- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, biztos nem a főgépen fogok vele először kísérletezni.
Wi-Fi, kamera vagy nyomtató nincs, ahogy egyelőre hangkártya sem, bár a későbbiekben lehet, hogy becsúszik majd egy iFi DAC vagy egy Focusrite Scarlet.
Ami talán jobban érdekel, hogy vajon egy Roland SC-55mkII rendesen működésre bírható-e vele. Régóta álom, hogy a DSDA-Doom alól ez szóljon, aztán előbb-utóbb csak veszek egyet.------------------------------------------------------------
(#22) Solten: Azt egy 3-4 éve probáltam egy i5-2500T-vel, de azért első blikkre nem volt annyira felhasználóbarát. Ha jól rémlik, volt valami driveres vergődése, de nem sokat szöszöltem vele.
------------------------------------------------------------
(#19) CPT.Pirk Ha odakerül a sor, úgyis megyek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vinyó itt legfeljebb DAS-ban van (pontosabban lesz, egyelőre csak a polcon tornyosulnak)
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).
Volna itt más vas, amivel tudnék kísérletezni (legalább négy), csak a motiváció hiányzik. Annyit szereltem, meg berheltem már a lassan 30 év alatt, hogy örömünnep, mikor nem kell csavarhúzót fogni és vergődni.
Lehet, hogy az 2,5 hüvelykes külső házba majd beledobok valami kis SSD-t, aztán azzal nyenyergek, csak kérdés, hogy mennyire lesz sikeres így az USB-ről bootolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest