- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Jó volt gurulni végre
Majd mindjárt jön ratam23 egy videóval
-
giigz
veterán
Felőlem ma este mehetne egy gurulás, időpont nekem mindegy, jelezzétek, hogy mikortól jó, aztán majd lesz valami
Hátha lennénk páran...
-
giigz
veterán
Hat dejo...
Elnezest mindenkitol, elment az internetem es egy jo negyedoraja nem is jon vissza...
Nem igaz komolyan mondom...
-
giigz
veterán
20:50-20:55-kor megcsinálom a szervert, aki akar, jöjjön, és vegyen fel: giigz!
-
giigz
veterán
Ha minden igaz, akkor már 5-en vagyunk!
-
giigz
veterán
Akkor 21 órától egy kis funrace?
Aki tud, jöjjön!
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4025 üzenetére
Én MasterCard-dal fizettem. Leveszik az összeget, és küldik a kódot. Megjött a kód, Steam-ben hozzáadtam, most meg elkezdte leszedni a játékot. Még vagy 20 perc mire lejön, utána lehet játszani
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4023 üzenetére
Gamersgate-en, 20%-os kuponnal
-
giigz
veterán
Na megvettem a játékot, 5,5 €-ért, tehát 1.700 Ft-ért
Megérte várni, idáig úgysem volt rendesen gépem, pont a legjobban jött ki minden, igaz közben már egy liga lement
Steam-ben kit vegyek fel, vagy felvesztek ti engem? giigz a nevem... Ma este valaki egy kis gurulásra vevő lenne?
-
giigz
veterán
Csak hogy tudjon róla mindenki: Steam 10,19 € a játék!!
-
giigz
veterán
Jelenleg hol a legolcsóbb a játék?
-
-
giigz
veterán
Nem tudok sok infót, nem nagyon voltam akítv manapság F1-ben, de annyit tervezek én is, hogy indulni majd az új ligában. Itt lesz minden infó: www.gocompete.hu
-
giigz
veterán
Az új liga miatt lehet meg kellene vennem a játékot, meg kormányt.
A gépem már összeállt egyébként, lassan 2 hete használom
-
giigz
veterán
válasz
willike71 #3884 üzenetére
Én ezt tapasztaltam. Aki ABS nélkül fékez pedállal, az hamarabb áll meg, a TC-ben nem vagyok biztos, de amikor nekem medium-on van, akkor gyorsabb köröket tudok menni, mint full-on... Na mind1.
Az pedig, hogy DFGT-vel rosszabb köröket lehet menni, mint billel, nem igaz. Aki billel profi, az nem tud megverni egy profi DFGT-st. Se időmérőn, se versenyen. Igaz, itt a 2012-re már sokat javítottak, tehát billel közelebb lehet kerülni a kormányosokhoz, de még mindig vannak tizedek körönként, amit csak a kormányos tud kihozni, akár egy DFGT-vel...
Az, hogy DFGT-d van, még nem jelenti azt, hogy egy billentyűzetes nem verhet el, de ha a DFGT-ből kihozod a maximumot, akkor gyorsabb leszel, mint aki billből hozza ki a maximumot.
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Szépen mész!
ABS nélkül rövidebb féktávot lehet venni, de azt természetesen csak pedállal. A traction control is egy kicsit lassabbá teszi a kigyorsítást.
Ez a gyári játék, vagy valami grafikai mod is van rajta? Valahogy nem emlékszem, hogy ilyen szép lenne Abu Dhabi a játékban
-
giigz
veterán
Szoktatok manapság onlány gurulni?
-
giigz
veterán
Ha az F1 2012-re nem is állt össze a gépem, és igaz összeáll nemsoká, de akkor már nem is érdemes megvennem a játékot, szóval GRID 2-ben számíthattok rám is.
-
giigz
veterán
12 fontért lehet megvenni az F1-et, most erősen el fogok rajta gondolkozni
-
giigz
veterán
Lesz F1 2013
Lehet ez csak nekem újdonság, de azt hittem 3 évet tol le a Codemasters csak...
-
giigz
veterán
Persze csak vicc volt, ha tudok majd kormánnyal menni SPA-ban 1:44-es időt, akkor már elégedett leszek.
És valószínűleg úgy lesz, ahogy mondod, tehát a használt kormányt megveszem, itt helyben találtam is egy eladót, és akkor jön mellé a játék is, aztán végre tudok gurulni online
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3530 üzenetére
Vadi új Momo van (garancia nélkül) 14k-ért, használtat pedig 9k körül tudnék venni. Ha ez is megfelel a célnak, akkor szerintem jó lenne ez is...
Csak azt nem szeretném, hogy elromoljon, nem tudom mit jelent az, hogy a pedálban a potik meg szoktak halni...
-
giigz
veterán
Lenne egy fontos kérdésem!
Akik értenek hozzá, légyszíves segítsenek: Szerintetek egy Logiech Momo kormány jó lenne F1-ezni? 10k-t megér? Manuálisan lehet vele váltani? Jó vele versenyezni? Esetleg valaki használ ilyet?
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3518 üzenetére
Nem semmi idő!
Videót tudsz feltölteni?
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3514 üzenetére
Kormánnyal? Segítségek közül mi volt bekapcsolva?
Szép idő!
-
giigz
veterán
Tegnap 2 óra alatt nem sikerült, ma pedig legelső próbálkozásra jobb időt mentem SPA-ban... 1:45.692
-
giigz
veterán
Nem vettem fel videóra...
Ma már egy 1:44.9 is sikerült volna, de az utolsó előtti kanyarban DRS-sel elb@sztam, és kicsúsztam... Ma idáig egy bő 2 órát szenvedtem vele, hogy megdöntsem a tegnapi 10 perc alatt összejött időt, de abszolút nem tudok semmit sem kezdeni, 1 óra alatt talán 1x érnék körbe, de akkor is elb@szom...
Máskor ilyenkor törölni szoktam a játékot, de szerencsére most csak egy jó erős ALT+F4-et adtam neki, így majd ha lenyugszom még megpróbálom...
-
giigz
veterán
SPA TT: 1:45.920
Mentem már 1:45.550-et is, de utolsó kanyarban jött a warning, kb. 1 cm lehetett...
Egyébként 1:44 simán benne van, csak olyan rég játszottam vele, hogy nem tudom kihozni így 15 perc alatt...
-
giigz
veterán
Nekem is volt egy évig LC Power tápom, semmi bajom nem volt vele, tökéletesen vitte a gépet. Azelőtt 13k-s Gigabyte volt, az megadta magát pár hónap után. Most egy 18k-s Corsair volt, ami már ajánlott, és minőségi kategória, ez is megadta magát, de mivel használtan vettem, szerintem már akkor is rossz volt, amikor vettem. Na mind1, szóval a 18k-s táp is szar. Igaz, most meg lesz javíttatva, de nekem idáig minden tápom elromlott, ami 5k fölött volt, az LC Power és Mercury tápokat meg évekig használtam gond nélkül. Haverom 6 éve Codegen tápot használ, semmi baja vele. Másik haverom LC Power-t 2 éve, semmi baja vele. Ők költenek 5k-t tápra, én meg költök több 10 ezret, és így sincs tápom.
Szóval annyi a lényeg, Chieftec CTG sorozat, vagy FSP Raider, ezek az olcsóbbak közül talán nem mennek tönkre.
-
giigz
veterán
Stock Car 2012 igen jónak néz ki!
-
giigz
veterán
Itt a vidi róla, nem volt túl nehéz, elsőre is sikerült, de ott az utolsó kanyarban megpördültem
Így csináltam még egy videót, íme:
-
giigz
veterán
Most megint laptopra kényszerültem, mert az asztali gép hónapok óta nem volt hajlandó működni 1-2 napnál (jó esetben) tovább hiba nélkül...
Itt már nincs fent a játék, de emiatt fel fogom rakni, és próbálok videót is lőni, ha más nem, mellérakom a telót, igaz gyenge minőségben, de a lényeg talán látszani fog.
Aztán lehet rosszul emlékszem, és meg sem tudom csinálni
-
giigz
veterán
Én is jönnék, csak egyelőre még azóta sincs kész a gépem, most a táp romlott el, meg vga-t is kell vennem
Ja, és amíg gép nincs, addig nyilván a játékot sem vettem meg, szóval egy nagy sz@r az egész, pedig mennyit játszhattam volna...
-
giigz
veterán
B.Ú.É.K!
Remélem egy mégjobb 2013-as játékot fogunk majd kapni
És azt is, hogy lesz kormányom
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #3102 üzenetére
Így is drága! Majd ha 3k lesz
-
giigz
veterán
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
giigz
veterán
Valencia TT: 1:35.855
-
giigz
veterán
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Igen, azok jók.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2904 üzenetére
Versenybaleset
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2814 üzenetére
Dehogy lehet
Közelíteni talán tudom, de 0/24 játszhatnék, akkor sem lenne meg a kormányos idő...
(#2815) Trihorn: Egyelőre virágboltim van, és laptopról játszom. Jövőhéten jön meg a procim, ezzel az asztali gép is készen lesz. Ha megvan a gép, utána veszem meg a játékot.
Köszi mindenkinek, ki is jár a dicséret, szenvedtem vele vagy 35 percet.
-
giigz
veterán
Monza TT: 1.18:661
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
25 $ körül van az ára, és vannak jó ligák is.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2755 üzenetére
Köszi!
Nyilván itt a 2012-ben könnyebb dolga van a billeseknek, majdnem olyat lehet menni, mint kormánnyal... 2013-ra már be fogok szerezni egy kormányt, nagyon kíváncsi vagyok magamra.
(#2756) MC HOBO: Köszi. Billen könnyű jó időt menni, persze azért van vele szenvedés, de kormánnyal sokkal nagyobb érdem... Ahogy olvasgatom, egy közepes tudású kormányost le lehet verni billentyűzettel, míg ez a 10-11-ben nem így volt.
-
giigz
veterán
Billesek mennyit mennek Melbourne TT-ben?
Nekem most 1:22.239 a legjobb időm, és én ebben már nem találok sokat, eléggé össze van rakva...
-
giigz
veterán
válasz
takessz #2712 üzenetére
Már ne is haragudj, de amit csinálsz, az kritikán aluli... Én sem vagyok valami gyors, lévén mert billentyűzettel tolom, de ez azért csak más.
-
giigz
veterán
Akkor szerintem én nyertem, mert az elrajtolásig sem jutottam.
-
giigz
veterán
Én indulok ebben az időmérős bajnokságban, megtetszett most. Nyilván a hűtőre nincs esélyem, de legalább jó szórakozás lesz hétről hétre TT-zni
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2694 üzenetére
Érdekeljen már! Jó helyre kerülne a hűtő.
-
giigz
veterán
válasz
Forestgreen #2691 üzenetére
Ezt valakinek közülünk kell elvinnie!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest