Új hozzászólás Aktív témák
-
burnutec
csendes tag
Sziasztok , mivel a concorde fórum egyáltalán nem működik , kérdésem lenne nincs e véletlen valakinek cc tab one 8gb os c -s rom, a 4gb os b -s romokkal is működik de a kijelző felső része nem működik csak ha elforgatom. Minden más jónak tűnik, akkuval is egész jól elvan.
De hamár 8gb os , job lenne úgy használni ezt az öreg tabot -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet behozni a recoveryt?
Probaltam mar habgero fel es le gombokat is a power gombbal egyszerre lenyomni, de semmi, nem kapcsol be. -
btz
addikt
Aki teheti az gyorsan szabauljon meg a Concorde termékektől! Nekem nagy csalódás volt mind! Heteket volt a telóm a tabom is szervízben, visszajött két hét múlva megint ugyan az a hiba, a micro usb port halt meg elősször, térerő nagyon gyenge volt a telóban, aztán elhaláloztak az aksik és végül megvették negyed áron.
-
Valed
tag
Üdv!
Tudom nem témába vág, de hátha tud valaki segíteni. Van eg yConCorde Kronos Ips tab 4.2.2.-es androiddal a rendszer teljesen elszált rajta még nem láttam ilyen virust androidon gyári adatok vissza állítása után sem tünnek el a kéretlen alkalmazások. Így sp flashtool újra telepíteném de sehol se találok hozzá gyári romot. Nem tudjátok honnan tudnék letölteni gyári vagy valamilyen használható custom romot?
-
szat1
csendes tag
tanácsot kérnék hátha valaki javított már ilyet,eltört a Touch Screen. típusa one tab 8gb (régi A vagy B verzió)
rendelnék hozzá 1ujat,találtam is az alin,de nem vagyok biztos abban hogy jo-e bele?
Mérete, kábel száma és a csatlakozása is stimmel de a vezérlő ic típusa más.
konkrétan az enyémbe st1536 van,az utángyártottba meg ft5206.Működne vele?
kösz
-
flashypowa
újonc
Sziasztok!
Van egy törött micro usb-s concorde tab one 16 gb-m.
Az usb egy kis egyenesítés után csatlakoztatható a gépre viszont az nem érzékeli de tölti.
Így valahogy tudnék rá másik romot telepíteni? -
FlashLed
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy Concorde One Tab 8gb 7colos tabom. A tab egyszerűen nem kapcsol be,se simán,se recoverybe se semmibe. Töltést sem veszi.
Bár a gyári töltője elveszett,USB-ről is kellene töltődnie nem?
Ötlet? -
rsanyi18
tag
Nem tudom hogy valaki olvassa-e még egyátalán a topicot de hátha...
Szóval van egy tab one-om. Múlthéten rátettem a Chainfire nevű programot...hátha jobb lesz. Kinyírta a tabletet. Azóta a Concodre tab feliratnál tovább nem megy. Adb-vel probáltam wipe data-wipe chance-t csinálni, elvileg megvolt. Semmi. Utána beakartam menni a recoverybe adb-n keresztűl. Semmi. Gobdoltam teszek rá egy új romot és akkor oké lesz minden. Live suittal és Phoneixsiittal is probálkoztam. A Live Suit el se kezdi a telepítést mert vagy lefagy vagy kékhalál, bár a kékhalál a Driverek újratelepítése óta nem jöttek elő. A Phoneixsuit pedig vagy el se kezdi csak kiírja hogy elkezdődött, vagy ha elkezdi 1%-nál tovább nem megy. A tablet 2012 10. 15.-én készült, szerintem ez A-s, van hozzá 2 fajta 4.0 és egy 4.1-es Androidom de semmi. A Phoneixsuit se modell nevet se rom verziot nem it, de mikor csatlakoztatom felismeri mint egy tablet. Ennyi.
Szerintetek papírnehezék lett, vagy menthető valahogy? -
intelMMX
senior tag
Folyamatosan nyomni kell le a hangerő fel vagy le gombot, miközben rádugod az usb-t, aztán azzal egy időben mint ökör nyomogatni a bekapcs gombot. Először persze a drivert kell majd telepíteni, mikor kéri a gép.
Utána általában 10mp-ig nyomni kell a bekapcs gombot, hogy kilépjen maga a tab az "update" üzemmódból és leálljon valóban. Utána megint ez a hangerő+usb+bekapcs mutatvány. Akkor már papírforma szerint lehet updatelni. Fel is ugrik egy kis ablakocska valami kérdéssel (Persze a csatlakoztatás előtt tallózd be neki a romot.)
Van hogy nem jön össze elsőre. Én rengeteget szívtam vele először. Most már lehet becsukott szemmel is menne -
intelMMX
senior tag
Tab hátulján / Dobozán rajta van a gyártási szám, azzal le lehet csekkolni, hogy melyik revízió, leszeditek a concorde fórumáról a megfelelő romot, azt pedig leírásnak megfelelően telepíteni kell LiveSuittal.
-
trigun
tag
Sziasztok,
Ugyan az a gondom mint az előttem szólónak.
Rom frissités után nem boot-ol be, csak áll az android figuránál. " Bootloop"
Recovery-be nem lép be sehogy, csak ki és bekapcsolni tudom.Esetleg 5-lete valakinek?
köszönöm előre is
-
seederking
őstag
Sziasztok
Karácsonyra lett vásárolva egy rokonomnak az oldalon egy concorde one 8gb tablet és jelenleg ez a helyzet vele :
Bekapcsolás után megjelenik az android felirat és ennyi.Se előre se hátra.
Reset után szintén.Rendszert ilyenkor lehet frissíteni vagy mit lehet tenni vele?
Ha igen leírná valaki hogyan/honnan kell letölteni,frissíteni?Köszönöm
-
Sziszilabi
csendes tag
-
kisspall
aktív tag
válasz
Sziszilabi #1927 üzenetére
Úgy emlékszem szám nélkül nem lehet megállapítani. De inkább kérdezd meg itt, hátha benéz még valaki a hozzáértők közül:
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=427.0Legegyszerűbb lenne egy gyári adatok visszaállítást csinálni.
-
Sziszilabi
csendes tag
Sziasztok,
Egy ismi áthozta a tablet-jét, egy Concorde tab one 16 GB.
A hátlapi azonosító már régen lekopott, s természetesen doboz, garipapír, számla sincs meg.
Hogyan lehetne megtudni a pontos verzióját, mert frissíteni szeretnénk? (Most 4.1.1 van rajt) -
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #1925 üzenetére
Sikerült találni egy olyan romot, amin működik minden a Ghoo Tab 7000s-en, még a wifi is. Ezt tettem fel: ConCorde tab ONE - Android 4.1.1
-
Sátán44
addikt
Van egy Ghoo tab 7000s A13 erre szeretnék egy működő romot tenni. Eddig amiket próbáltam, azokon a wifi nem ment. Most cm10 van rajta, de a wifi ezen sem megy. Tudnátok ajánlani egy működőt?
-
ajani
aktív tag
Memóriakártyáról lehet romot frissíteni ezen a tabon? (Micro USB halott)
-
atvares
csendes tag
Sziasztok! Adott egy concorde tab one 8gb-os csak a concorde tab feliratig jut el bekapcsolás után.recoveryt nem tudom előcsalogatni a laptop meg nem látja/w8/. Lehet még kezdeni valamit vagy már csak levélnehezék??
-
intelMMX
senior tag
válasz
DanielLong #1918 üzenetére
Ennek a tabnak lényegében 4 revíziója van. Mindre más-más romok valóak.
Beazonosítani a gyártási szám alapján lehet. Romokat a fórumon kiszokták linkelni -
Mégis sikerült bele életet lehelnem, úgy tűnik, hogy a livesuit csak a meglévőnél újabb androidot tud tenni a tabletre...
-
Ismerős tablete került hozzám azzal a hibával, hogy nem kapcsol be. Próbálgattam, reset gomb valamint bekapcs+volume gombok segítségével a boot logóig el tudtam juttatni, de onnan semmi. Most már a boot logó sem jelenik meg. Próbálkoztam livesuittal feltenni rá egy másik gyári romot, de a frissítés mindig megállt már az elején. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
ludla
őstag
Egy Concorde tab one 8GB verziónál hogyan lehet megtudni a pontos verzióját?
Hátlapi azonosító már régen lekopott. -
intelMMX
senior tag
válasz
WestCoast92 #1912 üzenetére
Akkor szerintem simán találsz úgy 4-5 ezer körül törött digis tabot.
-
intelMMX
senior tag
válasz
WestCoast92 #1910 üzenetére
Attól függ, A digitízer (is) vagy (csak) az LCD tört be?
-
WestCoast92
tag
Sziasztok!
Nekem van egy betört kijelzős tabom, és szeretném megcsinálni, milyen típusú a kijelző, meg tudja valaki mondani? Vagy honnan tudnék szerezni bele kijelzőt? (olcsón)
Előre is köszönöm, mindenkinek aki segít. -
rrio
csendes tag
Sziasztok!
A minap az unokahúgom segítségért fordult hozzám, mert a concorde tab one-ja nagyon belassult. Mikor jobban szemügyre vettem láttam, hogy a szerkezetnek több hibája is van!
- a kijelző furcsán vibrált, ez mondjuk csak zavaró.
- a micro usb aljzatot valaki kitörte, szóval nem lehet pc-hez csatlakoztatni.
- a volume down gomb nem működikÚgy döntöttem, hogy nyomok neki android beállítások menüből egy hard resetet, hogy gyorsítsak a gépen.. Sajnos ez nem működött, az újraindítást követően bejött a concorde logo, majd egy nagy animált android logo, és ennyi.... Bármennyit is várok nem hajlandó betölteni, csak az android logo látható.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne életet lehelni ebbe a szutyokba?
A recovery menü nem jön elő! ( Power+Volume up)!
Ha van ötletetek, kérlek írjatok, minden gondolatot, meglátást szívesen fogadok.
-
Obyboy
addikt
Üdv.
Cyanogen Mod-ot vagy valami használható 4.4-es ROM-ot tud valaki TabOne-ra? -
intelMMX
senior tag
Most kismilliò darabban hever. na jó, 4 darabban :p
Eléggé nehéz találni bele cuccot. Nem mintha fontos lenne, mert van másik...de azért mégiscsak :palaplapot elnézve képes stereora.
-
ingyom007
tag
válasz
Evilangel #1902 üzenetére
Én az A-s tabomhoz se találtam olyat amit ne kellett volna újrahúzni hetente. Akkor adtam fel amikor még a CWM is elszállt valahogy egyik pillanatról a másikra. Nem segítettem ezzel tudom de vagy használj egy hiányosat amivel nincs semmi problémád azon kívül hogy pl a kamerát nem tudod használni vagy maradjon az elavult gyári. Bár nekem a gyári se nagyon jön be mivel ha rootolom akkor belassul az egész és ha videót nézek utána egyfajta 20%-os áttetszőségű fekete réteg marad midnenen és csak akkor tűnik el ha újraindítom.
-
Evilangel
tag
Tud valaki C-s tabbal működő CM romot? (4.x, bármi érdekel)? Többet is kipróbáltam (gingsz), hol a kamera nem jó meg a wifi, hol a touch...
-
intelMMX
senior tag
Lenne egy fontos kérdésem:
A digitízer az verziótól függetlenül ugyanaz? -
intelMMX
senior tag
válasz
ingyom007 #1897 üzenetére
Persze, ilyenkor így a legtisztább. A-s tabnál 4.0 i van, a többinél a 4.2vel érdemes próbálkozni. A 4.1 eléggé gyenge szerintem. C-s tabra meg IMG formátumú romot valahogy "csövelni" kellene a cc-s fórumról.
Nekem B-s volt. RStwingo-s 4.2 óta úgy működött minden ahogy kell.
Digitízert meg lehetetlen olcsón találni (vagy egyáltalán) -
ingyom007
tag
válasz
ingyom007 #1896 üzenetére
Úgy néz ki sikerült megoldanom megint. Leírom hátha másnak is ilyen baja van. Hanyagoltam a CWM-ből való telepítést mivel be se lépett már oda sem a tablet. Livesuittal feltettem a 4.0.4-es gyári rendszert így most bekapcsol. Szerintem hagyom a gyárit rajta mert eddig a custom romokkal mindig csak annyi lett a végeredmény hogy nem bírt bekapcsolni 1 hét használat után a készülék..
-
ingyom007
tag
Nekem csak a bajom van ezzel a tablettel.. Bekapcsoltam ráment a kijelzőzár oldom fel és befagyott a tablet. Újraindítottam nem akart bekapcsolni csak töltötte a romot. Újraindítottam megint és ugyan ez volt. Harmadjára mondom belépek CWM-be újrateszem a romot megint de a 3. indítással már csak az android logoig jut el CWM-nél is. Mit tudnék kezdeni vele, hogy valahogy működésre bírjam?
-
Filibert
csendes tag
Nincs valakinek kijelzője Tab One-hoz, a touch panelem jó, csak megjelenítő kéne. PÜ-ben keresshettek.
-
ingyom007
tag
Sziasztok
agingsz féle rom van fent a tabon és egyszer csak szerettem volna belépni a beállításokba és ehelyett újraindította magát a tab de úgy hogy nem tudott újraindulni. CWM-be törölnöm kellett a cachet és újraindult de utána nem akart elindítani egy appot sem sőt appot törölni sem tudtam mert összeomlott a csomagtelepítő. Most szerettem volna újratelepíteni a romot de most viszont ott tart a tab, hogy csak a concorde tab felirat jön be akkor is ha cwmbe szeretnék belépni. Ugye csak így magától nem lett tégla belőle?
Elhamarkodtam ezt a kommentet újra akartam indítani és a rendszer helyett normál indítással bedobott cwm-be....
-
törölt tag
-
nOvOp
senior tag
válasz
#83057152 #1885 üzenetére
Szerintem az eszközfelismeréssel lehet probléma...
Próbáld meg esetleg az eszközkezelőből eltávolítani. Ezután húzd le a tabot és a tab menüjében a fejlesztői lehetőségeknél az Usb hibakeresésnél vedd ki a pipát, majd tedd vissza ismét. Akár újra is indíthatod a tabot utána. Ha ez sem segít, akkor nincs ötletem, talán egy másik PC-n kellene kipróbálni. Nekem automatikusan felismerte a PC és nem volt kérdőjeles eszköz az eszközkezelőben. -
FaKing
csendes tag
Sziasztok!
1209-es sorozatszámú tabim van . Pár hete megadta magát a rajta lévő rendszer . Gondoltam nem gond újrarakom , csak nem volt rá időm . Mikor nekiálltam volna sehogy nem tudtam bekapcsolni . Nem reagál se a power gombra , a töltőre való csatlakoztatásra se a usb-re. Valami tipp jól jönne. Vagy kuka ?
Előre is köszi. -
törölt tag
Szia!
Mint kiderült,már többször próbáltam így is,de azért most is megpróbáltam,de ugyanaz a helyzet,nem törlődik ki a régi recovery. Boot közben felvillan egy zöld háttér egy pillanatra,de végül a kék hátterű rossz recovery tölt be(nekem is csak a beállításokból elindítva).
Csináltam egy képernyő mentést is a win-ről. -
nOvOp
senior tag
válasz
#83057152 #1881 üzenetére
Szia!
Én ez alapján tettem fel a recoveryt. Nekem sikerült, igaz 8Gb-os C-s tabon végeztem. Viszont nekem még nem sikerült a recoveryt kikapcsolt állapotból elindítani, csak bekapcsolt állapotból, a beállításokon belül a biztonsági mentésen belüli, recovery mode-dal. Az új recoveryben pedig már működött az enter gomb (a régiben nekem sem volt jó).Szerk.
Ja, és ajánlom Agingsz által készített romot. Bár nekem el van csúszva az érintés, de Agingsz most is azon van, hogy megoldja. Lehet, hogy nálad nem lesz ilyen probléma. Miután feltettem a CWM-et, készítettem egy mentést és utána próbálkoztam Agingsz romjával. Miután nem teljes mértékben működött, így pillanatok alatt visszatettem a régi gyári romot a mentésből (gondolom ismerős a művelet). -
Ricko
tag
Sziasztok!
Egy ConCorde Rokee tablet vásárlásán gondolkodom.
Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban vagy mit ajánlanátok 25e ft -ig?
Nem játékra veszem.
A szempontok, hogy akksija bírja 5-6 órát filmezés mellett és menüje pörögjön ne akadozzon. -
törölt tag
válasz
intelMMX #1878 üzenetére
Szia!
Sajnos egyik ROM-ot se tudom feltenni a fórum oldalakról,mert nem erre a tabra valók.
Zip-est azért nem tudok felrakni,mert a gyári recoveryben nem működik az enter gomb,cwm meg nem megy fel,mert nem törli le a gyárit valamiért.Pedig bootoláskor felvillan egy pillanatra,de utána mindig a gyári recovery jön be.Érthetetlen számomra.Valami mintha sérült volna a recovery partíción.Viszont azt a linket a gyári 4.1-esről megadhatnád,mert az is jó lenne,csak működjön már az az átkozott wifi.
Üdv:Imi -
intelMMX
senior tag
válasz
#83057152 #1877 üzenetére
Ja sajnos ez van ezekkel. Ugyebár mindenki az A és B változatokat bűvölte. A linkbe a 16os C-s akkor zip állomány? A és B nél ugyebár img van simán.
Talán a gyártó oldalán van fent C-s IMG. De szerintem az csak 4.1 lesz.
Kommentek alapján van akinek sikerült felrakni C-s tabra. Szerintem próbáld majd meg újra.
Először nekem se sikerült a zipes telepítés, aztán később újra értelmeztem a leírást és jó lett. -
törölt tag
válasz
intelMMX #1876 üzenetére
Hello!
Köszi a segítő szándékot,de nem találok megfelelő ROM-ot.Sajnos csak img-és változat lenne jó,mert zip-est nem tudok feltenni működő recovery hiányában.Rengeteget olvasok a témában,külföldi fórumokat is olvasok,de nincs sehol működő ROM.De az is furcsa,hogy itt az országban nincs még egy c-és (16GB-os) verzió valakinek,aki feltehetné a működő változatot.Azt se értem CWM-et miért nem sikerül felraknom.Egyszerűen nem írja felül a gyárit,az pedig egy kalap kaki,ahogy a gyári 4.1.1-es ROM is.
Üdv:Imi -
intelMMX
senior tag
[link]
Itt megtalálod az egészet.
Én ezt a gyáriból módosított 4.2st ajánlom. Nekem nem volt vele gondom:
[link]
A boot képernyőn egy clio van, de ha nem tetszik, akkor a Dragonface-el át lehet állítani másra.emmerich0520: Próbáld meg arról a linkről.
Ha nincs ott megfelelő, akkor görgess lefele, hátha kommentként raktak ki linket C-s 4.2-ről.Összepakoltam a tabot most, de érintőpanel nélkül nehéz a működtetés
Esetleg aki tudna 1-2 ezerért adni, azért hálás lennék -
törölt tag
Sziasztok!
Hasonló problémával küzdök én is,mint darazzs,csak nekem 16 GB-os verziójú a tabom,szintén C-és,azzal a kiegészítéssel,hogy nálam sajnos a wifi-t sem lehet bekapcsolni.a fórum oldalról letölthető gyári 4.1.1-es ROM van fenn és gyári recovery,amivel semmire se megyek.Másikat meg nem tudok vmiért feltenni,pedig úgy tűnik felmegy,de csak a gyáriba tudok belépni az android alól.Ha valaki megdobna egy működö ROM-mal vagy egy jó ötlettel,örülnék neki!
Köszi előre is!
Imi -
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Van egy Concorde Tab One 8G C sorozatú tabom. Milyen romot tudok feltenni rá? A kamera működése nem feltétel. Illetve a recovery mód a gombkombinációval nem jön be. Csak, ha a beállítások menüjéből indítom recoverybe. A le-fel gombokkal működik a kiválasztás, de a bekapcsológomb ilyenkor nem reagál, így egyik opciót sem tudom kiválasztani. Erre van megoldás? -
intelMMX
senior tag
Az úgy jó is.
Garancia az igazából nem sokat ér. Addig van értelme, ha 3 napon bellül romlik el. Amúgy ha nem tényleg komolyabb alaplapi gond van, akkor csak újrahúzzák...és el is vettek értékes életidődből 1 órát és még a tabra is 1 hónapot kell várni.Nekem pl mindig memória gondjaim voltak, aztán meguntam hogy többet van ott a tab mint itthon. Feltettem egy rendes romot és jó lett. Azóta nem volt vele olyan gond. Az meg hogy gagyi...nem lehet vele mit tenni. Android meg A13.
-
intelMMX
senior tag
Sőt biztos hogy valami szoftveres bibi. Nálam ilyent még nem csinált, de a gyári 4.1.1 igen rossz.
Próbáld ki a 4.2.2-t Le tudod tölteni a fórumról a tabodra való verziót, de ha garis, akkor jobb lenne beküldeni inkább és max a megjegyzésbe beíratod, hogy szeretnéd rá az újabb firmware verziót. -
Gismo
addikt
Sziasztok!
Adott egy Concorde Tab One 16G, olyat játszik, hogy miután fellépek egy wifis routerre, megkapta az IP-t, mintha újraindulna. Dob egy Droid logót, kicsit matat a háttérben és kikapcsolja a Wifi-t.
4.1.1-es android van rajta.
Jól sejtem, hogy valami szoftveres gubanc lesz a háttérben?
Mi szokott ilyet okozni?Köszönöm!
Üdv, Gismo!
-
Syd69
aktív tag
Öt perce leesett az asztalról (Tab One), betört az üvege
Érdemes javíttatni vagy vegyek egy másikat?
-
ałv!n
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a teendő, ha megadta magát az oprendszer? 4.0.3as android van rajta, kiadja a hiba üzit, hogy meghalt és nem lehet se kikapcsolni, se újraindítani. Valakinek vélemény? -
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Egy Concorde Tab One 8gb-hoz szeretnék touch-t rendelni kínából. Mikre érdemes figyelni? -
intelMMX
senior tag
Erre ne próbálj meg Concorde romot tenni. Más az egész tab.
Nézz körbe googlen, hátha van főzött rom.
Esetleg kísérletezgess olyan tabok romjaival, amikben ilyen a hardverkörnyezet.Az aksi sok dolog miatt merülhet. Rom miatt is éppen. Fut valami alkalmazás ami kicsit eszi a procit a háttérben, akkor már hamarabb merül. Az aksi is lehet tropa már. De az enyém is 1 éves, aztán múlt héten gyakszin 3órán át ment az NFS MW a tokjában (még a képernyőt sem zártam le) és úgy ment 85%-ról 15%-ra (ezt kb 3óra alatt)
Az androidos programok nem épp a legjobbak. Nekem is sok gondom volt veleAmúgy a tabodban lévő proci az jobb valamivel az Allwinner A13nál. Ezt pl egy 1Ghz-s Qualcomm szerintem szanaszét alázza.
ghost364: Szerintem próbálgasd ki mindet, aztán amelyik tetszik.
(Kicsit tudod moddolni a romot dragonface-el)
Program alatt LiveSuitra gondolsz nem? Van PhoenixSut nevű progi is erre a célra. Ugyanaz csak szebb GUI val. -
Ricko
tag
válasz
ghost364 #1855 üzenetére
Sziasztok!
Azért írok ide, mert vettem egy tabot, ami végül is a ConCorde Tab One, csak Modecom kiadásában (tudom ez nem Allwinner-es, hanem Rockchip-es).
A bajom az vele, hogy túl hamar lemerül ~1,5-2óra (normál használat mellett), illetve elég döcögősen megy rajta a menü is. A Skype-nál nem lehet normálisan beszélgetni, mert elmegy a hang. Kép van, de amit én beszélek azt nem hallják
Lehet már vissza kellett volna vinni gariba, csak úgy voltam vele, hogy megmondják ez nem termék hiba. Bár szerintem a 2 órás üzemidő eléggé indokolt.
Na mindegy, előtte gondoltam kérdezek itt.Esetleg okozhatja a lassúságot és a rövid üzemidőt az, hogy 4.1 Android fut rajta? Lehet hogy a 4.0 ideálisabb lenne rá? ConCorde Android 4.0 szoftver jó lenne rá (eltérő proci miatt kérdem)?
Amúgy futtattam rajta a népszerű ingyenes Android tesztprogikat, ott pl jobb eredményeket kapott mint a MyAudio 708W (pedig az magasabb órajelen megy.)
VISZONT
azt vettem észre hogy az enyém a memória lassúságán vérzik el...Ötletek, tapasztalatok?
-
ghost364
senior tag
Sziasztok! Elég kezdő vagyok a témában, de megunva a gyári romot, szeretnék valami más félét kipróbálni. A kérdéseim(A-B-s sorozatszámú tabom van)
a, Melyik rom a legjobb?
b, Pl.a 4.2-es rom jó-e a 4.1-es tabra?
A concorde fórumon láttam egy Allwinneres programot, ami elvileg jó rom telepítésre is, szerintetek ez működik?
Amúgy szerintem is hulladék, de azért a romos dolgot megpróbálnám.
A válaszokat előre is köszönöm! -
BiriBum
őstag
Én nem igazán berheltem az agyát, nem tudom mi lehet a gond. Garancialevél keresés alatt.
-
intelMMX
senior tag
Valami ilyesmi egyszer nekem is volt hogy semmi nem jött be. Fogalmam sincs hogy oldottam már meg.
(Mondjuk nálam nem magától volt hanem én történtem veleszar CWM meg totál tipusidegen romot tettem fel)
-
BiriBum
őstag
Sziasztok!
Sajnos nincs kijelzés, a processzor viszont hallhatólag megy. Kuka a szerkezet vagy lehet vele valamit próbálkozni? Köszi előre is! -
intelMMX
senior tag
válasz
atillaahun #1847 üzenetére
Azon is valahogy elő lehet. Talán
-
intelMMX
senior tag
válasz
atillaahun #1845 üzenetére
Nem mindig jön elő elsőre. Olyankor a kis reset lyukba valami ami befér és próbáld újra.
Nem tudom ilyen hardverre a kis kínaiak miért erőltettek 4.X-et. 2.X el még talán használható is lenne.
-
kisspall
aktív tag
válasz
atillaahun #1843 üzenetére
Nyomni kell a Hangerő fel gombot, aztán ezzel párhuzamosan a bekapcsolót néhány másodpercig.
Ha bejött a menü a hangerő gombbal kell a wipe data factory resetre navigálni és akkor megnyomni a Bekapcsoló gombot. -
kisspall
aktív tag
válasz
atillaahun #1841 üzenetére
Csinálnak egy gyári állapot visszaállítást és annyi. Azt otthon is meg tudod csinálni. Legfeljebb utána viszed be, ha mégsem javulna meg.
-
atillaahun
veterán
Sziasztok, ha bootlogó után betölt 2 mp-re az asztal, majd 10 mp bootlogó, majd megint asztal, és így pörög ez a hulladék akkor gondolom azt lehet vinni gariztatni ugye?
Újraindítás, kikapcsolás természetesen nem segít. -
intelMMX
senior tag
Megeshet. Az unitys játékoknál ez rendszeres is.
Mondjuk nálam skype-al nem volt bajom. (Nem mintha sokat használtam volna)
Felteszel valami régebbi verzsönt azt talán megy rendesen.Kérdésem: Lehet-e csinálni valamit a real racing 2 vel? Nem tudom melyik menüpont mi, mert a betűk valahol a zéterben vannak. Amúgy megy szépen.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Létezik, hogy Concorde Tab One gépen lévő androidra a Google play-ből töltött skype alkalmazás nem megfelelően működik? Ha igen, hogy lehet Skyp-ot varázsolni rá?
-
intelMMX
senior tag
válasz
KőkorSzaki #1835 üzenetére
Nálam is így volt.
Írják hogy az ugyan nem rossz.Mondom bocs...csupán a cuccaim tűntek el róla. Lényegében olyan, hogy szerviz nincs. Annyi hogy ha valami rossz rajta azt kicserélik. Kijelző....
Amúgy kuka.
SWvel csak a szokásosak a bajaim...inkább az hogy a play tele van hülyeséggel aminek semmi értelme (autós játékok kategóriájában katasztrofális helyzet van) az SW maga meg zabálja rendesen a cuccot.Igazából már ez a topic is halott szerintem. Sokan dicsérték az elején, legelőször én is. Aztán rájöttünk kis idővel hogy mi ez (Ezért halott). Ennyi supportja a MyAudionak is van.
Az összeeszkábálást amúgy vicc nélkül szó szerint kell érteni. Bár mindnél ez a helyzet, csak a "support/szerviz" a másiknál lehet többet/kevesebbet mond.
-
KőkorSzaki
tag
válasz
intelMMX #1834 üzenetére
Értem, de nem hiszem, hogy az oprendszernek ehhez köze van.
Nálam annyi lett volna a kérés, hogy garanciaidőn belül eszközt javítsanak meg. Ha nem tudják, cseréljék ki. Ez a kötelességük, része a tevékenységüknek ugyanúgy, mint bármi más. A jótállási idő alatt elvileg nem is nekem kell bizonyítani, hogy az összeeszkábált cuccuk rossz, pláne hogy nyilvánvalóan az. Erre: visszaküldik kétszer, hogy szerintük meg nem rossz. Vagy bénák, vagy hazudnak, vagy mindkettő. Ismétlem: 10-ből 10 alkalommal előjön a hiba, használatot is vastagon akadályozza (töltőn szinte semmire nem lehet használni).
Levontam a tanulságot: Concorde termékre SINCS garancia. Akkor vehetek Kínából is, tökmind1. Az pedig, hogy a SW-t mennyire hegesztik és fejlesztgetik (ezt gondolják ők nagybetűs SUPPORTNAK), engem ebben az esetben kb. egyáltalán nem érdekel: azt akarom csak működőképesen látni, amiért egy éve legomboltam 20 ezret, jó nekem az a SW is, csak menjen úgy, mint akkor.
Kicsit felhúztam magam, de a Vásárlók könyve végül is ilyesmikre is jó, a Media Markt meg majd előbb-utóbb megbeszéli a Concorde-dal, ha akarja, hogy jó-e nekik, ha a vásárló nekik írogat.
-
intelMMX
senior tag
válasz
KőkorSzaki #1833 üzenetére
Párszor már nekem is volt náluk bent. Persze nekem a memória sz@rt be non-stop. Aztán a supporttal is elveszekedtem kicsit. Igazából vissza sem írnak.
Megoldottam én a gondotÉn úgy vagyok, hogy semmit se amin ez a zöld robot van. Ez elbohóckodni jó, de ja, ennyi tab elég volt az életemben.
De hogy pozitívum is legyen elmondható, hogy legalább mind a 4 verzióhoz lehet már letölteni romokat...az más kérdés, hogy milyen -
KőkorSzaki
tag
Most kaptam vissza másodszori "javításból" a concorde-tól. Újra csak szoftverfrissítést végeztek rajta (mivel ezt legutóbb is megtették, azóta pedig nem használtam, így gyakorlatilag semmit sem csináltak vele). "Hibát nem tapasztaltak" úgy, hogy 10-ből 10-szer jelentkezik, és világosan leírtam, hogy mi a baja, sőt már másodszorra konkrétan cserét kértem. 20 ezres, 1 éves eszközről beszélünk, tehát nem valami elavult vagy ingyen osztott ócskavasról (ócskavasnak persze ócskavas). Mindenesetre több concorde-ot nem veszek, részemről ennyi, és ajánlom mindenkinek, hogy legyen óvatos ezzel a bóvlimanufaktúrával.
-
akos727
senior tag
Tette már fel valaki 64 bites rendszerről a 4.2-t?
-
intelMMX
senior tag
Csináltam egy boot logót.
Vélemények? -
intelMMX
senior tag
Nekem ezzel már volt minden, de ez az egy egyszer sem fordult elő.
Persze ez a törlődéses hülyeség is kiderült nálam miért.
Főzött romokat utálja.
De rohadna meg a GT racing nem megy rendesenA többi nagyjából megy úgy ahogy kellene.
-
HavocS
senior tag
válasz
KőkorSzaki #1824 üzenetére
Nekem is csinálja. Eleinte tökéletes volt, aztán csak a gyári töltővel hülyüt meg az érintőfelület, aztán már az univerzális micro usb-s 2A-os töltőmmel is. Érdekes módon az asztali gépen és a laptopon levő USB3.0 rendesen tölti, és a butafonomhoz adott 700 mA-es, szintén microUSB-s töltő is.
De újabban az xperia telefonom is érzéketlenebb lett az érintésre ha töltőn van... -
kisspall
aktív tag
-
intelMMX
senior tag
Ezek már csak ilyenek.
Nekem a play makacsolta meg magát.
Majd szedek le valami romot rá. Ez a gyári 4.2 nem a legjobb. -
BeetleBrain
csendes tag
válasz
KőkorSzaki #1824 üzenetére
Régen több helyen is olvastam ilyet. Akkor azt mondták, hogy töltőhiba. Arra már nem emlékszem, hogy maga a töltő rossz ilyenkor vagy a tab-ban valami elektronika. Az biztos, hogy nem ez az elvárt működés
Közvetlenül a Concorde-hoz küldted javításra? Ha nem, akkor érdemes lenne szerintem velük felvenni a kapcsolatot: [link]
Ők normálisan meg szokták javítani a dolgokat. -
KőkorSzaki
tag
Concorde One-om töltés közben a következőt produkálja: az érintőképernyő 1 érintésnél néha, 2 v. több ujj használatánál gyakorlatilag folyamatosan hibázik, az érintéstől teljesen független helyeken érzékel. Pl. ha két ujjamat leteszem egymás mellé, akkor a debug mód touch visszajelzője (ill. a multitouch tesztprogramok) azon a vonalon több helyen is jeleznek, véletlen módon. Mindez csak akkor, ha az akkut tölti. Ha töltőn van, de már nem tölt, vagy akkuról megy, akkor nincs ilyen.
Pár héttel ezelőtt vettem észre a dolgot (gyermekem nem panaszkodott, szegény gondolom tudomásul vette, hogy ez ilyen), gyorsan elküldtem szervizbe, onnan - már nem olyan gyorsan, de - visszajött. Szoftverfrissítés volt, egyébként megköszönöm nyilván ezt is, de nem oldott meg semmit.
Másnál ilyen?
-
ingyom007
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám egy ismerősöm idedobta a Concorde tab one 8gb, hogy csináljam meg neki mert nem kapcsol be. Androidos telefonokkal van némi tapasztalatom ezért vállaltam el. A géppel már sikerült felismertetnem. Telefonoknál van recovery meg bootloader itt sehogy sem tudtam eddig elérni egyiket sem. Esetleg simán livesuittal fel kéne tennem a legfrissebb romot a concorde oldaláról és utána bekapcsolna vagy mit kezdjek vele? -
FaKing
csendes tag
Üdv !
Már megzavarodtam a sokféle romban...A 1209190122-e gyári számú masinámra 4.2-es romok közül melyiket tegyem fel ? Mivel eddig a rstwingo féle 4.1 volt fent de ma lekezdte kifagyás után h bootolás közbe megáll és semerre tovább...
Szóval akkor mit ajánlanátok ? Köszi -
intelMMX
senior tag
Most már csak úgy van. Nem idegeskedek vele.
Elvileg egy ismerősnek kell. Odaadom neki. Legalább nekem is lesz egy kis pénzem.
Most nincs megformázva a felhasználható terület sem. Van benne egy 512es mem kari oszt kész.
(Bár a galléria így meg problémázik, tehát képeket is ES explolerrel lehet csak nézni)
Megtaláltam a gyári használhatatlan 4.1et. Azzal lehet nincs vele gond (Bár kemény 3 napig volt fent rajta újkorában) -
lmisi
senior tag
válasz
intelMMX #1815 üzenetére
Hát kiindulásnak talán:
[link]
Amúgy a 4.2 -nél már nem csináltam meg. Egyszerűen a nagyobb méretű játékok futtatására ugysem optimális. Ideiglenes tabnak vettem csak a one-t, aztán nem igen jöttek jóárú-jótudású tabok és nem is lett lecserélve. Inkább a gyerek használja.
Miután letiltottam minden gugli szinkront rajta, no (g)mail, no contacts, no calendar, alapértelmezett billentyű és launcher. Így egész gyors maradt. A grafikus driver végre jó lett és kifejezetten stabil lett.
Sajna a wifit néha eldobja, de a régi állapotokhoz képest csodaés ha van teljesen korrekt.
Visszatérve az okokra ami miatt a gugli hanyagolja és probálja a pertnereket is minimalizált sd kártya használatra szoktatni:
-Használjon a luzer gugli online tárhelyet sokat fizetősbe.
-A gyenge sd kártyák folyamatos stabilitási gondot okoznak, főleg ha app-ok is vannak rajta. A legtöbb sd kártya pocsék minőségű sajna, ráadásul meg is szokták adni magukat 1-2 év alatt.
Én most az új LG tabletre várok, hátha az elfogadható lesz árés egyéb szempontból. -
intelMMX
senior tag
Arra, hogy egyáltalán ne kezelje. Esetleg akkor a rendszernek fenttartott legyen nagy méretű és csak külső kártyán lehessen tárolni szabadon adatokat.
Biztos hogy nálam van valami gond. 3 rommal is ezt műveli. Mivel már nem érvényes a garancia ezért ilyen megoldásokra kell törekedni. Esetleg ha van ilyen speckó partícionálási folyamat ezekre (Mert ugyebár a rendszer és a sd rész lényegében egy partíció)
Igazából ezekre a hibákra még utalást se nagyon hallottam. Már azzal is előre lennék, ha azt tudnám ez miért van. Én jelenleg hardveres hibára gyanakszok, mert másnál ilyen nem fordult elő. -
intelMMX
senior tag
Ki tudja hogy kell a belső memóriát letiltani?
Már nagyon idegesítő. -
lmisi
senior tag
válasz
intelMMX #1810 üzenetére
Igen nekem is lejött késöbb, hogy az egy másik tabletre vonatkozik, sajna a concord fóruma nehezen áttekinthető és a srác aláírásában nincs utalás, hogy többfajta tabletra vonatkoznak a linkek. Nyilván aki naprakész concorde tablet termékportfólióból annak egyértelmű.
NE HASZNÁLJATOK A ROKEE ROMOT TABONE-ra. Sajna már nem tudom módosítani a hozzászólásomat.
Amúgy a módosított tabone rom kb ugyanolyan mint a módosítatlan, csak jó benne az időzóna és kapsz egy kéretlen renault reklámot boot közben, ja a multkori custom 4.1-es romban meg egy manga csajt tolt be az alkotó.
Na az még furibb volt. Gondoljatok bele az asszony meg kölkök mit mondanak magukban, ha meglátják véletlenül?
Asszem megöregedtem
Én már csak sima android feliratra vágyok boot közben, de az is elég ha valami mozgó csík jelzi, hogy bootol azt bakfity. -
lmisi
senior tag
válasz
akos727 #1807 üzenetére
Na sikerült felrakni a 4.2 talán "gyári" romot. A szívás az volt win7-64bit -en nem ment sehogy sem.
Kerestem egy régi xp-es gépet azon azonnal men a phoenix suit-al, de biztos ment voln a livesuit-al is.
A lényeg a sima 4.2 -től teljesen jó lett a 4GB romos talán A sorozatú tab. Persze vízálló nem lett (Póén) és ramot sem növesztett magának pluszban.
De a wifi jóó lett, nem emlékszem ics alatt milyen volt de most teljesen jó. Megy a youtube, nincs akadás és gyorsan nyeli biteket netről a gépezet. Nem úgy mint 4.1 alatt. Igaz egy alap 4.1 volt rajta amit reset nélkül upgradeltem gingsz 4.1-re. Most viszont teljes reset volt.
Ma még kipróbálom rajta a módosított romot, ami csak minimálásan tér el:
[link]
Sőt a rokee féle 4.2.2 is:
[link]
Lehet elötte a concorde-os fórumban megkérdezem érdemes e. -
akos727
senior tag
Kint van a 4.2. Valaki kipróbálta már?
-
szajmon
csendes tag
A ROM-ok "hivatalos" fórumában is értekeztem. Leírom a tapasztalatokat. Az általam említett ROM-ok nem a D-s sorozathoz vannak. Sőt általánosságban, a D-sre még nem készítettek custom ROM-ot. Lehetne kísérletezni, de én inkább visszaraktam a gyárit. Pontosabban azt a gyárit, ami a hivatalos fórumtopicból letölthető. Nem tudom, hogy ez teljesen ugyanaz-e, mint amivel vettem, de mintha stabilabb lenne a kütyü.
Pontosan nem tudom, mitől lett jobb, mert a korábban javasolt router beállítást is módosítottam. Ráadásul még újabb firmware-t is leltem a router-hez. MIndegy, most elfogadhatóan működik. -
intelMMX
senior tag
válasz
szajmon #1801 üzenetére
A CWM-nél sorrendben kell megnyomni a gombokat. Persze azt én is mindig elfelejtem milyen sorrendben.
Azt hiszem Azt hiszem nyomni a Vol gombot, aztán mielött elkezdene betölteni az android nyomogatni a pow gombot (De nem biztos.)A képernyőre nem tudok mit mondani. Max az lehet hogy nem D-re való romot szedtél le.
Ha meg igen akkor tényleg nem tudom. -
szajmon
csendes tag
Üdv!
D-s sorozatú a tab-om. Gingsz topikjába is feltettem a kérdést. Ide is bekopizom, hátha hamarabb jön válasz.
Nagyon szeretném használni valamelyik Gingsz féle ROM-ot. Mindegy lenne, hogy a 4.2.2-est vagy a 4.1.1-est.
A kritikákból ítélve mindegyik übereli a gyárit. Feltettem mindkettőt, sőt, még a GingszRStwingo_4.2.2_V1.1.1-et is.
Egyik esetben sem működött a touchscreen. Egyértelműen D-s sorozatú CC Tab One 8GB-os készülékem van.
(D270313006..) Idén áprilisban vettem. 4.2.1 volt rajta alapban.Megtaláltam a topicot, ahol a touchscreen driverek próbálgatásával lehet életre hívni az érintőt, de ebbe egyelőre nem kezdenék bele. Főleg, hogy az írások alapján azzal sem 100% az eredmény.
Szerintem valamit én csináltam rosszul, mert még senki sem jelzett D sorozatnál ilyen problémát.Másik érdekesség, hogy egyszer sem sikerült - tehát még soha - gombokkal (VOL- és PWR) recovery-be boot-olni.
A CWM fent van. adb paranccsal megyek bele. Tehát, ez utóbbi a kisebb probléma.Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- DOOM - The Dark Ages
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest