- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest