Új hozzászólás Aktív témák
-
Darren82
tag
Üdv!
Két kérdés: Miért nem megy bele ebbe a házba egy normál atx alaplap farigcsálás nélkül??
Jók ezek a ventik,vagy érdemes később lecserélni AC ventikre,hosszabb távon? -
Hali!
Valaki tud segíteni abban, hogy milyen boltból lehet venni egy táp kábel hosszabítót? Amiket én ismerek sajnos egyikben sem találtam ezt a 20 tűshöz való hosszabítót. A 4 tűshöz találtam.
Köszi előre is.
-
Holnap érkezik nekem is eme remek házikó!!!
-
Megvan a ház.
Hát, nagy!!
Még kell vennem egy jó pár kábel hosszabítót, mert mocskosul rövid a cucc, de amúgy nagyon jó kéró.
Ő 3 db 12-es megy benne 5v-n, majd a 212+-on még egy, ami az alaplapra van kötve, meg a 14-es 5-volton. Nagy huzat van benne, hangja meg ó ne.
Majd rakok fel képeket, már nincs kedvem fotózni.
-
Hali!
Jövőhéten érkezik meg nekem is a ház.
Tegnap rendeltem meg, szóval kedd, szerda lesz mire ide ér.
Remélem jó lesz, mert mocskosul tetszik ez a ház. Meg remélem a táp kábelek elég hosszúak lesznek, hogy a laphoz felérjenek.
Ha nem akkor morcos leszek.
Meg remélem hogy a lap és CM 212 felfogatás el fog férni, ahol ki van vágva az alaplapi tálca... Nagyon remélem... -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Beszerezhető Mo.-on ehhez a házhoz való ablakos oldallap?
-
válasz
cowboy_bebop #83 üzenetére
Ne vedd már el a kedvét.
-
pottyantós
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #83 üzenetére
-
albert8
veterán
Pofás kis ház nekem is ilyen van cm690 pure black with window
-
Genji
őstag
Nekem is megjött az új kuckó, csak csodálni volt időm költözés ma vagy holnap. Első benyomásra nagyon szép, kidolgozott, precíz tervezés.
-
Krisinto
őstag
Egyre jobban tetszik ez a ház
Csak kár,hogy tápot kell vennem,mert ebbe nem tudnám elrendezni a kábeleket,addig meg marad a szerver ház átalakítása....
Abba nagyobb a hely mint ebbe -
-
Mire ezt valaki megválaszolja lesz alkalmam megnézni a dolgot. Ki kéne csomagolni, de 40km hurcolászás után nincs kedvem. Spóroltam 4 ropit. 22be vettem.
-
Az I-es oldallapja jó a II-hez? Mert nekem plexis oldallapom van és átraknám a II-be.
Mit lehet kérni az I-esért manapság? Hibátlan állapot, doboz minden. -
cowboy_bebop
őstag
Tegnap én is csatlakoztam a klubhoz egy ilyen házzal.
Biztos én voltam a béna, de a régi házból az újba átpakolás (beleértve a "kábelmenedzsmentet" is) 4 órán át tartott.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Esetleg tudja valaki hogy befér e ebbe a házba egy HD5870?
-
TonTomika
aktív tag
Gratula!
Én manuálisan rákötöttem a legelsőt +5V-ra, felülre a felső takaró alá betettem 2db coolink swif2 120p-t szintén +5V-ra és ennyi. Videokártyán van még két dv swif2 92p, de ezeket a vga pwm csatijára kötöttem, max 500-at forognak. Képeket majd én is teszek fel, amint vállalható lesz a custom vga hűtésem.
– Tud valaki valahol 0.5-0.7mm vastag alu-lemezt amit nem táblába adnak? Kb egy A3-as lap nagyságú kéne. –
-
tarczali
tag
ennyire gáz lenne?
-
tarczali
tag
Nekem is sikerült beszerezni egy ilyen házat. Nagyon megvagyok elégedve vele, minden jól elfér benne, nagyon jó anyagokból van.
A házban lévő 3 ventit lehet programmal szabályozni vagy csak külön szabályzóval lehetséges ez?
-
TonTomika
aktív tag
MEGVAN!!! Beköltöztem.
-
Biznisz Elek
senior tag
Nálam is van 2db 21500FTért ha valakit érdekel PÜ.
Üdv
-
TonTomika
aktív tag
Május 12 az új határidő!
-
TonTomika
aktív tag
Ez a ház nagyon nem akar megjönni...
-
Krisinto
őstag
De még mindíg irdatlan drága
-
Krisinto
őstag
Fel akarok kerülni a pc-style-ra valamikor a CM690II-vel...de hogy mikor,az nagy kérdés marad
-
Krisinto
őstag
Nem lesz überbrutál gép
Az aláírásomban lévő lap+2*2gb Kingston HYper-x ram+4870/4850+3/4 magos athlon/phenom+valami normális táp!
Én is Corsairt akarok vagy CX400/HX450/VX450Ami a CX400 mellett szól,hogy 435w-ot ad le
-
TonTomika
aktív tag
Ha megengedsz egy javaslatot: Corsair CX400. Feltéve ha nem akarsz űberbrutál konfigot bele. Az egész matt fekete mint a ház, oldalán dombornyomott Corsair felirat, 80+-os teljesítmény, és 13.000HUF körül van az ára.
Ha úgy gondolod, hogy nem lenne elég, akkor olvasd el a: "Mire elég 400 watt?" című cikket.
Ja és a Corsair-nek is van az oldalán egy kis kalkulátor.
-
Krisinto
őstag
Nekem tápot kellene vennem,mert azért egy 690-be kicsit csúnya lenne egy Superb 460
-
-
TonTomika
aktív tag
Én inkább azt mondanám, hogy jól ELfogytak.
Gyakorlatilag nincs az országban.
Csupán azt nem értem, hogy miért illetik sok webáruház honlapján RAKTÁRON jelzéssel, amikor nincs? A weblapjuk nem az adatbázisukból mutatja a készletet? Mindenkinél ilyen szar a rendszer?
Ami aggasztó: nyár közepére ígérik nagyobb szállítmány behozatalát európába.
-
TonTomika
aktív tag
Update:
Felhívtam a maradék két boltot...SEHOL nincs belőle.
Ha esetleg tud valaki valahol, az visítson jó hangosan!
Más házat nem akarok venni...ez ilyen megláttam és veszek kategóriájú ház nekem.
-
TonTomika
aktív tag
Ti honnan rendeltétek?
Egy hete próbálom beszerezni, egyenlőre sikertelenül.
Szegény gép most egy ős mercury házba van belepakolva, hogy lehessen használni.
Pc gear volt az első próbálkozás, a hétre ígérték a beszerzést, sajna nincs nekik, és nagyon valószínű, hogy nyár közepéig nem is érkezik Európába belőle. Nagyon készséges volt az eladó, respect neki!
Pc-outlet volt a második, ezen kissé felkaptam a vizet, mert direkt felhívtam őket, hogy van e raktáron, annak ellnére, hogy az oldalukon hatalmas pirossal van kiemelve: RAKTÁRON szállítás azonnal...ma kellett volna megérkeznie, felhívom...: háát sajnos nem tudunk küldeni, és nem is lesz...mondom igen de akkor miért mondták hogy van?...nem tudom melyik kollégám mondta...elnézést.
Begurultam, és elkezdtem túrni a netet. Mobilx Hungary-nál szintén raktáron jelzéssel volt illetve a dolog, rendeltem is, holnap megy nekik a telefon hogy tényleg van e.
Találtam még egy másikat, de onnan csak végszükség, mert kb 3-4 ezerrel lenne drágább szállítással.Akinek van valami tuti infója az ne tartsa magában!
-
Eddie141
senior tag
Azt én is nézegettem a képeken, hogy még a cooler master által publikált képeken sem oda esik a hátlapi felfogató
Amúgy nekem még az előző cm690-em volt, és én egy kis 6cm-es slim ventit tudtam betenni csak hátra, bár be kell valljam semmi értelme nem volt, csak hangosabb lett, és a proci hőmérsékletáből kb 2 C°ot vitt le..Amúgy nagyon szép ez a házikó. Én is szeretnék egy ilyet, mert bnőmet is be akarom rángatni a cooler master clubba
(neki most egy rózsaszín r2toas-ja van, ami itt van a lábam mellett és eléggé idegesítő, nemigazán bejövős szín
Eléggé lehúzza a szobám összképét
)
Ennek talán egy fél fokkal átgondoltabb lett a belseje mint az egyesnek
Az is pozitívum, hogy gyárilag fekete belülről. Bár az első mellett talán az én izlésem alapján az szól, hogy nem ennyire kerek. (izlések és pofonok.)
-
stork13
aktív tag
Hát igen, drága dolog a számítástechnika. Akkor még nem is tuningolt vagy moddolt az ember.
A VGA hűtést én is cserélni szeretném hamarosan. Csak még nem állt rá össze a keret. Mással nincs gondom, minden új.
Szerk.: Ja meg CPU hűtő a gyári helyett. Mindkettő Thermalright lesz, Coolink swif 2 ventilátorokkal. -
Sonja
nagyúr
Na igen, a vidkártya hűtése baromi hangos, de csak játék alatt. Igaz, a VGA hűtését holnap cseréltetem Accelero S1 + Turbo Module-ra.
Ja, meg a mostani letöltős 250GB-os Samu winyóm is hangos, mikor seekel (az F1 750GB-os Samu vinyó viszont halk), azt is cserélem egy WD 500GB-os winyóra.
Én csak a halkítás miatt cseréltem ebben a hónapban tápot, házat, winyót és hűtéseket.
Rá is ment 90eHUF-om.
A kék LED nekem is kikapcsolva.
Szerk.: Most már a procihűtőn lévő Xigmatek ventit is hallom, szóval majd azt is cserélhetem.
-
stork13
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
Ahha, akkor azért nem voltak ott, mert ez nem szabvány ATX méretű.
Nálam egyébként minden 2 fokkal melegebb lett, mivel minden venti le van szabályozva.
A hátsó 12-es CM 5V-ra, a két felső 14-es CM 5V-ra (az elől lévő LED-es 14-est tettem felülre), míg az első 14-es Scythe 7V-ra. Viszont baromi halk lett a gép, szóval simán beáldozok ennyit.
Ha meg melegebb lesz az idő (jön a nyár ugyebár), akkor feltekerem a 2 felsőt 12V-ra (talán az elsőt is) és kész.
-
stork13
aktív tag
Tegnap sikerrel beköltöztem a kuckóba. Pozitívumként könyvelném el, hogy a VGA load hőmérséklete 12 fokkal csökkent.
Ami számomra csalódást okozott, hogy az alaplap lefogatása nem tökéletes. A rendelkezésre álló 9 pontból csak 6-on tudtam felfogatni mert a túlsó oldalán lévő 3 felfogatási ponthoz nem áll rendelkezésre furat a házban. Így távtartózni kellet műanyag bizbasszal.
Ennél a(z) (ár)kategóriánál ez azért csalódás, különös tekintettel arra, hogy egy 7 éves -töredék árú- Codegenben ez nem okozott problémát. Igaz, ott voltak más bajok. -
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #14 üzenetére
Már van is gyári plexis oldallap, de ott is van hely egy ventinek, ráadásul ugye benne a plexibe.
Azt akartam én is, de lemondtam róla. Jó ez így nekem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #14 üzenetére
-
stork13
aktív tag
Tegnap nekem is megérkezett a ház, de egyelőre nem érzek elég lelkierőt az átköltöztetéshez. Kijött rajtam a tavaszi fáradtság.
Szerk.:
Szeretnék csinálni egy kis összehasonlítást a jelenlegi ház és az RC 690 II hőértékei között, de ehhez az kell ami most nincs: idő. Kíváncsi vagyok mennyit javulnak az értékek. -
Sonja
nagyúr
Elkészültem a porszűréssel, mind a két oldalra. Igen, a jobb oldali kis 8cm-es helyre is tettem, nem csak a bal oldali 2db 14cm-es helyre.
A képeket meg lehet nézni a képgalériában!
-
Sonja
nagyúr
Fogok készíteni, ha holnap összeszerelem a gépet.
Reggel KV után nekiesek a porszűrés elkészítésének (kétoldalú ragasztót és/vagy Palmatex-et használok), és csak utána szerelem ki a mostaniból a cuccokat és teszem át a CM-be.
Képet az elkészült porszűrésről is készítek (remélem sikerül megcsinálnom/csináltatnom
), meg az összeszerelt gépről is, de ez utóbbit csak valószínűleg pénteken (akkor lesz meg a vidkártya hűtése + új winyó).
-
CsiguszMaxim
senior tag
Képeket akarunk
-
Sonja
nagyúr
Ma megjött a házikóm.
Beleszerelgettem a ventiket és ventiszabályzót, de mai nap csak ennyi.
Holnap nekiesek a két oldallap házi porszűrés készítésének, naphálóból.
Remélem sikerrel járok és akkor össze is teszem.
Szerk.: Az első 14cm-es kék LED-es ventit feltettem a másik 14cm-es mellé (a LED-ek kikapcsolghatóságát persze meghagytam, mert utálom, ha világít valami
), előlre pedig beszereltem egy 14cm-es, 800rpm-es Scythe Slip Stream ventit.
Majd a kábelrendezéssel el fogok lenni egész nap, az tuti.
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #7 üzenetére
Nagyon jó, csak ajánlani tudom!
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #5 üzenetére
Áhh, az jó nekem, mert a front audio-t és a dokkoló SATA kábelét akarom eltávolítani. A 2db USB és eSATA pedig marad, mert arra szükségem van.
Nálam le lesznek szabályozva a ventik, ezért vettem egy Scythe Kaze Q ventiszabályzót. Remélem, hogy elnyeli, mert a mostani házam (Chieftec Dragon midi) rettenetesen felerősíti és rezeg az egész ház, amitől az oldallapok berezonálnak.
Marha idegesítő.
Köszi a válaszokat!
-
CsiguszMaxim
senior tag
A front audio-t , usb-t meg a sata dokkoló adat kábelét ki lehet szedni. A többi sztem fix.
A lefogatás sztem jobban el van találva mint az elődjében. Rezonanciát én nem hallok de ha lenne akkor sem mert sajna a ventiket nem tudom szabályozni így 1100-on pörögnek. Nekem kicsit hangosak. Annyira biztosan hogy a vinyó zaját (ha van, de sztem nincs) elnyomja.
-
Sonja
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #3 üzenetére
Enyém hétfőn jön (remélem).
Szomorúan olvastam, hogy a felesleges kábeleket nem lehet kiszedni.
Pedig elvileg csak simán csatira van dugva pl. a SATA kábel is, nem?!
Egyébként az 5.25-ös megható lefogatása mennyire jó? Már úgy értem, hogy ha elég rendesen megtekeri a lemezt a megható, akkor annak a rezgéseit mennyire "nyeli el"? Nem rezonál be tőle a ház? Ugyan ez a kérdésem a vinyókra is!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Jajj de nagyon pang ez a topik.
Hát összefoglalva sztem rekembe szabott kis ház ez. Mindent kijavítottak amit a sima CM690-en ki kellett:- hátsó csatos megoldásokat kicserélték gyorscsavarosra
- fent kivágták a a venti helyét
- kényelmes méretű kábelmanagment nyílások (!!!!!!!!)
- szerelhető HDD rész
- belső fekete festésHirtelen ennyi jut most eszembe.
Ami talán negatívum, hogy a fenti panelen nem kiszerelhetőek a kábelek amik nem kellenek. (sata dokkoló tápja stb) A másik ami sztem logikátlan hogy az előlapi usb és audió kábelek szürkék lettek fekete helyett.Összeségében nagyon elégedett vagyok
-
CptMisi
őstag
nekem a sima kiadás van meg, jó ház, ezek a plusz dolgok pedig még jobbá teszik...
kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy tetszik majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Corsair iCUE H100i RGB ELITE INGYEN FOXPOST
- Fractal Design Meshify C White TG
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest