Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz Guargumi #264 üzenetére

Azért mielőtt elrohannál memóriát vásárolni, jobb ha tudod, hogy a játék kb. 2GB memóriát fogyaszt, legalábbis nálam ULTRA beállítások mellett. Persze nem vizsgáltam meg a dolgot minden körülmények között, csak betöltöttem egy pályát és egyszerűen megnéztem a feladatkezelőt. Így néz ki nálam:

Mivel eleve van 8 GB RAM-od amennyiben nem zabáltatod fel a játék hátterében, pl. 50 füllel megnyitva hagyott böngészővel, stb. elég kell, hogy legyen. Én inkább a Replay file mentésére gyanakszom ami lagolást okozhat, főleg egy hagyományos, főleg töredezett winchesterre ami a korábbi részek ehhez hasonló helyre követtek el, így feltételezem ez a rész is: c:\ProgramData\Codemasters\F1 2017\
    Eléggé hasonló HW-el (i5 3470/GTX 960 4GB/8GB RAM) rendelkezünk de nálam nem jelentkezik a jelenség, de lehet, hogy azért mert nálam SSD-re történik a mentés, persze nem tudom, hogy neked milyen HDD-d van. Ha SSD-n van a C meghajtód akkor passz, ha nem akkor próbáld töredezés mentesíteni a winchestert és/vagy tedd írásvédetté a Replay fájlt amit korábban valami hasonló néven lehetett megtalálni "replay.pbf " Ez utóbbit már nem próbáltam ki, hogy tényleg ez a neve és, hogy tényleg itt található e, ezért javaslom játék közben egy ALT+TAB-ozás után inkább keress rá.

Új hozzászólás Aktív témák