Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dragonfx

veterán

válasz Barthezz2 #1030 üzenetére

de ha kinyomod ki tudsz autozni 2/3 kiállásnyi előnyt...a maradék 1/3ot meg az ujgumikon behuzod és az utolso 2 körben visszajössz elsőnek én így cisnálom...na jo valahol könnyebb :C

koreában....mindenkitől elszakadtunk vettel.lel....én ugye webber helyén ülök....2.5 secet nyomot rám az első cseréig a 4.körig...és erre beállók és ott cserélik neki én meg mögötte állók és várok :W ....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5... :W ...másodpilota avgyok ugye..hehe de ő 5. én meg vezetek 6 ponttal alonso előtt. :DD :)) ...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....

Új hozzászólás Aktív témák