- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3188 üzenetére
Urak köszönöm szépen a mai estét
videókat holnap pakolom ,vagyis ma fel a youtuberaLesz benne egy két érdekes dolog
-
hermanyi
addikt
Köszöntem a ma esti mókázást mindenkinek aki részt vett benne
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831 #3143 üzenetére
Hiába állítod egyformára az csak az autók teljesítményére vonatkozik . Minden autót másképp kell vezetni , egyik alulkormányzott a másik túlkormányzott a harmadikon meg alig van fék ugyanazzal a setupal .
Tudok róla Steady beszéltem vele ,nekem is volt ilyen és akármit szenvedtem nem volt jó a felhő miatt ha kikapcsoltam a felhőt akkor sem míg újra nem tettem a játékot felhő nélkül azóta sikeresen már 34 es szintig feltornáztam magam pedig nem is akartam .
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3136 üzenetére
Igen de az elsőt elutasítottak
De ez is jó lett szerintem .
sith7
majd holnap este nyomjuk . -
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3088 üzenetére
szezon közben csak aláírhatsz maximum ,ha jól tudom de a szezont azzal a csapattal kel befejezni amelyikkel elkezdted . De ,hogy miért újra a német pálya azt passzolom.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3085 üzenetére
Kellemes ünnepeket neked és családodnak is . Persze + az összes PH és lapcsalád használónak is .
Köszönöm a dicséretet , utolsó helyről sok esélyem nem volt főleg ennyi hibával . De nem baj most jön majd egyik kedvenc pályám ,ott remélem 1 el előbb végzem .szerk:
Ventru szokás kérdése csak nekem bejött ,ha neked sokat kell tekerni tedd feljebb a linearitást 70 re.Murit sajnálom mert nem szokásom lökdösődni és pont rá akartam figyelni a kontrollere miatt nagyon ,de nagyon más íven és sebességben közlekedtünk a pálya azon részén .
-
hermanyi
addikt
válasz
Shadahin01 #3055 üzenetére
11-5 ös szárny állás ? Ugye viccelsz ?
nagyon max 3-1 de TT ben 2-1 vagy 1-1 es szárnyakkal lehet menni élesben szerintem 3-1 .Trihorn azért egy silverstoni setupot közzé tehetnél közkívánatra
-
hermanyi
addikt
Ha gyakorolsz akkor most kicsit több lesz mint hajszál
ami ellen eddig mentél az egy 2 körös eredmény volt ,most kicsivel több mint 1 mp vel voltam gyorsabb és van még benne 7-8 tized részemről .
Én 900 fokon használom logi driverben a kormányelfordulást .
szerk :
(#3030) MC HOBO :
Mert gazdaságos -
hermanyi
addikt
válasz
Shadahin01 #3020 üzenetére
Én szemszögemből Catalunya nem vagyok egy pro F1 es
Kissea sajna nekem késő az este 10 utáni igaz előtte sem nagyon tudok gyakorolni
-
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Jim74 már adta a linket hol vannak jó setupok
De lenne egy egyszerű kérdésem azt az 1:31:7 es időt melyik pályán toltad időmérőn? -
hermanyi
addikt
Ahogy irod lenyulni vezetés közben a közép konzolhoz csak szokás kérdése ,én simán lenyúlkálok ha jelezni akarom ,hogy változik a stratégiám ,mert esik vagy mert kicsit megnőtt a jobb lábam és nem bír ki annyit a hátsó gumi mint amit terveztem
Lásd Monaco 22. kör helyett a 10. végén már mentem be új szettért mert ,kicsit jobban terheltem
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2783 üzenetére
Köszöntem ,végre volt izgalom számomra is
Kemény 5 kört mentem ezen a pályán előtte +az időmérőn 3 at ,hogy nagyjából belőjem a féktávokat
Védekezés meg hát tudjuk te is az ilyeneket szereted de legalább nem rántották vissza a másik oldalra
És igen a végét nagyon elcsesztem ,de ennek ellenére elégedett vagyok a futam végeredményével . -
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #2774 üzenetére
Na felért én vasárnapi esésem kelésem is youtubera a Gocompete liga futama .
Videó Catalunya de esek kelek harcolok küzdök szenvedek epizód -
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Használj adblockot és nincs reklám
jó nekem a c liga
amúgy elkeféltet a rangsoroló futamot "büntetés 1 teljes kör szárny nélkül és ide jutottam" -
-
hermanyi
addikt
Kipróbáltam a race stars demot aranyos de de pizt nem ér hacsak nincs az ember minden másnap szétcsúszva
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2455 üzenetére
nem szerénykedek ez tény ,hogy egyedül a H ringen tudtam egy értelmesebb futamot letudni .
A többi helyszínen a tempóval nagy baj nem volt ,csak a rengeteg hibával . Amiket nem tudok elhagyni , egyszerűen nagyon a határon akarok menni és jön a hiba és egy elfékezés vagy egy lesodródás után kel majdnem másfél karika mire visszarázódom, vagy csak elkezd úgy viselkedni a gép ahogy szeretném.Szerk:
Monza leggyorsabb körét én sem gondoltam volna ,a 22 eleje meglepett engem is -
hermanyi
addikt
Köszönöm az esti mókázást
említésre méltót nem alkottam sehol hungarot leszámítva de a legjobb körök legalább itthon maradtak -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #2184 üzenetére
Torrentem ment közbe azért elnézést kérek
-
hermanyi
addikt
ésszel fék és ésszel a visszaváltás
nincs benne trükk most fejeztem be karierben és bezony megizzasztottak rendesen
Én ott nem satufékezem szinte alig fékezek inkább a sebességi fokozatok vissza dobálásával lassítok mert ott a bal első hihetetlen hamar blokkol és irányíthatatlan is a williams -
hermanyi
addikt
Azért elég vicces ez az elvárás a karrier modban
Williamsel megyek összeszedek egy 10 helyes büntit szabadedzésen mert megcsipentettem a fehér vonalat .
A helyszín Kína és elvárás a versenyre 1. hely3. lettem Alo és Buton mögött Rosberg meg aljasan agresszív
-
hermanyi
addikt
válasz
Nyitrai #2091 üzenetére
parancsolj igaz még nem 100% os de a lényeg kivehető
-
hermanyi
addikt
Ez a PROJECT CARS mikor fog megjelenni ?
-
hermanyi
addikt
CodeMasters Bekaphatja az összes ... amiért egy ekkora xart ki bit adni .
5 nap 5X ment el a mentésem .Steam keresek online futamot írja lobby csatlakozom és a verseny a 8. körnél tart . Ez a 2012 magasan keresztbeveri a Xarságával a 2010 et és a 2011 et is . Nem kívánok rosszat a játék fejlesztőinek csak annak a bevételnek a 10-ed részét amit a megvásárolt példányok árából befolyt ,költsék gyógyszerre . -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1792 üzenetére
Javulni meglepően sokat és ne hanyagold a Multit gyere csak , nagyon szívesen látunk "te úgysem számítasz ,ha vagy és 4. nek beérek az úgyis olyan mintha dobogós lennék " .
Leaderboard meg úgy is a tied -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1783 üzenetére
Ismerem ezt az érzést én egy fél héttel megelőztelek
A sorsunk elkerülhetetlen mint tudjuk . Akármennyire xar is akkor is musz megvenni az ilyen tegnap esték miatt .
Amúgy csak megjegyzem tegnap du játszadoztam vele elértem 8 as szintig ,majd Steady kolléga meghívott beléptem és csont 0 árol kezdtem a tegnap estét se egy setup se kormány beállítás se semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest