-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Hát Én egy G3420-as procit és egy GTX750-et raknák bele, FSP Hexa+ 500W-os táppal. Sok helyen olvastam, hogy alsó tápos háznak a hibája lehet, hogy nem ér el a tápcsati ide-oda. Tehát ezzel nem lesz gondom, ugye?
Plusz gondolkoztam, hogy lehet ugy csinálom meg, kap 3 plusz ventit, egyet alulra, ami szívja befelé a levegőt (az előlapival együtt), és hátra, fentre egy-egy, ami tolja kifelé. Ez megoldás lehet, elvileg. Sajna vízhűtést már nem tudok egyenlőre finanszírozni, meg szerintem egy ilyen "kis" konfighoz felesleges is lenne. Vélemény?Ja, és milyen színű led venti van az elejében? (elvileg azt adnak hozzá alapból, ha jól olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest