Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
válasz
Emericus Max #1 üzenetére
Super Mario? Witcher? Nincs több kérdésem!....
Van baj... -
Tibike83
újonc
Szia ! Aston Martin halmazba maradva. Ha tudsz segítesz Nekem? .. Szeretnék vàsàrolni egy ilyen Realme Gt7 Dream Edition mobilt! Hol érdemes az értékesítést szemmel tartani? Làttam Indiai webshopot előrendelhető a készülék... De egyenlőre bizalmatlan vagyok Indiàból vàsàrolni... Maradnék EU stock ból... Ha .. megérkezik! Köszönöm ha valaki tud infot!
-
Emericus Max
tag
A telefon, mármint a GT7 izgalmas, de ez a Formula 1 meg ilyen olyan racing kiadás már lerágott csont szerintem. Kb. ez a mindent is el lehet adni Ferrari, McLaren meg Aston Martin stb. logóval. Szegény ember megvezetése ez. Akinek van pénze Aston Martinra az sose venne Realme telefont, akinek meg nincs az meg minek vegyen ha utána beül vele a Fiat Pinokkióba...
Ez a kritika nemcsak a Realme-nek szól, hanem minden gyártónak, aki még mindig ezeket a racing edition telefonokat jó ötletnek tartja...
Super Mario-val többre mennénekVagy Witcher 3 témájú telóval...
De a Realme GT7-re és a Pro változatra kíváncsi vagyok ettől függetlenül, mert a Realme korrekt telefonokat rakott le eddig az asztalra és örök szimpátiám amiért a töltő, fólia meg a tok a dobozban van még mindig és nem mennek a mainstream gyártók után ebben. Meg persze a Samu, Apple, Google hármasnál egy 'kicsikét' gyorsabban is töltenek. A mostani GT2 PRO telóm a gyári 66W-os töltőjével kb. 10-15 perc alatt fullra tölt olyan 30%-ról. A nejem szifonja meg 1+ óra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest