Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaster0000
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy concorde tab rokkee, ami egy nap után lemerül, (eddig készenlétben 1 hetet kibírt). Sajnos a wifi nagyon rosszul működött, nem tudtam elképzelni, hogyan tud egyik pillanatról a másikra szarakodni. Gondoltam csinálok egy factory resetet, gyári beállításokat visszaállítva kapok egy origi gépet. Illetve törlöm a wipe cache –t.
Amióta megcsináltam a gyári resetet jött elő az akku probléma. Láttam, pontosabban mondva olvastam a fórumon, hogy nemcsak én küzdök a wifi „elszáll” hibával. Most ott tartok, hogy telepítem a rokke drivert (AW_DRIVER), majd a főnixSuit-on keresztül felrakom a gyárit picit módosított rom-ot.
De nem ismeri fel a hardvert, így nem tudja a phoenixSuit a ROOKEE4.2.2_RS img file-t feltenni. (A főnix suit felismeri akkor a concord tabletet, mikor a tablet működő üzemmódban van, usb hiba keresés bekapcsolása figyelembevételével. De amikor a phoenix suit újraindítja a tabletet, nem talál hardvert, így hiába próbálkozom a billentyűk kombinációjával, nem tudom a flashelést megoldani.
A billentyű kombinációk gombjaival nem tudom a fórumon közzétett segítség alapján feltenni a rom-ot-
Lehet, hogy én baltázok el valamit, de nem tudom megoldani.
Ezt a leírást találtam. Idézem:”
Ez a rom a gyári 2013 júniusi romból készültváltozások az eredetihez képest
• időzóna beállítása
• Rootolt
• tweak-ek
• kisebb hibajavítások
•Önkicsomagoló exe fájl, ha letöltötted mindkét részt, elég csak az exe fájlra 2x klikkelni és kicsomagolja önmagát
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part1.exe
Rokee_4.2.2_v.1.2.2_RS.part2.rar
Flash driver telepítése : legelső csatlakozás1. Letöltöd a Rokee_Drivers.zip fájlt Rokee_Driver
2. Kicsomagolod egy könyvtárba a számítógépeden.
3. Csatlakoztatod a tabot egy szabad USB portba a következő képpena; kikapcsolt készülék
b; HOME gomb nyomva tartása és
c; usb kábel csatlakozása és
d; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a HOME gombot)ha nem találja a drivert, akkor a következő képen járjunk el
• A Windowsod eszközkezelőjében megkeresed a sárga felkiáltójeles Android sort.
• Rákattintasz 2x
• A felbukkanó tulajdonság lapon átlépsz az illesztőprogram fülre
• Kattints a frissítés... gombra
• Illesztőprogramok keresése a számítógépen
• Tallózás Megkeresed azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad a Rokee_Drivers.zip fájlt, azon belül pedig az AW_Driver mappát
• 10. OK
• 11. TovábbTovábbá phoenix suit-on keresztül a telepítés: http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=431.0
„
Van megoldás sd card-on keresztül feltenni ("sima")concorde rokee-ra rom-ot, fejlett recovery-n keresztül? (mint androidos telefonon)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest