Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252 #348 üzenetére
Egyébként az irányítással kapcsolatban egyetértek Veled. A tavalyihoz képest nekem egyelőre jobban fekszik. Végre megint lehet blokkolóra fékezni, és a gázt is jobban tudom adagolni. Lehet, hogy ez csak ízlések és pofonok kérdése, de ilyen szempontból jobban bejön, mint az előző verzió. Egyelőre...
FFB-t remélem orvosolják. Régebben is volt hasonló gond G27-tel. Ha jól emlékszem a VSYNC megoldotta, mert csak 100 FPS felett hülyült meg.
-
válasz
jozsi252 #344 üzenetére
Húzogassa a f*szom
Komolyan mondom, hogy vérlázító már, amit művelnek. Minden egyes alkalommal megy a nagy csinnadratta, hogy most aztán így, meg úgy odatettük magunkat és az idei verzió soha nem látott újításokat fog tartalmazni. És valóban... Egyre rosszabb lesz
Én ne bánom, hogy megvettem, de nem a játék miatt, hanem a társaság miatt, akikkel szoktam játszani... Mondjuk ennyi erővel ultizhatnánk is együtt online
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest