- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
válasz
Xaero88
üzenetére
Kösz, így tényleg előrébb vagyok
Na mind1 azért nem böngészem végig mindet. Átgondoltam a dolgot, szerintem az lesz a legjobb, ha veszek egy Coolink SWiF 92 mm 922-est (1100-1850RPM), amihez jár szabályzó is 1800ft-ért. Míg egy sima 1 ventit szabályzó poti úgy 900ft. Majd kicserélem a gyárit a coolinkkel. Remélem könnyen fog menn. Kerestem kék ledes 92mm-s ventit de nem találtam szabályzósba. Még egy Revoltec kék ledesen gondolkozom, ami 1500rpm-el megy állandóan. Van is egy itthon a ház oldalában.Hatékonyságot nézve a gyári és ez a coolink milyen?
-
KőkorSzaki
tag
válasz
Xaero88
üzenetére
A régi pasztát le kellett volna szedni, pl. alkohollal. Mert az az orrodat is tisztítja. Viccet félretéve: tiszta alkohol + fültisztító általában működik. A hűtőt is meg kell most már tisztítani. Persze bebuktad a gyári pasztát. Ha már újra nekikezdesz, nézd meg pl. az arctic cooling pasztázási útmutatóját előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Na mind1 azért nem böngészem végig mindet. Átgondoltam a dolgot, szerintem az lesz a legjobb, ha veszek egy Coolink SWiF 92 mm 922-est (1100-1850RPM), amihez jár szabályzó is 1800ft-ért. Míg egy sima 1 ventit szabályzó poti úgy 900ft. Majd kicserélem a gyárit a coolinkkel. Remélem könnyen fog menn. Kerestem kék ledes 92mm-s ventit de nem találtam szabályzósba. Még egy Revoltec kék ledesen gondolkozom, ami 1500rpm-el megy állandóan. Van is egy itthon a ház oldalában.