Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, biztos nem a főgépen fogok vele először kísérletezni.
Wi-Fi, kamera vagy nyomtató nincs, ahogy egyelőre hangkártya sem, bár a későbbiekben lehet, hogy becsúszik majd egy iFi DAC vagy egy Focusrite Scarlet.
Ami talán jobban érdekel, hogy vajon egy Roland SC-55mkII rendesen működésre bírható-e vele. Régóta álom, hogy a DSDA-Doom alól ez szóljon, aztán előbb-utóbb csak veszek egyet.------------------------------------------------------------
(#22) Solten: Azt egy 3-4 éve probáltam egy i5-2500T-vel, de azért első blikkre nem volt annyira felhasználóbarát. Ha jól rémlik, volt valami driveres vergődése, de nem sokat szöszöltem vele.
------------------------------------------------------------
(#19) CPT.Pirk Ha odakerül a sor, úgyis megyek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Vinyó itt legfeljebb DAS-ban van (pontosabban lesz, egyelőre csak a polcon tornyosulnak)
, de a főgép amúgy sem olyan, hogy randomra bontogatom. Még nincs teljesen beépítve (majd augusztus elején, mikor újrafestem a dolgozót), de akkor hatványozottan integrált lesz a cucc (asztal mögötti-alatti görgős platform, kifúrt asztallap, kéteszközös VESA kar, szigorú kábelmenedzsment stb., szóval érted).
Volna itt más vas, amivel tudnék kísérletezni (legalább négy), csak a motiváció hiányzik. Annyit szereltem, meg berheltem már a lassan 30 év alatt, hogy örömünnep, mikor nem kell csavarhúzót fogni és vergődni.
Lehet, hogy az 2,5 hüvelykes külső házba majd beledobok valami kis SSD-t, aztán azzal nyenyergek, csak kérdés, hogy mennyire lesz sikeres így az USB-ről bootolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest