- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nem rossz koppintás, de az árából 2db Jonsbo is ki fog jönni.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Kicsit az üdítős rekeszekre emlékeztet, de abban a zöldben bejön, csak kellene minden irányból porszűrő.
[ Szerkesztve ]
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Nekem ez a szögletes forma bejön, és az arányai is tetszenek. Az a dió betét feldobja.
-
KROK640
veterán
Úgy látom manapság divat ocsmány házakat tervezni... de ez még abból a mezőnyből is kitűnik!
Első ránézésre valami szovjet vetítőgép jut eszembe a '70-es évekből, de jobban megnézve egy nagyon rossz arányokkal rendelkező rekesz is lehet.
Se porszűrő, se anyag? Végül hagy menjen a por, morzsa, vagy épp a kiömlő folyadék biztosan a gépbe!
Normális szabvány tápegység véletlenül sem megy bele, ahogy egy normál asztali HDD sem.Ráadásul azt se tudja amit ezután elvárna az ember, hogy ezekután legalább olcsó legyen, 180 usd ugyanis 62 ezer huf. 6200ft-ért azt mondanám, rendben valami nagyon budget tömegnyomor PC házának kompromisszumokkal elmegy, ha már elfogyott a pénz, de így ...
Ez nem minimalista, hanem rondaInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koni016
tag
Wtf ez a gázkonvektor kinézet? 😄😄😄
-
pengwin
addikt
1. Mégis mi a fenének akarsz ATX tápegységet rakni egy ITX gépházba? Az SFX teljesen valid tápegység szabvány egy ilyen gépbe.
2. Ha egy ekkora gépházat telitolsz szűrőkkel, akkor meg is főzted benne a gépet.
3. Miért akarsz asztali HHD-t rakni egy cipősdoboznyi méretű, terhelés alatt egyébként is meleg gépházba? Gondolom csak azért, hogy szenvedhess a SATA kábelek elhelyezésével.jutalom Pro Tip: a sört magadba öntsd, ne a gépházadba.
#1 AxBattler
Szerintem elég erős ezt koppintásnak hívni. A Jonsbo egy egyszerű váz rajta egy fémlappal, ez a Fractal meg teli van egy rakat kis apró egyedi megoldással.
A mozgatható alaplap tálca, jobban átgondolt komponens pozíciók, és lényegesen kisebb méret teljesen elkülönítik a két házat egymástól, és még a kinézet is teljesen más, amit szerintem azért elég nehéz össze hozni ilyen méretben.Üdv, pengwin
-
Gausz
aktív tag
És aki csak egy 5700G-t, vagy majd az utódját szeretné Noctua NH-D9L-el hűteni (110mm tower), az megint vessen magára? Nagy ötlet a cpu-gpu-hűtő eltolása, még nagyobb ziccer volt kihagyni a teljes customizing-ot kihagyni. Az az 3cm nem sokat ér...
-
HookR
addikt
"Szerintem elég erős ezt koppintásnak hívni. A Jonsbo egy egyszerű váz rajta egy fémlappal, ez a Fractal meg teli van egy rakat kis apró egyedi megoldással."
Márpedig a Terra bizony igencsak kitaposott ösvényen jár. És kérdés, hogy nem túl későn szálltak-e fel a DAN A4-SFX vonatra? Mert nem úgy tűnik, hogy a flexibilis riser kártyák képesek lesznek lépést tartani az újabb PCI-E generációkkal.Az alábbi megoldásokat már mind láttuk korábban (nem feltétlenül Jonsbo házon):
- DAN A4-SFX-féle szendvics elrendezés flexibilis riser-rel.
- Vastag lemezből (CNC) forgácsolt burkolati elemek.
- Gerincként szolgáló alaplapi tálca.
- Vándor alaplapi tálca.
- Szövet/bőr kapaszkodó fül.
- Fabetét.Az igazi nóvum talán az oldallapok rögzítési és nyitási mechanizmusa, illetve a korábban látott megoldások újraértelmezett tálalása.
[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
Dr. Akula
félisten
"A belső teret kettéválasztó lemez mozgatható, attól függően, hogy inkább a VGA- vagy inkább a CPU-hűtő „vastagsága” elsődleges nekünk."
Szerintem meg úgy kellett volna készülni hogy a 4090 és a 480/360 AIO is beleférjen, így az is meg akarja venni akinek pont 1 mm-el nem fog beleférni ami kell. Az ő érdekük lenne, hogy az ő szajréjukat válassza a vevő, nem fordítva. A vevő másnál is el tudja költeni a pénzét.
-
pengwin
addikt
Tudom, hogy nem egy forradalmi újítás ez a ház, de az összahatása van olyan egyedi, hogy szerintem nem lehet koppintásnak hívni. Meg a kolléga kifejezetten a Jonsbohoz mérte, ami viszont egy eléggé "tucat" megoldás szerintem ebben a kategóriában. Szerintem nehéz nagyon forradalmit villantani úgy, hogy adottak a szabvány alkatrészek, amiket el kell helyezned a dobozban, és a dizájnelv is ugyanaz, mint egy tucat másik doboznál.
Én utálom az ITX-et, mert az esetek döntő többségében az ITX rendszer méretében el kéne férnie egy mATX lapnak is, viszont pont ezek a pici cipősdobozok azok, ahol van egyáltalán értelme magának az alaplap szabványnak. Ilyenbe még in is szívesen építenék rendszert, de pl. egy BitFenix Prodigy-vel hagyjanak békén.
#13 Dr. Akula
Szerintem nagyon más a célközönsége a minimál méretre törekvő ITX rendszereknek, meg a 360/480 AIO-knak. És ha mindkettőt le akarják fedni egy termékkel, akkor csak elveszítenék a pici ITX-re vágyó réteget, akikre eleve szabták a terméket.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
törölt tag
Lassan elérünk oda, amit kerek 20 éve csináltam.. Oldallap le, és rögtön nem kell süvítő szellőzés előre-hátra-fentre-lentre.
Ja, hogy a por?
Porszűrőkkel alig van airflow, nélküle meg ugyanúgy porosodik. -
KROK640
veterán
válasz #92246272 #15 üzenetére
Pontosan! Eljutunk oda, hogy feláldoztuk az 5,25.ös helyeket (ne mindig Dr Akula jöjjön ezzel ) egy pár nagy ventiért, aztán a végeredmény az, hogy oldallap le.
Kell egy ehyne túlnyomás a szobába (vagy méginkább a gép házba), és akkor a por nem lesz probléma.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
veterán
válasz -Skylake- #16 üzenetére
Nem adtam fel anno, és lett szépérzékem. Azért írtam le amit.
Persze ecsetelhettem volna a már majdnem intarziás szellőzőzek a gépház oldalán és tetején, a szovjet hősugárzó/vetítőgép forma és színvilágot, a diszkréten megbújó diófaberakást (ami szvsz csak a feketének áll jól), de ettől ez a ház még ocsmány.Annyi történt, hogy leírtam a tényt : a király bizony meztelen.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen