Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli986
tag
Sziasztok.
Lehet láma kérdés lesz nem tudom eldönteni hogy járnék jobban.
Adott egy hyper tx 2.legalábbis a dobozára ez van írva viszont 3 tűs a venti csatija.úgy tudom a tx2-esek 4 tűsek.na mindegy nem is ez a lényeg.
a kérdésem az lenne,hogy hogy érdemes felszerelni ezt a hűtőt szerintetek.a házamon hátulján a tápegység alatt van egy egész nagy hely ventinek.úgy 12cm körüli lehet,de nincs oda beszerelve semmi,szóval ha úgy tetszik van ott egy nagy lyuk pontosan a procihűtővel szemben.szerintetek akkor kapok jobb hűtést ha úgy szerelem fel,hogy a venti szembe legyen ezzel a lyukkal és elvileg onnan szívja befelé a friss levegőt,vagy ha fordítva és inkább a lyuk felé fújja a venti a levegőt a bordán keresztül.azért gondolkozok ezen,mert szerintem akkora szívóhatás nincs hogy egyből a friss levegőt szívja be+a meleg levegő így befelé áramlik a házba,viszont ha fordítva raknám fel akkor igaz eleve melebebb levegőt fújna a bordára,mert a házból szívná,viszont talán a meleget ki tudná fújni.nem nagyon vagyok benne az aerodinamikában szóval csak találgatok.kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Béta iOS-t használók topikja
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest