Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki multiplayer?
-
Ataxia
tag
Játszik valaki Logitech g920 -al esetleg?
Most játszok először kormánnyal és érdekelne egy optimális force feedback beállítás. -
orc88
őstag
Vitatkozzon veled aki ráer és annyi szabadideje van hogy videókat meg képeket gyartson neked mert te nem fogod fel azt amit mások több helyen is szóvá tesznek.
Ide raktam 2 képet amit gyorsan csináltam kb 5 perc alatt, neked ez se elég.
Hajtsd a hülyeséged akkor, nekem van jobb dolgom is. Majd ha esetleg 100%+ AI ellen játszol talán komolyan is veszlek a "nagy" tudásoddal együtt. -
Lac-coo
addikt
Hogy menjenek , ki-ki egy-egy szélen vagy hogy ?

És nem, nem igaz, hogy vonatoznak , ütik vágják egymást az AI-k .... Nyílván van úgy, hogy nincs pozicióba, nem tud, nem akar előzni, ez nem nagy woodoo...
Tessék, videó, én is vonatozok, mert mi mást csinálnék, nem érem utol öket
És nem löknek, nem kaszálnak, nem satufékeznek stb .... De ahogy helyzetbe kerülnek, azonnal megpróbálnak előzni, engem is , AI-t , mint kb 13 percnél ...
De nyilván nekem más verzió jutott
-
orc88
őstag
Életemben nem próbáltam?
Na akkor ehhez mit szólsz? '16 '17 '18 részekkel legalább 2 szezont letoltam karrierben, ha nem 3-at. És ez csak a jelenlegi accom. Ehhez még volt pluszba a '12-es szintén ~150 órával bár azzal főként csak multiztam másik accon + a '14-es ahol szintén volt 2-3 szezonnyi játékórám.
A 18-ast virágboltival játszom, mert nem láttam olyan újítást a 16 és 17 után, hogy késztetést érezzek a teljes áru megvásárlására, majd egyszer talán akcióban.snecy20: A 17 és 18as játékban tényleg normálisabb az AI tekintetében, de még mindig túl kiszámítható és bűzlik a mesterséges előre megírt mozdulatoktól, nem pedig az adott helyzethez alkalmazkodik.
A 14 -es katasztrofális volt az meg sem próbálta megelőzni a játékost a legtöbb esetben, gyakorilatilag félt tőle.
2015-től kezdve jött ez az "új" megoldás, hogy tapad az ívre és ha valami elé kerül vagy bevágja a satut vagy csak szimplán át megy rajtad mint egy tank. -
snecy20
nagyúr
Egyet kell értenem veled.
Vannak jó dolgok is az AI-tól, de 80%-ban ugyanolyan hervasztó a helyzet, mint az elmúlt 7-8 év Codemasters F1 játékoknál mindvégig.
Sehol egy váratlan megoldás, durva elfékezés... fejlődött az AI, de még mindig kegyetlen unalmas és kiszámítható tud lenni egy-egy verseny, így inkább Time Trial-ban szoktam tolni, a leggyorsabb körrekordért. -
orc88
őstag
Ez neked mi az úristen ha nem libasor ha már ilyen hihetetlenül okosnak hiszed magad és mindenki más csak baromságokat ír?
Teljesen reális, hogy rajt után a 3 élcsapat autója meg sem próbál más ívet választani és esetleg féktávon a másik mellé érni a leghosszabb nyújtott kanyarban. Most írhatod, hogy ez egyszeri eset és sületlenség az egész de el kell, hogy keserítselek mviel 3x indítottam újra a versenyt, és mindig 1-1,5 tizedekre követték egymást szépen a kanyarban. (Jah, a háttérben a másik RedBull-lal én voltam direkt lemaradtam, nehogy véletlenül megzavarjam az izgalmas versenyüket
)Ráadás a szerinted hibátlanul működő AI-ra: szintén ebben vagy a spanyol hosszú jobbosban amint elkezd lesodróni a pálya széle felé rögtön bevágja a féket.
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt. -
Lac-coo
addikt
De amúgy rengeteg baromságot olvasok, nap mint nap, azért is bosszant már néha a sületlenség, mint, hogy az AI libasorban megy ...
Nem tudom mire vélni ,vagy életében nem próbálta, vagy simán hazudik és tudja, hogy nem igaz amit állít...
Persze soha senki még meg nem mutatta !

-
Lac-coo
addikt
RF2 ha jó akkor elég jó, persze ott sok a mod, ami miatt sok a rettenetesen jó is. PC az semmi, változásba elég sokszor beleőrül az AI, vág, lök, ha leelőzöd általában azonnal lemarad , stb ...
Konzolokat nem ismerem, PC-n ez a legjobb ez tuti. Kerék kerék ellen semmi másban nem lehet így menni mint ebben....
-
Danecay
addikt
Én ennyire szélsőségesen nem fogalmazok de semmi esetre sem rossz, sőt az egyik legjobb. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy azok szerint akik azt mondják, hogy nem jó, azok melyik piacon lévő játék AI-ját tartják jónak? Az rF1-2 AI-járól tudjuk, hogy ha foglalkoznak vele egészen jól tud viselkedni, e mellett még a RaceRoom AI-ját szokták dicsérni, az AC és a PC nem hiszem, hogy vetélytárs lenne, persze az utóbbi kettőre azt szokták mondani, hogy nem mindegy, hogy 1 féle autóra, sorozatra van kihegyezve a játék vagy sokkal többre, ami feltehetően igaz is, de ez inkább csak mentegetés és pártolás, viszont a lényegen nem változtat. A FM7 jutott még eszembe de azt jóformán csak kipróbáltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni de gyanítom, hogy nem ez lesz a befutó.
-
Danecay
addikt
Érdekes, ezt már több helyen is olvastam miszerint rossz a játéknak az AI-ja. Nem tudom, hogy ezt miért mondják, írják mert elhiszem, hogy nem tökéletes, vagy hogy lehetne jobb is, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha ennek rossz az AI-ja akkor melyik versenyjátéknak jó? Bug-og mindegyikben vannak, szándékosan hibát generálni mindegyikben lehet ha ez a cél, de tényleg ez lenne a cél? A linkelt, nem számoltam, talán 4 körös videódban több az akció mint némelyik valós futamon, és ha a főszereplők mellett a hátteret is figyelemmel kísérjük, ott is küzdelmet látunk az AI-k között nem csak közvetlenül a rajt után.
Én úgy vagyok vele, hogy mi vagyunk a szerencsésebbek, hogy még egy ilyen férc munka is tetszik nekünk és látjuk benne a pozitívumokat, akiknek pedig nem tetszik morgolódhatnak de attól még nem lesz jobb játékuk, sem a CM-tól sem mástól. -
Lac-coo
addikt
Aki meg meall az iv kozepen az ugy jart, annyit is er a szava , verpistikek !

-
Lac-coo
addikt
Hany ora izgalmas videot toltsek fel, ahogy korokon at gyepal az AI kerek a kerek melett ?
Vagy egymast.....
Hagyjuk mar a hulyeseget , de tenyleg.... Versenyeznek, lalassulnak, sporolnak , ratekernek, felreallnak ,vedekeznek, nem lassulnak le egy kis legyezestol stb stb.... -
orc88
őstag
Az első körös helyezkedéseket leszámítva nem sok izgalmat produkálnak. Aki látott már Forzát vagy akár egy 2000-es évekbeli NFS-t annak az édes kevés. Codi bescriptelte szépen az ideális ívet, meg 2 random műszaki hibát versenyenként és Goodluck & Have fun.
Csomó videót látni neten, hogy ha megállsz az ideális ív közepén vagy elkaszálnak 500-zal, vagy megáll a tudomány és feltorlódik a 20. helyig a sor.
-
Lac-coo
addikt
-
Danecay
addikt
The show must go on

-
Lac-coo
addikt
És gondolom meg is mutatjátok mi a baja ?!

( jah..nem ...) -
Lac-coo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hülyeség.. miért lenne ilyen benne. Nincs is. Eddigi legjobb játékuk, atomjó gumival ...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nos igen, továbbra is messze van a cucc a szimulátortól.
-
Motion_Blur
félisten
Kellett volna fejleszteni nekik egy saját szimet, mint anno a Ferrari Virtual Academy.
De úgy látszik a népeknek az a jó ha magától húzza az ívet az autó, vagy adott ponton hirtelen megszűnik a tapadás, mert így van megírva.. pl. Interlagos utolsó előtti kanyarra amikor zúgsz lefele és ahogy szélesíted az ívet a kerékvető fele hirtelen minden aero tapadásod megszűnik, mert meg lett írva... (ahol Glock mellett elment Hamilton). De számos ilyen szakasz van és eddig minden próbált pályán, setuptól függetlenül.
-
orc88
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem volt bő választék azt azért valljuk be

-
Motion_Blur
félisten
A Codemastersnek ismét sikerült alulmúlnia önmagát.
Nem is csodálom hogy a régi motorosokat nem látom már játszani, ez egy agyonscriptelt SZAR. És ehhez (volt) versenyzők a nevüket adták...
Az pedig az F1 szégyene, hogy ezt a hulladékot választották eSport játéknak

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a dlc lesz, nem? A 2009-es Brawn és a 2003-as Williams.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
féloff: megvettem a játékot cd-keys-en, de 2 aktiváló kódot kaptam
az első tökeltesen működött, vajon miért kaptam kettőt?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amiről beszélsz, igazából nem is értem miről,,,Bevág satzik, elkaszál, atyaég....