Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem tudom itt hivatalosan konfigolható-e a fogyasztás, de fura lenne ha nem. Itt még inkább fontos, ahogy te is írod. Akkor pedig a kisebbet vissza lehet(ne) venni.
Én abból indultam ki amit írtam... elsőre nekem is brutál különbségnek látszott, de egy gyors osztással elmúlt az irrealitás-érzés. 12 magra 25W nem kevés, ennyire még 20W is, de magonként reális desktopon, itt meg magasabb a hűtési ingerküszöb. A sokmagosra meg áll amit írtam, ott egyértelmű a felső limit. 350W is brutál, 1. vízzel sincs szvsz hétköznapi hűtés erre, 2. a méret limitál, adott, kis területen keletkezik ennyi hő, már átadni is necces, 3. biztos, hogy vannak itt is ha nem is szabvány, de szokványok amire épülnek a komponensek, lásd vízhűtők... (4. ha mindezek ellenére feltolnák mondjuk 600W-ra akkor meg megint ott vagyunk, hogy valós feladatra gyorsabb/jobb lehet egy kétutas, 2x96 magos cucc. visszaérünk a probléma elejére.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged