Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
Hi all.
Most vettem uj gepet es egy jo kis connect3d ati 9800 pro 128 mb-s kartya van a gepemben.
Megneztem a hivatalos oldalon es a frekijenek elmeletileg 380Mag es 680 Mem.-en kene mennie, ez a gyarto oldalan van.
Sajnos en lama allat belepiszkaltam egy tuning progival, nevezetesen a RadLinker-el. Van benne egy olyan opcio, hogy atallittja biosba a megadott frekit es en erre ugyesen ra is nyomtam:)
Lenyegeben 2 kerdesem lenne.
Hogy tudok meggyozodni rolla, hogy biztos, hogy egy radeon 9800 prot, kaptam, nem csak naturt 9800 at. Egy ilyen kartyaval rendelkezo user, megnezne nekem, hogy nala milyen orajelen megy alapbol?
Masik kerdesem, meg hogy a RadLinker-ben van olyan, hogy ha jol emlexem, hogy advanced.Ott valami huzka van es gozom sincs mit allit, de allitodott az is.Mar nem ott van ahol volt.
Es mivel ugyesen ranyomtam arra, hogy a biosba is regiszralja be az uj beallitasokat felek azt is atallitotta ott.
Azert irok ilyen korulmenyesen rola, mert nem otthon vagyok es nem tudom megnezni a pontos nevet a menunek:)
Aki ismeri a progit es tudja, hogy az mi es mi a default, plz irja le, mert visszallitanam a kartyan.
Segitseget elore is koszi.
u.i.:Amugy minden prigi azt irja ki, hogy 9800 pro, de felek csak megpiszkaltak azert irja ezt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged