- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint osszemosol egy valag dolgot meg gyakorlatilag a hazudozas szintjeig ferditesz, valodi mondanivalo ebben nincs, erkolcs ugyszint.
1. Nem.ideztel te semmit, talalgattal hogy mire gondolhattam, tevesen.
2. Attol meg hogy nem pozitiv kritikát irtam ez kritika es bizony reszletesen ott van az osszes baj a cikkel feketen-feheren, szerintem neked is atmegy belole, (nem) csodalkoznek ha nem
3. Nagyon nehez logikai muvelet megfejteni hogy arra celoztam hogy egy tukorforditott kulfoldi cikk az alapja es ez lett telinyomkodva toldalekkal? Ilyen modon nem zarjak ki egymast, kar maszatolnod, te is erted mirol beszelek.
4. Ezert o biztos nem kap "Michelin csillagot".
5. Mondom majd azt en eldontom mit olvasok, nem kell helyettem, koszi.
Tl;dr ha annyit maszatolsz/ferditesz/hazudsz hogy abbol mar komplett politikai partok megelnenek es meg igy sincs látványosan igazad, az szvsz ciki.
Masik valaszkommentedben is kilometeres ferditeseket probalsz lenyomni az illeto torkan. Pl sosem allitottam hogy kulfoldrol rossz atvenni cikkeket - forrasmegjelolessel es lehetoleg jo minosegu forditassal ami a magyar nyelvbol nem giccsparadet csinal hanem meltoan hasznalja szep nyelvunk elemeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest