Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, biztos nem a főgépen fogok vele először kísérletezni.
Wi-Fi, kamera vagy nyomtató nincs, ahogy egyelőre hangkártya sem, bár a későbbiekben lehet, hogy becsúszik majd egy iFi DAC vagy egy Focusrite Scarlet.
Ami talán jobban érdekel, hogy vajon egy Roland SC-55mkII rendesen működésre bírható-e vele. Régóta álom, hogy a DSDA-Doom alól ez szóljon, aztán előbb-utóbb csak veszek egyet.------------------------------------------------------------
(#22) Solten: Azt egy 3-4 éve probáltam egy i5-2500T-vel, de azért első blikkre nem volt annyira felhasználóbarát. Ha jól rémlik, volt valami driveres vergődése, de nem sokat szöszöltem vele.
------------------------------------------------------------
(#19) CPT.Pirk Ha odakerül a sor, úgyis megyek. -
Ez elég retro eljárás, már réges rég megtalálja a partíciókat, oda telepíti magát a linux (másik meghajtóra, üres partícióra, akármi), amit megadsz neki, majd a rendszerbetöltő megkeresi a többi telepített OS-t és berakja a bootloader menübe.
AI figyel dologhoz: a parán túl van egy népszerű érvem is ellene! Környezetvédelem. Ne használjon erőforrásokat a gépemen, ha nem kérem. Mennyi extra Watt ez évente?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vinyó itt legfeljebb DAS-ban van (pontosabban lesz, egyelőre csak a polcon tornyosulnak)
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).
Volna itt más vas, amivel tudnék kísérletezni (legalább négy), csak a motiváció hiányzik. Annyit szereltem, meg berheltem már a lassan 30 év alatt, hogy örömünnep, mikor nem kell csavarhúzót fogni és vergődni.
Lehet, hogy az 2,5 hüvelykes külső házba majd beledobok valami kis SSD-t, aztán azzal nyenyergek, csak kérdés, hogy mennyire lesz sikeres így az USB-ről bootolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Renault, Dacia topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).