Aktív témák
-
marcee
addikt
Hihetelenül szétcsesz az ideg ettől a játéktól!
Nem is értem, én kifejezetten a könnyed szórakozást keresem a játékokban, általában easy-n, max normálon játszok és nagyon nem komálom, ha valaminek harmadszor is neki kell futni (elvégre van elég kihívás a való életben). Erre itt van ez a játék, amit nem bírok abbahagyni, de nem is megy igazán. Easy-ben nem volt igazán problémám, normálban rá kellett jönnöm, hogy mennyire fontosak a bot-ok, figyeltem a teljesítményüket (pályánként más) és így sikerült azt is végigvinni. Most a hard felénél tartok és átlag 2-3 órát próbálkozok egy pályával, de nem megy. Idegesít baromira, de nem bírom abbahagyni. Nagyon szar mikor kifingok a kör elején és végig kell várni (egyszer még oké, de 10x?).
Eddig a leghosszabb partim, valami 24-22-re lett elveszítve(!) mert nem voltam képes flashbang-gel elvakított terorista kinyírása után még életben is maradni a kör végéig.
Tudnátok tippeket adni?
Szerk: hogyan lehet például a terroristákat választani?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs