Hirdetés
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a leaderboard nem tetszik, főleg egy raceroom után.
Megyek pl egy 1991-es classic autóval Kínában, erre felhozza az összes classic autós időt, nem csak azokat amivel mentem. Ezzel nem feltétlen lenne baj, de szűrni nem lehet, se autóra, se országra, se semmire. A hol vagyokra kattintva, 100-akat ugrik a leaderboardban az első időtől, nem az én körülöttem lévőket hozza be. A görgetés lassú a keresés lehetetlen a listában.
Egyébként a játék jó, de, ha esportot akarnak akkor a leaderboardnak sokkal jobbnak kell lennie. A RE3 nagyon egyszerű, de rengeteg szűrővel van ellátva. Vannak már különböző csoportok az első időhöz mérten hány %-al vagy elmaradva és az adott csoport legjobbjához viszonyítja az idődet, meg ahhoz akit kiválasztottál, mint ellenfél idő. Nagyon szuper. Egy nagy csúszkán látszik, hogy hogy állsz az összességhez képest.
Még egy érdekesség, fogyasztás optimalizálás a szabadedzésen eddig érdekesen működik, vagy csak a 31 és 51 között nehézségben ennyi a difi? Nem sokat mentem a karrierben, de már több órát beletettem. Ausztia, simán lila a fogyasztásom, de ehhez full gázon kellett mennem. (száraz idő, 31-es nehézség) Kína (esős idő 51-es nehézség) éppen, hogy összejött, pedig sokat "vitorláztam" féktáv előtt, kigyorsításkor, pedig hamar felváltottam, nem tudom mennyi próbálkozásra adta meg a lilát.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest