Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
Valamelyik arc kártya is így jött nem?
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
LordyDaVidra #10 üzenetére
Valami ilyesmiből kéne állnia egy normális ház oldallapjának, rajta 1 db mindent lefedő óriásventivel. Ehelyett van akvárium meg rgb...
-
Teasüti
nagyúr
Ez miért jobb, mint egy hőcső?
Úgy tudtam a legjobb hőcsöves megoldások simán felveszik a versenyt egy hűtőblokkal. Persze ha van hova leadni a hőt. De ez esetben egy 4 slot-os léghűtésnél ez sem nagyobb felület. -
BandiT85
aktív tag
válasz
LordyDaVidra #10 üzenetére
Szintén zenész, bár csak egyszer kell megvenni, utána mindenre elég (ráadásul kvázi némán). Nekem a bányászkorszakban volt hogy 6 kártyát hűtött a MO-RA.
-
-
fatpingvin
addikt
sikerült egy dizájnban egyesíteni a víz és a léghűtés összes hátrányát, gyakorlatilag mindkettőnek az előnye nélkül (nagyjából csak a nagy heat mass-t tudom elképzelni mint előny...)
szép munka. az Apple is csinált anno ilyet, döglöttek is sorra a PowerMac Quad-ek... -
Bossp
addikt
válasz
Neovenator #2 üzenetére
Normális házban nem marad 1 pillanatig sem
pl Fractal Torrent.
-
Silenzio
addikt
Még ez se kell, elég egy kábel, meg egy csati. Meg persze a tápot meg kell oldani.
De vannak egészen extrém megoldások is, jellemzően bányászni. -
PTM
aktív tag
De hát ilyen eddig is volt, itt találsz listát is.
-
fecke78
senior tag
Lassan eljőn az ideje a videokártyát a házon kivüli elhelyezésének . Szerintem életképes ötlet
-
Neovenator
senior tag
Ön-tökönlövés lvl.9999?
Mi értelme egy vizes megoldásnak, ha ugyanúgy befelé távozik a hő a házba és megfőzi a gépet...meg a kártyát is? Ja, hogy semmi! Csak a szokásos...de jól néz ki... -
Dr. Akula
félisten
Ezeket a kártyákat úgy 1.5 éve kellett volna piacra dobni, most már inkább az 5000-esekre flexeljenek. Ha ennyit késnek, akkor pont beérik a startot ha már most elkezdik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Élőben is brutális a Fuzion hűtése, ami két verzióban, egy RTX 4090 és egy RTX 4080 Super kártyán is feltűnik.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest