Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a leaderboard nem tetszik, főleg egy raceroom után.
Megyek pl egy 1991-es classic autóval Kínában, erre felhozza az összes classic autós időt, nem csak azokat amivel mentem. Ezzel nem feltétlen lenne baj, de szűrni nem lehet, se autóra, se országra, se semmire. A hol vagyokra kattintva, 100-akat ugrik a leaderboardban az első időtől, nem az én körülöttem lévőket hozza be. A görgetés lassú a keresés lehetetlen a listában.
Egyébként a játék jó, de, ha esportot akarnak akkor a leaderboardnak sokkal jobbnak kell lennie. A RE3 nagyon egyszerű, de rengeteg szűrővel van ellátva. Vannak már különböző csoportok az első időhöz mérten hány %-al vagy elmaradva és az adott csoport legjobbjához viszonyítja az idődet, meg ahhoz akit kiválasztottál, mint ellenfél idő. Nagyon szuper. Egy nagy csúszkán látszik, hogy hogy állsz az összességhez képest.
Még egy érdekesség, fogyasztás optimalizálás a szabadedzésen eddig érdekesen működik, vagy csak a 31 és 51 között nehézségben ennyi a difi? Nem sokat mentem a karrierben, de már több órát beletettem. Ausztia, simán lila a fogyasztásom, de ehhez full gázon kellett mennem. (száraz idő, 31-es nehézség) Kína (esős idő 51-es nehézség) éppen, hogy összejött, pedig sokat "vitorláztam" féktáv előtt, kigyorsításkor, pedig hamar felváltottam, nem tudom mennyi próbálkozásra adta meg a lilát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest