- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DTQ
csendes tag
Tiszteletem!
Van egy cm 730k billem ès az f5 rosszalkodik.Először csak ùgy csinàlt mintha beragadt volna majd most ,hogy is ìrjam körbe->>>először azt vetem èszre ,hogy bizonyos billenytyűket 1 3 5 7 stb hiàba nyomok nem veszi be.A kezdeti időkben elég volt pàr komolyabbat rànyomni és volt ,hogy hetekig okè volt ,de most kupakot le kellett vennem ès oldal irànyba megpöckölve helyrejön ideig òràig.Màr ùgy felbaszott azon gondolkoztam kitèpem .Fèl èves a szerkezet ès szètbasz az ideg,hogy szaros 1000 forintos bìrta 3-4 èvig is akár . Amennyiben bàrmi ötletetek lenne ìrjatok please
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák

- Lian Li HydroShift II LCD-S 360CL - AM5 & AM4 felfogatókészlettel - GARANCIA: 2028.01.06
- SilverStone Titanium SX800-LTI 800W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszi!