800+ @3000+ - t 55 -60 fokra bírja ''lehűteni''.
A lap: a7v8x . Lehet,hogy szarul mér, mert a borda épphogy langyos...
Már 2* átpasztáztam, ugyanaz..
A borda alján 1 alkoholos pucera segíthet?Vagy semmi? -
schumi
aktív tag
Hi !
Van egy ilyen hűtőm, de sajnos nem igazán teljesít jó...Zárt házban terhelés alatt 60c* fölé is simán felszökik(2800+) úgy max.63-ig,,, idle 39-42c*...
Kérdésem az lenne hogy normális dolog-e ez...Ennyit tud a hűtő? (mondjuk nekem nagyon tetszik kinézetre...de inkább a minőség ami most dominálna...), paszta meg minden korrekt...Alaplap mérne félre (biostar)?
Ami szembe tűnő h csak max.21 köblábat szállít a hűtőventi...Esetleg ezt a procihűtőt egy nagyobb légszállítású házhűtőre cserélve jobb lenne?
PLZ HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..azé ennyi pénzé (9e)már elvártam volna hogy marha jól lehűti a procim...Nem is értem mér 41 dBa hangos mikor csak 21cfm-et szállít...