- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint osszemosol egy valag dolgot meg gyakorlatilag a hazudozas szintjeig ferditesz, valodi mondanivalo ebben nincs, erkolcs ugyszint.
1. Nem.ideztel te semmit, talalgattal hogy mire gondolhattam, tevesen.
2. Attol meg hogy nem pozitiv kritikát irtam ez kritika es bizony reszletesen ott van az osszes baj a cikkel feketen-feheren, szerintem neked is atmegy belole, (nem) csodalkoznek ha nem
3. Nagyon nehez logikai muvelet megfejteni hogy arra celoztam hogy egy tukorforditott kulfoldi cikk az alapja es ez lett telinyomkodva toldalekkal? Ilyen modon nem zarjak ki egymast, kar maszatolnod, te is erted mirol beszelek.
4. Ezert o biztos nem kap "Michelin csillagot".
5. Mondom majd azt en eldontom mit olvasok, nem kell helyettem, koszi.
Tl;dr ha annyit maszatolsz/ferditesz/hazudsz hogy abbol mar komplett politikai partok megelnenek es meg igy sincs látványosan igazad, az szvsz ciki.
Masik valaszkommentedben is kilometeres ferditeseket probalsz lenyomni az illeto torkan. Pl sosem allitottam hogy kulfoldrol rossz atvenni cikkeket - forrasmegjelolessel es lehetoleg jo minosegu forditassal ami a magyar nyelvbol nem giccsparadet csinal hanem meltoan hasznalja szep nyelvunk elemeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest