Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blaster0000

újonc

válasz Zsomx #130 üzenetére

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
    Adott egy concorde tab rokkee, ami egy nap után lemerül, (eddig készenlétben 1 hetet kibírt). Sajnos a wifi nagyon rosszul működött, nem tudtam elképzelni, hogyan tud egyik pillanatról a másikra szarakodni. Gondoltam csinálok egy factory resetet, gyári beállításokat visszaállítva kapok egy origi gépet. Illetve törlöm a wipe cache –t.
    Amióta megcsináltam a gyári resetet jött elő az akku probléma. Láttam, pontosabban mondva olvastam a fórumon, hogy nemcsak én küzdök a wifi „elszáll” hibával. Most ott tartok, hogy telepítem a rokke drivert (AW_DRIVER), majd a főnixSuit-on keresztül felrakom a gyárit picit módosított rom-ot.
    De nem ismeri fel a hardvert, így nem tudja a phoenixSuit a ROOKEE4.2.2_RS img file-t feltenni. (A főnix suit felismeri akkor a concord tabletet, mikor a tablet működő üzemmódban van, usb hiba keresés bekapcsolása figyelembevételével. De amikor a phoenix suit újraindítja a tabletet, nem talál hardvert, így hiába próbálkozom a billentyűk kombinációjával, nem tudom a flashelést megoldani.
    A billentyű kombinációk gombjaival nem tudom a fórumon közzétett segítség alapján feltenni a rom-ot-
    Lehet, hogy én baltázok el valamit, de nem tudom megoldani.
    Ezt a leírást találtam. Idézem:”
    Ez a rom a gyári 2013 júniusi romból készült

változások az eredetihez képest
    • időzóna beállítása
    • Rootolt
    • tweak-ek
    • kisebb hibajavítások

Önkicsomagoló exe fájl, ha letöltötted mindkét részt, elég csak az exe fájlra 2x klikkelni és kicsomagolja önmagát
    Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part1.exe
    Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part2.rar
    Flash driver telepítése : legelső csatlakozás

1. Letöltöd a Rokee_Drivers.zip fájlt Rokee_Driver
    2. Kicsomagolod egy könyvtárba a számítógépeden.
    3. Csatlakoztatod a tabot egy szabad USB portba a következő képpen

a; kikapcsolt készülék
    b; HOME gomb nyomva tartása és
    c; usb kábel csatlakozása és
    d; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a HOME gombot)

ha nem találja a drivert, akkor a következő képen járjunk el
    • A Windowsod eszközkezelőjében megkeresed a sárga felkiáltójeles Android sort.
    • Rákattintasz 2x
    • A felbukkanó tulajdonság lapon átlépsz az illesztőprogram fülre
    • Kattints a frissítés... gombra
    • Illesztőprogramok keresése a számítógépen
    • Tallózás Megkeresed azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a Rokee_Drivers.zip fájlt, azon belül pedig az AW_Driver mappát
    • 10. OK
    • 11. Tovább

Továbbá phoenix suit-on keresztül a telepítés: http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=431.0

Van megoldás sd card-on keresztül feltenni ("sima")concorde rokee-ra rom-ot, fejlett recovery-n keresztül? (mint androidos telefonon)
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák