Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
gixxer-tomee #13 üzenetére
Már előszedtem
de ez a Generals 2 jöhetett volna!!!
-
front3r
őstag
Ennek a játéknak befellegzett! :S:S:S:S
-
CsonkaImo
addikt
Már megy az alpha azoknak akik megvették az ultimate collectiont. Jó lenne kicsit felpörgetni a topikot, és átírni az első hsz-t. Kinek mi a véleménye? Nekem nagyon tetszik eddig, pofás lesz a grafika is. Persze az alpha verziónak köszönhetően elég nehéz összehozni egy meccset, meg vannak random leállások is.
-
KINKY_007
aktív tag
Betára lehet jelentkezni ERRE.
Elvileg én már tuti benne leszek, mert megvettem az originen az összes eddigi c&c-t... -
fiATHaLON
őstag
Lehet, hogy nekem nem tiszta, mi ez a free 2 play, de ha arról van szó,
hogy a 10-12.000Ft-os játékárat, plusz mondjuk egy 6-7.000Ft-os kiegészítőt,
meg esetleg egy újabb De!luksz enhanc firlefranc edisönt (újabb 10-12.000)
szétosztanak egy évre, majd további tartalmakat is kihoznak
pénzért, de cserébe karbantartott szerverek várják a játékosokat,
akkor tényleg nem értem, mivel van baj, ha még ingyen játszható
teljes verzió is lesz belőle... Aki igazán fanatikus, úgyis megveszi a teljes pakkot,
legalább a hülyegyerekeket elrettenti, hogy időről időre költeni kell rá.
Az utóbbi években szaródott el az első rész élménye, amióta "gyémántporos,
meg visszaajövőbeteszkó akciókban" 990Ft-ért megvehető a Generals+Zh.Ha nem az lesz, hogy korlátlanul költhető rá a pénz,
akkor ez az eddigi legjobb kezdeményezés, amit online stratégiában tenni lehet.Szeeerintem.
-
boogie84
veterán
Építkezős stratégiai játék lesz vagy csak csapat alapú, és menj végig a pályán megfelelő létszámmal játék?
-
KubanitoS
veterán
Hivatalosan bejelentették a C&C Generals második részét. A játékot az EA fogja kiadni, de a Bioware is aktívan részt vesz a fejlesztésben, ami azért furcsa, mert őket eddig inkább a kiváló szerepjátékaikról ismerhettük meg. Eddig nem sok információ van a játékról, annyi biztosnak tűnik, hogy elő lehet majd rendelni Originen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest