- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
i5 750-re vásároltam ma egy Hyper TX3-t, nagyon kellemes csalódás a hűtő, hyper tx2-vel volt gondom, a feszengetős felfogatás, itt egy nagyobb nyomás és be is pattant és jó stabil.
Gyári rézmagos 2centi magas fos hűtő után, prime95 alatt, a legmelegebb mag 54°C gyárival 73°C volt a legmelegebb mag, terhelés nélkül is 6-7°C-al jobb a helyzet(IBT alatt még durvább különbség: gyárival 82°C a legmelegebb mag, tx3-al 53°C és a gyéri is rajta volt rendesen, sőt mx2-vel volt megkenve), sajnos költözésnél elkevertem valahova az mx2 és chillaramic pasztámat, ezért sajnos amit atak hozzá azt használtam, mi róla vélemény?
CPU-m egyenlőre alapórajel csak tb van belőve és 1,154V-on megy, ami kicsit zavar hogy probálgattam állítani a smartfan-t a BIOS-ba igaz nem tőrtem magamat ösze, de zavaró hogy alapból forog 1300-1400pm-en, ez igy csendes is nem zavar, de mitudomén csak megnyitom a böngészőt már is felpörög aztán vissza, úgy lennék vele kibékülve, ha terhelés alatt 2000rpm-en menne nélküle megfelelő ez a 1300-1400rpm.5K-ért remek vétel ez a cpu hűtő.
-
Dyno
veterán
válasz
Daemon09 #2517 üzenetére
Na ő róla lenne szó, neki a csavarjait szeretném felhasználni, sikerülhet?
vPhis: Még az odébb van, meg nem szeretnék fesz. emeléssel tuningolni, csak lazábban.Meg sajnálok hűtőért kiadni olyan sokat, most a hypert sikerülne belszerezni 4K-ért.
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Hyper TX2-t mert szeretnék tovább menni tuningban, és késöbb Q8XXX-et szeretnék majd 3,2GHz körül hajtani vele.Problémám az vele hogy nem szeretném pattintani a kicsikét, van nekem a mostani hűtőm GT 5073, ezen csavaros megoldás van hátsó merevítővel, kérdésem az lenne hogy arról a hűtőről jók lennének-e az alkatrészek a hyperhez?Köszönöm előre is.
-
Dyno
veterán
Tedd fel a legújabb Everestet ha nincs meg majd oda adom....meg a lap is félre mérhet nem is kicsit a feszültség emelés meg kcisit fura mert nekem is beállitok valami értéket és mást oszt ki magának.Érdemesebb kisebb lépésekben tuningolni és ne össze-vissaz emeld a feszültségeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest