Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest