- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
A monitor jó, mert most egy P1-es pótgéppel tökéletesen fut, memóriára tom, hogy érzékeny, tapasztaltam, de most nem cseréltem, szal az biztos hogy nem, még van egy tippem bár nem tom mi lehet az összefüggés: esetleg a táp lehet szar, mert az meg igen gagyi 250w-os, meg ha nincs tök áramtalanítva, akkor néha gondol egyet és csak úgy bekapcsol, egy PII alaplap meg el sem indult vele, bár ott lehet, hogy az alaplap is szar volt! Szal nem lehet esetleg, hogy a táp túl sok, vagy éppen kevés feszt ad az alaplapnak, amit a videó vezérlő így reagál le? Egy másik videó karival már ki akartam próbálni, csak az a gond, hogy az alaplapban integrált van, és mivel alapból ezt egy irodai gépnek szánták, csak PCI csati van benne, nekem meg csak AGP-s meg ezer éves SCSI karim van! DE ha itt nem lesz valami ötlet, akkor muszáj lesz valahonnan beszereznem egy PCI-os karit, csak reméltem, hogy valaki tudja esetleg tapasztalatból, hogy mi lehet a probléma!
-
Tommmysun
aktív tag
Helló mindenkinek, a problémám a következő: Hozzájutottam egy PIII Compaq alaplaphoz, amit apámnak össze is dobtam, egy-két hónapig ment is rendesen (bár nem igazán találtam hozzá rendes videó, meg hang drivert), aztán amikor bekapcsoltam legutoljára, már be se tudott bootolni a gép, mert rögtön bekapcsolás után, elkezd vibrálni a beköszönő kép! A kérdésem az lenne, hogy ez az alaplap hibája esetleg az integrált videó kártya purcant meg, vagy lehet valami más részegység hibálya is, esetleg valami Bios vírus (bár a biost már reseteltem)?!
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest