- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Átlag Synthwave cikk;
-
tserrof77
senior tag
nakos1212: Ha nem tetszik a cikkíró, NE olvasd a cikkeit. Az, nem hogy a fórum cikkírói nem főállásban teszik, horror pénzért (azaz nem újságírók, hanem lelkes, a témához értők) nem kell őket fikázni.
virkir: Tessék, itt megtalálhatod a szükséges információkat.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
törölt tag
Ingyen csinalok valamit != altalanos iskolas szintu zagyvasagokkal telinyomott cikket gyartok egy specifikaciolistabol es egy kulfoldi cikk tukorforditasabol zommel forrasmegjeloles nelkul, lelkesedesbol pont hogy nem olyan szinten semmitmondo szennyet gyartunk amit egy GPT is megirigyelne, hanem tomor es intelligens, naprakesz tajekoztatast adunk.
Kozben had dontsem mar el helyetted hogy en mit olvashatok es mit nem, koszi![ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Osztozom ezen véleménnyel. Sokan vagyunk akiknek nincs idejük vagy lehetőségük a külföldi HW oldalakat böngészgetni hírek után kutatva és ami esetleg érdekel az örömteli hogy itt a PH!-en is megjelenik magyarul. Inkább örülni kellene neki hogy van.
Hogy "on" is legyek, végre egy új AMD-s alaplap amin újra 6db SATA port található. Eléggé elkeserítő volt az előző felhozatalban a 4 db port általános megléte és az a tény ha esetleg valaki mégis 6 portot szeretne akkor marad a bővítőkártya vagy a brutális drága "high end" lapok vásárlása mint alternatíva.
Tomcat
-
-
Én is szeretlek.
Mondhatnám úgy is, hogy szüvem repesve a medencémbe tódul, mikor gyöngéd szavaid leégetik a retinámat.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
törölt tag
Az már csak hab a tortán, hogy a Valkyrie családból jött ki Z890 is... bár láthatóan már csak amd-s híreknek jut hely.
-
Francia91
veterán
Manapság már nemtudom mire nem elég 4 db SATA port, arra rárakok 4 db 6 Tb-os HDD-t, és örökre megvan a tárhelyem otthonra
Oké, korábban beletettünk egy gépbe akár 6-7 HDD-t is, már amelyik ház megette, de szerintem mai viszonylatban erre kevés az igény[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
scdlsc
aktív tag
Múltkor le lettem szólva, mert hiányoltam a type c-t egy 500 ezres monitorról. Erre itt van 2024-ben egy zászlóshajó alaplap 2 azaz kettő darab type c-vel. Szerintem ez így elég karcsú.
-
addikt
Huhh, ez nagyon jól néz ki, szintet lépett a gyártó?
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
őstag
Szóval: neked az az újságírás, ha kapsz egy rövid, tömör tulajdonságlistát, akár csak a gyártó oldaláról másolva, akár többszörös szóismétléssel is. Grat!
Egyébként meg számomra az is kérdés, hogy most "iskolas szintu zagyvasagokkal" van tele az a hír, vagy "egy kulfoldi cikk tukorforditas[...]"-a. Mert számomra a kettő üti egymást. Ha tükörfordítás, akkor nincs benne 'telenyomott szenny'; ha meg van benne, akkor meg nagyon nem tükörfordítás.Vagyis: értem én, hogy nem tetszik a stílusa. Abban egyetérthetünk, hogy megosztó. Ugyanakkor értelmesen kritikát nem tudsz rá mondani, csak fröcsögsz. Hablatyolsz, egymásnak ellentmondó dolgokat vágsz a fejéhez, mert neked nem tetszik, amit csinál. Úgy teszel, mintha értenél hozzá (itthon lassan a '10 millió mindenhez IS értő országa' leszünk), miközben meg ..... ááá, mindegy. Itthon úgyis az a menő, hogy mindenkit szidunk, mert megtehetjük. Nem is értem, én most miért nem tettem ezt veled...
-
törölt tag
Nem az az ujsagiras nekem amit leirtal, ne akarj baromsagot a szamba adni amit soha nem mondtam.
Neked ellentmondo mert nem tudod ertelmezni hogy mit jelent amit irtam.
Total vilagosan leirtam vele mi a bajom, plusz egy lepes lett volna meg hogy ujrairom a cikket es be is masolom ide, erosen kritizaltam de abszolut nem frocsoges egy olyan cikkrol reszletesen elmondani hogy miert rossz amiert mar kozepiskolaban buktatnanak..
Olvasd el figyelmesen amit irtam, gyakorlatilag epphogy nem pontokba szedtem hogy miert hulyeseg.
De nem varom hogy megertsdy ha nem tudod osszerakni hogy igen, egy lopott tukorforditast vagott tele mindenfele szoviraggal es toldalekkal amiknek semmi keresnivaloja egy cikkben, megis ugy csinalsz mintha ez ket egymast kizaro dolog lenne, holott nyilvanvaloan nem az.
Nem ertek hozza, vegulis, csak a seggem kidolgoztam a szakmaban mar, de attol meg hogy nem ertek hozza elmondhatom hogy miert rossz. Nem kell sefnek lenni ahhoz hogy elmondd egy kajarol hogy szar, de ezt is nyilvanvaloan tudod, hiszen nem gondolom hogy ne jottel volna ra, egyszeruen csak az "ervelesed" mellozi az erkolcsi alapokat.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Francia91 #11 üzenetére
Én màr készültem egy 6db os Sata PCI-E kàrtyàval mert a csúcs 300ezres lapokon is 4db sata van. Eldöntötték hogy spórolnak és m.2 ből lehet ràrakni. Persze a többségnek nem kell, így tudnak spórolni is. Mint ahogy valaki USB-C miatt sír hogy 2 kevés. Én nekem a 4db Sata kevés.
Persze lehet 8db 6TB rà rakni. De nem szándékozom kidobni a régi HDD-ket hogy újra cseréljem. Kiegészítő kàrtyàval 10db Sáta port több mint elég. 8db HDD és 2db Sata SSD elfér vele. A többi M.2 es.[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
westlake
félisten
Tőlem (is) kapsz egy +1-et. Néha elolvasok egy-egy hírt a portálon, de az esetek 95%-ban megbánom a dolgot. Mintha valami verseny zajlana itt, hogy ki tud több felesleges dolgot beilleszteni a hasznos információk közé. És azok a csiricsáré kifejezések?! Feláll a szőr a hátamon tőlük. Blikk. Már csak a külföldi oldalakat olvasom.
Play nice!
-
őstag
válasz #94257664 #16 üzenetére
Nem adtam a szádba semmit, direkt idéztem is, vagyis te írtad le.
Nem fröcsögtél? Tudod, ha valaki kritikát ad, akkor leírja, hogy miért. Az nem kritika (vagy nem pozitív, hanem negatív, vagyis fröcsögés), hogy "gyerekes", hasonlóan a "zagyvaság"-hoz, a "semmitmondó" és a "szenny"-ről meg véletlenül sem mondanám, hogy pozitív kritika (azt meg pláne nem, hogy "részletesen" elmondtad volna). Leírtad, hogy neked mi nem tetszik. Ezzel semmi bajom, a te véleményed. Nem tetszik a stílus, pont. Leírtad, hogy semmi köze az újságíráshoz, mint tényt. Ezzel vitatkoztam, és vitatkozom most is. Azt mondod, te ehhez értesz. Ezzel szintén vitatkoznék (távolról bárki azt mond, amit akar, én is kiadhatnám magam bárkinek, aki nem vagyok; de én nem teszem); pláne azok után, hogy a korábban is általam vitatott ellentétes dolgokat egyszerre kritizáltad (mint említettem: ha tükörfordítás, akkor az szóról szóra megegyezik az eredetivel - ha "tele mindenféle szóvirággal és toldalékkal", akkor viszont nem tükörfordítás). Azt mondod, hogy ezért már középiskolában is buktatnának - ismét úgy, hogy közöd nincs az egészről, de te ehhez is értesz (egyébként nem buktatnának érte, sőt!).
És igen, nem kell séfnek lenni ahhoz, hogy egy neked nem tetsző kajára azt mondd, hogy rossz - de lehet, hogy pont ezért kap ő Michelin csillagot, és nem te, mert másnak meg ízlik. Mint említettem: lehet azt mondani, hogy neked nem tetszik a stílusa. Sőt, lehet ezért sértegetni, szidalmazni is ('itthon' ez az alap: neked nem tetszik valami, akkor az objektíven szar); de ennek vannak következményei is (akár az is, hogy más meg megmutatja, hogy miért nem érv az, amit érvként használsz). Ilyen az élet, és ilyen a fórum. Illetve csak ajánlani tudom #3 ajánlását: vagyis ha nem tetszik valami, akkor ne csináld! Ha fáj a tű szúrása, akkor ne szurkáld magad; hiszen tehetsz az ellen, hogy neked nem tetsző dolgokkal ne foglalkozz. Hidd el: rövid az élet ahhoz, hogy mást szapulj, mert ő másként él, másként gondolkodik, és mást szeret! Hacsak nem vagy mazochista... -
őstag
Mit tolok túl? A nemi szervem is tele van már azzal, hogy folyton idejönnek egyesek, akik mindenhez is értenek, és lesz@roznak mindent, amit itt találnak. Nem ez az első eset, hogy ugyanazokat az embereket látom, ugyanolyan fikázással ugyanazt az embert támadva. Ráadásul úgy, hogy 'legyen rövid tömör, mint egy adatlap', de azért mégse legyen adatlap. Fikáznak valakit, mert ..... mert megtehetik. Az is baj, ha külföldi híreket vesznek át (hiszen nagyrészt ezt teszi minden híroldal), de az is, ha nem. Az is baj, ha sapka van rajta, meg az is, ha nincs. Nekem meg most borult ki a bili...
-
arabus
addikt
Ekkora alpári közönségnek teljesen mindegy hogy ki és mit ir,hiszen igy is sokkal okosabbak már mindenkinél.
Mindenesetre én szeretem olvasgatni ezeket a cikkeket.
Ja és jók a Biostar deszkák.
Köszi az irományt!Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
yericho800
aktív tag
"Köszönjük a tartalmat "
Ennyit kell írniR7 3800x 4,5ghz -32gb tridentz neo 3600mhz - asrock phantom 6800xt
-
ftc
nagyúr
ESD védelem itt mit takar?
Érdekelne a technológiai megvalósítás.... extra diódák? extra réteg?
-
törölt tag
Megint osszemosol egy valag dolgot meg gyakorlatilag a hazudozas szintjeig ferditesz, valodi mondanivalo ebben nincs, erkolcs ugyszint.
1. Nem.ideztel te semmit, talalgattal hogy mire gondolhattam, tevesen.
2. Attol meg hogy nem pozitiv kritikát irtam ez kritika es bizony reszletesen ott van az osszes baj a cikkel feketen-feheren, szerintem neked is atmegy belole, (nem) csodalkoznek ha nem
3. Nagyon nehez logikai muvelet megfejteni hogy arra celoztam hogy egy tukorforditott kulfoldi cikk az alapja es ez lett telinyomkodva toldalekkal? Ilyen modon nem zarjak ki egymast, kar maszatolnod, te is erted mirol beszelek.
4. Ezert o biztos nem kap "Michelin csillagot".
5. Mondom majd azt en eldontom mit olvasok, nem kell helyettem, koszi.
Tl;dr ha annyit maszatolsz/ferditesz/hazudsz hogy abbol mar komplett politikai partok megelnenek es meg igy sincs látványosan igazad, az szvsz ciki.
Masik valaszkommentedben is kilometeres ferditeseket probalsz lenyomni az illeto torkan. Pl sosem allitottam hogy kulfoldrol rossz atvenni cikkeket - forrasmegjelolessel es lehetoleg jo minosegu forditassal ami a magyar nyelvbol nem giccsparadet csinal hanem meltoan hasznalja szep nyelvunk elemeit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen