Új hozzászólás Aktív témák
-
vPhis
tag
Elején énis úgy gondoltam hogy végre halk lesz a gépem, mindenki azt írja erről hogy halk de hát bekapcsoláskor csalódnom kellett. most 1200-on járatom igy se halk de legalább nem olyan mint 1800 (nálam 2000) RPM-en.
szerintem legközelebbi hűtőm valami scythe lesz. de azon is elgondolkodtam h minden thermalright. egyrészt nagyon jó, másrészt ha NB, RAM, CPU, VGA cooler TR lenne az szépen nézne ki. bár lent van a gép szóval ez nem elsődleges szempont
-
sgergi
veterán
Nem a leghalkabb, ha halkat akartál volna, akkor inkább egy 12cm-es ventivel szerelt hűtőt kellett volna nézni, igaz, hogy azok drágábbak is, de akinek a hang számít...
Egyébként nem rossz a borda, a ventivel vannak gondok, nem egyforma minőségűek, példányonként is eléggé eltérhet a hangja, már tapasztaltam, ráadásul a venti magas fordulaton hamar tönkremegy. De egy jó ventivel már nagyon korrekt. Jó választás az a venti, és jó árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő