- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Azt én is nézegettem a képeken, hogy még a cooler master által publikált képeken sem oda esik a hátlapi felfogató
Amúgy nekem még az előző cm690-em volt, és én egy kis 6cm-es slim ventit tudtam betenni csak hátra, bár be kell valljam semmi értelme nem volt, csak hangosabb lett, és a proci hőmérsékletáből kb 2 C°ot vitt le..Amúgy nagyon szép ez a házikó. Én is szeretnék egy ilyet, mert bnőmet is be akarom rángatni a cooler master clubba
(neki most egy rózsaszín r2toas-ja van, ami itt van a lábam mellett és eléggé idegesítő, nemigazán bejövős szín
Eléggé lehúzza a szobám összképét
)
Ennek talán egy fél fokkal átgondoltabb lett a belseje mint az egyesnek
Az is pozitívum, hogy gyárilag fekete belülről. Bár az első mellett talán az én izlésem alapján az szól, hogy nem ennyire kerek. (izlések és pofonok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest