Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
Kiszedhetnék belőle ezt az idegesítős motyót és elég lenne 1 olyan h. lődd a fejét oszt kész mer nekem ez az 1 nem tetszett a játékba h. ha elkapott ilyen akármi akkor sosem tudtam jól nyomni az ACTION gombot és nem tudtam visszatámadni!!!
Én még most sem tudom h. kéne kiakasztani ill. apucit h. kell megölni, de akinek 2000edjére se megy ajánlom h. kapcsolja be a csitet: Bővebben: link tölcse le mint +4 trainerét és a 1 hit kill a legfontosabb azt kapcsold be!! Ettől akkor amikor felkap apuci akkor engedi nyomkodni az E betűket a játék (nem b@sz a falhoz 1 percig kb. én nyomkodtam is ezerrel) és nagysokára (fél perc után) felment a csík és lehetett lőni!! Ezt 3szor kell megcsinálni és kész!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Kés topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest