- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sikerűlt újratelepíteni! Nálam ennél a romnál is(gyárinál is) képernyő kikapcsolásakor kikapcsolja a wifit!Wifi beállításoknál alvás közben a mindig ébren tartsa-ra van állítva. Van erre megoldás?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Azt hiszem kicsit elcsesztem a concorde rokee tabom miután a dpi-t átállítottam 220-ra!Sajnos azóta renszer ui leált van és használhatatlan.Van erre valami jó főzött rom esetleg cm?És esetleg a felrakásról egy részletes leírá tudna valaki linkelni megköszönném.
Kösz előre is a segítséget! -
kristof123
őstag
Köszönöm válaszod!
Azt tudtam, hogy minden adat veszni fog. Csak nem szerettem volna az egész ROM-ot lecserélni. Erre szerencsére van lehetőség, sikerült megcsinálnom! A feloldó mintázatot ki lehet "törölni" Factory resettel. Így lehet megcsinálni:"Recovery módba lépés
A Rokee tabunk jobb oldalán a HDMI és az USB csatlakozó közötti gombot (HOME gomb) lenyomjuk és nyomva tartjuk
majd a power gombot is lenyomjuk és kb 10 másodpercig tartjuk nyomva, majd felengedjük, DE
a HOME gombot még mindig nyomva tartjuk, míg be nem jön a recovery menü"
Ezután wipe data/factory reset.
forrás -
Petya25
őstag
válasz
kristof123 #135 üzenetére
Arra találták ki hogy ne lehessen bejutni, gondolod cask úgy meg lehet kerülni?
Ha újraírod a ROM-ot akkor persze lehetséges, de minden beállítás és adat veszni fog. -
kristof123
őstag
Sziasztok!
Van egy Concord tab Rokee 8gb-os készülékem, aminek a feloldó mintáját elfelejtettem. Utánaolvastam és olyanokat találtam, hogy a ROM-ot kellene frissíteni. Én nem szívesen csinálnám meg ezt. Hogyan tudnám kitörölni a mintát egyszerűbben?
-
Trex94
csendes tag
Szaisztok ! Az én tabommal az a helyzet hogy nem igazán akarja a töltést venni mert a tableten lévő csatlakozó belső pöcke letört.... Nem tudtok valamilyen alternatív megoldást a tablet töltésére ? A garancia papír meg elkallódott valahol , de lehet hogy erre nem is terjed ki . Válaszaitokat előre is köszönöm !
-
blaster0000
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy fejlett cvm recovery-t fel lehet e- tenni concorde tab rokee-ra?
(Samsung galaxy advance telón, a gyári szerviz menü előhozása után, ideiglenes recovery-n keresztül lehetett feltenni a coCore kernelt, (beépítve a fejlett recovery-t) sd kártyán keresztül).Teljes concorde tab rokee „ranger” mentést szeretnék csinálni, hogy bármikor vissza lehessen tenni a működőképes állapotot. Jelenleg a wifi, illetve az akku problémám is megoldódott.(kivéve a cella készenlét kilövése)
A bat files megoldás (rom_dumps.rar) nálam nem vezetett eredményre, hiába kötöttem kicsomagolás után, usb kábellel össze a számítógépet a tablettel (aw, adb driver telepítése sikeres), nem jött létre a mentés. Ezért szeretném a fejlett recovery-t feltenni.
Sd card-on keresztül megoldható tableten, rootolás után, a fejlett recovery felrakása?
-
oldmoj
csendes tag
CONCORDE Draco
Kijelző: 7 col LCD multi-touch kapacitív (5 ujjas)
Felbontás: 1024 x 600, 16:9 képarány
Processzor: AllWinner A31 Quad Core 1 GHz,
Operációs rendszer: Android 4.4.1.
Rendszer memória (RAM): 1GB DDR3
Belső memória (ROM): 8GB
Külső memória: Micro SDHC kártyával bővíthető 32GB-ig
WiFi: 802.11 b/g/n
USB kapcsolat: USB 2.0 OTG
TV kimenet: 1080P
Mikrofon: Van
Első kamera: 1,3 MPixel
Hátsó kamera: Nincs
Érzékelők: G szenzor
Akkumulátor: 3.7V, 3400 mAh
Méret: 188x114x11 mm
Ár: 20K (expert)A Rokee uj inkarnációja,eltérés : A20 helyett A31,a többi dettó.
Akinek van tapasztalata,ötlete,az megoszthatná.
Az én tapasztalatom:megfelelően gyors,közepesen összerakott,gyenge akkuval,felejtős kijelzővel.
Kitket van rajta,minimális előre telepitett alkalmazással.(még G-mail,Chrome sincs) -
blaster0000
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy concorde tab rokkee, ami egy nap után lemerül, (eddig készenlétben 1 hetet kibírt). Sajnos a wifi nagyon rosszul működött, nem tudtam elképzelni, hogyan tud egyik pillanatról a másikra szarakodni. Gondoltam csinálok egy factory resetet, gyári beállításokat visszaállítva kapok egy origi gépet. Illetve törlöm a wipe cache –t.
Amióta megcsináltam a gyári resetet jött elő az akku probléma. Láttam, pontosabban mondva olvastam a fórumon, hogy nemcsak én küzdök a wifi „elszáll” hibával. Most ott tartok, hogy telepítem a rokke drivert (AW_DRIVER), majd a főnixSuit-on keresztül felrakom a gyárit picit módosított rom-ot.
De nem ismeri fel a hardvert, így nem tudja a phoenixSuit a ROOKEE4.2.2_RS img file-t feltenni. (A főnix suit felismeri akkor a concord tabletet, mikor a tablet működő üzemmódban van, usb hiba keresés bekapcsolása figyelembevételével. De amikor a phoenix suit újraindítja a tabletet, nem talál hardvert, így hiába próbálkozom a billentyűk kombinációjával, nem tudom a flashelést megoldani.
A billentyű kombinációk gombjaival nem tudom a fórumon közzétett segítség alapján feltenni a rom-ot-
Lehet, hogy én baltázok el valamit, de nem tudom megoldani.
Ezt a leírást találtam. Idézem:”
Ez a rom a gyári 2013 júniusi romból készültváltozások az eredetihez képest
• időzóna beállítása
• Rootolt
• tweak-ek
• kisebb hibajavítások
•Önkicsomagoló exe fájl, ha letöltötted mindkét részt, elég csak az exe fájlra 2x klikkelni és kicsomagolja önmagát
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part1.exe
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part2.rar
Flash driver telepítése : legelső csatlakozás1. Letöltöd a Rokee_Drivers.zip fájlt Rokee_Driver
2. Kicsomagolod egy könyvtárba a számítógépeden.
3. Csatlakoztatod a tabot egy szabad USB portba a következő képpena; kikapcsolt készülék
b; HOME gomb nyomva tartása és
c; usb kábel csatlakozása és
d; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a HOME gombot)ha nem találja a drivert, akkor a következő képen járjunk el
• A Windowsod eszközkezelőjében megkeresed a sárga felkiáltójeles Android sort.
• Rákattintasz 2x
• A felbukkanó tulajdonság lapon átlépsz az illesztőprogram fülre
• Kattints a frissítés... gombra
• Illesztőprogramok keresése a számítógépen
• Tallózás Megkeresed azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a Rokee_Drivers.zip fájlt, azon belül pedig az AW_Driver mappát
• 10. OK
• 11. TovábbTovábbá phoenix suit-on keresztül a telepítés: http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=431.0
„
Van megoldás sd card-on keresztül feltenni ("sima")concorde rokee-ra rom-ot, fejlett recovery-n keresztül? (mint androidos telefonon)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Zsomx
tag
válasz
urbanjozsi #128 üzenetére
Esetleg ha van, és be tudsz jutni recovery módba, akkor ott a 2 "wipe" kezdetű sorra bökj rá és futtasd le.
-
boxos23
aktív tag
Helló
Valakinek esetleg nincs egy hibás Concorde tab rokee c7 eladó, jobban mondva csak a kijelző kellene.
Az enyém ma leesett és betört, mindent mutat szépen csak sajna nem érzékel semmit.
Ha valaki tudna segíteni kérem segitsen.
Ha nem találok hozzá akkor eladom.
Előre is köszi mindenkinek. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Eme remek kütyü már másodjára volt szervízben, és még mindig nem tudták megcsinálni!!!
Problem:
bekapcsolás után az android feliratnál nem jut tovább..........
Házilag lehet valamit kezdeni vele??? -
KrissszG
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen kütyü (ConCorde Tab Rokee) nálunk is a családban. Az ismert óraelállítódáson kívül meg vagyunk vele elégedve.
Na meg amiről még le tudnék mondani, hogy néha "újra betölti" magát az alsó menüsor és ennek hatására jól elcsúsznak a soft-gombok...
Ami egy picit még lehetne jobb talán az az akku standby üzemidő. Most gyári ROM van rajra.
Tudnátok valami olyan ROM-ot ajánlani, ami jobban teljesít ebben a tekintetben?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest