- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
A monitor jó, mert most egy P1-es pótgéppel tökéletesen fut, memóriára tom, hogy érzékeny, tapasztaltam, de most nem cseréltem, szal az biztos hogy nem, még van egy tippem bár nem tom mi lehet az összefüggés: esetleg a táp lehet szar, mert az meg igen gagyi 250w-os, meg ha nincs tök áramtalanítva, akkor néha gondol egyet és csak úgy bekapcsol, egy PII alaplap meg el sem indult vele, bár ott lehet, hogy az alaplap is szar volt! Szal nem lehet esetleg, hogy a táp túl sok, vagy éppen kevés feszt ad az alaplapnak, amit a videó vezérlő így reagál le? Egy másik videó karival már ki akartam próbálni, csak az a gond, hogy az alaplapban integrált van, és mivel alapból ezt egy irodai gépnek szánták, csak PCI csati van benne, nekem meg csak AGP-s meg ezer éves SCSI karim van! DE ha itt nem lesz valami ötlet, akkor muszáj lesz valahonnan beszereznem egy PCI-os karit, csak reméltem, hogy valaki tudja esetleg tapasztalatból, hogy mi lehet a probléma!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest