Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
_Bazsy_
csendes tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Már kitöröltem minden Fruityloops-ra vonatkozó szabályt,nem szűnt meg a probléma.
Már kezdem azt hinni,hogy már nem is a Comodo-val van a probléma,igaz azt nem tudom,hogy mivel lehetne. Tény,hogy azóta van,hogy mikor elinditottam a Fruityt és a Comodo jelzett valamit én a pipadobozban pipáltam ahogy kell,hogy jegyezze meg a szabályt és engedélyeztem. Na ezután jöttek a gondok,nem indul el a Fruity,a programok között meg nincs ezért uninstallálni sem tudom,csak letörülni.Ha letörölöm és újra telepítem akkor marad a gond,nem indul el.
Aktív témák
Aktív témák
- Időjárás topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest