Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
1618+ utódját vártam, de biztosan nem veszek ezért 6db synology 16TB disket a mostaniak helyett.Akkor márkaváltás lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Van aki még veszi ezeket a túlárazott műanyag vackokat?
-
ricsip
addikt
Ráadásul pont most volt az elmúlt 1-2 hétben synology 925+ reklám a főoldalon. Na hát nem meglepően nem engedte a PH kommentelni a reklám alatt. Különben kapott volna hideget-meleget a cég!
Az elemzők szerint a syno ezzel a lépéssel nyilvánosan leszarja innentől kezdve a teljes home user piacot és az SMB szektort, mennek előre vakon, nem számít ki (és mennyien) maradnak az ügyfelei. -
-
PTM
aktív tag
válasz
Williamgrant #1 üzenetére
"még kitalálták hogy az ügyfél nehogy már maga döntése csak úgy vegyen bele hddt..."
Háttértárat. A bejelentés alapján SSD-re is vonatkozik.
Nekem az FS200T éppen tetszene (szerintem ezt korábban DS625slim néven emlegették), de az idézett rész miatt minimum kivárok a Synology-val, hogy a gyakorlatban mi lesz ebből. -
Teljesen elgurult a synoéknál a gyógyszer.
Nem elég hogy rohadt drága, extrém gyenge a hw, kokain áron tudod minimálisan bővíteni memóriával, még kitalálták hogy az ügyfél nehogy már maga döntése csak úgy vegyen bele hddt...
Legalább többen végre szétnéznek a piacon más gyártók után (qnap, ugreen stbl. Vicc amit ez a gyártó művel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest