Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chawitsch
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten vettem én is egy Speedet, nagyon elégedett vagyok vele. Szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólásait, nagyban hozzájárultatok, hogy a Speed mellett döntöttem. Külön köszönöm Neccnek a rootolást megkönnyítő cuccokat, tökéletesen működtek. Egyedül a Win8 driver signing követelménye nehezítette meg a dolgomat, ami miatt az ADB driver installer nem tudta telepíteni a drivert, de minimális keresgélés után megtaláltam hogy lehet kikapcsolni.
Elvileg ezen héten fog a ConCorde kapni egy újabb szállítmányt a Speedből (emailben beszéltem velük), ami nagyobb tétel lesz mint a múlt heti, így talán ez nem fog másfél óra alatt elfogyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest