Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most álltam neki először a karriernek F1-es játéknál. Kocsiból mit érdemes választani, vagy tök mindegy? Hangban biztos van közöttük különbség, de van teljesítményben is? Az biztos, hogy time trialban nem vettem észre, legalább is a régebbi részeknél.
Ferrarival kezdtem, nehézség nem túl nagy, (nem volt még tapasztalatom, hogy hova érdemes állítani) így időmérőn simán másodperceket tudok adni, de ami érdekes, ha direkt rontom a rajtot, akkor meg alig lehet őket előzni, mert hirtelen begyorsulnak a többiek.
Üzemanyagspórolás elég vicces. Tapasztalatom ebben sem volt semmi, így simán 10 másodperccel vezettem és a célegyenesben váltott át vészüzembe, mert nem volt üzemanyagom. 5. lettem.
A spórolás csak annyi, hogy a kapcsolón állítom a keveréket, szegény, normál, dús? Csak ennyi? A kocsi érezhetően gyorsul vagy lassul, harapósabb, vagy nyugisabb.
Hosszútávú versenyen, pl nem 5 körös versenyen biztos izgi, hogy mikor építek ki előnyt és mikor spórolok a benzinnel. Azzal is lehet spórolni egyébként, ha mondjuk féktávon többet gurulok, vagy az nem számít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest