- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
A monitor jó, mert most egy P1-es pótgéppel tökéletesen fut, memóriára tom, hogy érzékeny, tapasztaltam, de most nem cseréltem, szal az biztos hogy nem, még van egy tippem bár nem tom mi lehet az összefüggés: esetleg a táp lehet szar, mert az meg igen gagyi 250w-os, meg ha nincs tök áramtalanítva, akkor néha gondol egyet és csak úgy bekapcsol, egy PII alaplap meg el sem indult vele, bár ott lehet, hogy az alaplap is szar volt! Szal nem lehet esetleg, hogy a táp túl sok, vagy éppen kevés feszt ad az alaplapnak, amit a videó vezérlő így reagál le? Egy másik videó karival már ki akartam próbálni, csak az a gond, hogy az alaplapban integrált van, és mivel alapból ezt egy irodai gépnek szánták, csak PCI csati van benne, nekem meg csak AGP-s meg ezer éves SCSI karim van! DE ha itt nem lesz valami ötlet, akkor muszáj lesz valahonnan beszereznem egy PCI-os karit, csak reméltem, hogy valaki tudja esetleg tapasztalatból, hogy mi lehet a probléma!
Aktív témák
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI Z590 Gaming Force
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest