Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a leaderboard nem tetszik, főleg egy raceroom után.
Megyek pl egy 1991-es classic autóval Kínában, erre felhozza az összes classic autós időt, nem csak azokat amivel mentem. Ezzel nem feltétlen lenne baj, de szűrni nem lehet, se autóra, se országra, se semmire. A hol vagyokra kattintva, 100-akat ugrik a leaderboardban az első időtől, nem az én körülöttem lévőket hozza be. A görgetés lassú a keresés lehetetlen a listában.
Egyébként a játék jó, de, ha esportot akarnak akkor a leaderboardnak sokkal jobbnak kell lennie. A RE3 nagyon egyszerű, de rengeteg szűrővel van ellátva. Vannak már különböző csoportok az első időhöz mérten hány %-al vagy elmaradva és az adott csoport legjobbjához viszonyítja az idődet, meg ahhoz akit kiválasztottál, mint ellenfél idő. Nagyon szuper. Egy nagy csúszkán látszik, hogy hogy állsz az összességhez képest.
Még egy érdekesség, fogyasztás optimalizálás a szabadedzésen eddig érdekesen működik, vagy csak a 31 és 51 között nehézségben ennyi a difi? Nem sokat mentem a karrierben, de már több órát beletettem. Ausztia, simán lila a fogyasztásom, de ehhez full gázon kellett mennem. (száraz idő, 31-es nehézség) Kína (esős idő 51-es nehézség) éppen, hogy összejött, pedig sokat "vitorláztam" féktáv előtt, kigyorsításkor, pedig hamar felváltottam, nem tudom mennyi próbálkozásra adta meg a lilát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam topic
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs