Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem versenytempóban mennyit buktam, Hungaroring:
patch előtt: kemény gumi, teli tank: 1:13 közepe, végén lágy: 1:11 eleje
patch után: kemény gumi, teli tank: 1:15 vége, végén lágy: 1:14 elejeEz 20%, gumi és benzin szim on, mix2.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #5268 üzenetére
Látom marad minden a régiben, én nem mertem beírni de akkor jól éreztem hogy alig kell változtatni a setupon
Annyi hogy a seggdobálás miatt minden pályára mehet hátra a 11, a leglassabb pályákra érdemes csak felrakni 9-10-re az első szárnyat, Interlagosban 7-8-al próbálkoztam, Silverstone-ban ugyan 9-11-el mentem, de a maggots-beckets-chapel-ben akkorákat úszik az autó hogy öröm nézni
7-11-be már csak szimplán alulkormányzott
Köszi a beállokat Vix!!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5265 üzenetére
Igen, ezt nagyon elbaxta a CM... ennek ellenére én fogok multizni, de előtte szeretnék minden pályát kisetupolni ahol szoktunk menni és begyakorolni hogy ne "élesben" piruettezzek és tegyem tönkre más futamát vagy a sajátomat.
"Sajnos" az F1 meg kicsit eredményorientáltabb mint a Grid.
to all:
mindenki aki tud, pénteken jöjjön el budaörsi talira és ott szerintem sok mindent megbeszélhetünk
remélem nem én fogok ott egyedül fagyoskodni!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #5256 üzenetére
Én már leírtam egyszer hogy igen, szóval annak ellenére is tartom, hogy most így csökkentek azok esélyei akik minden nélkül mennek. De azért nem félek..
-
Motion_Blur
félisten
Egyelőre nem igazán vagyok elájulva, főleg azért mert egyértelmű hogy segítségekkel jobb időt lehet menni, mint azok nélkül. Ez a patch előtt nem volt így. Most hogy folyamatosan jár az autó segge + blokkol az ívbelső első kerék, így a TC és az ABS durván felértékelődik. Ez már most látszik leaderboardon is.. na mind1, ezt le kell nyelni
Gyorsba ránéztem két pályára, mindegyiken mentem 8-10 kört:
Silverstone-ban sokkal jobban észrevenni a gyors irányváltásos kanyarokban hogy mennyire instabil az autó, már nem lehet cibálni az arcát, mert egyszerűen elszáll az autó.
-
Motion_Blur
félisten
Na fasza, köszi az infókat, alig várom hogy laggolhassak játék helyett
11.11-es csatalisztet azért felrakom majd, hátha attól még rosszabb lesz
-
Motion_Blur
félisten
ATi tulajok éreztek lassulást a patch után?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #5181 üzenetére
Részemről holnap estig biztonságban vagy
Kikapcsolt segítséggel próbáltad? Ahogy olvasom a véleményeket úgy tűnik bejön amit vártam, a TC-sek kevesebb tempót fognak bukni, mint "mi"
mod: grat az időhöz, így látatlanba elég erősnek tűnik, 1:04-et biztos hogy nem lehet futni
-
Motion_Blur
félisten
Baszki és én csak holnap este próbálhatom ki
A levágásokért, kiszélesítésekért büntet vagy ugyanúgy engedi mint eddig?
mod: ha tényleg 1, max. 2 mp-et lassulunk, akkor semmi értelme nem volt ennek az egésznek.. 4-5-öt kellett volna legalább
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5071 üzenetére
Ahogy indul a játék a Live egyből jelezni fogja
-
Motion_Blur
félisten
Megpróbálok jósolni:
11/11-es bug javítása után segítségek (főleg TC) nélkül jóval nehezebb lesz menni mint eddig. Magyarul köridőben kevesebbet fog bukni az aki TC-vel megy, ahhoz képest aki áll majd egy helyben kanyarkijáraton.
Én legközelebb csak szerda este tudom kipróbálni, úgyhogy majd tessék megírni hogy megéri-e jósdát nyitnom
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #5026 üzenetére
Nekem is elfogynak a gumik drasztikusan a Ringen. De hirtelen az utolsó két körre, az utolsó körben a bejáratott versenytempóhoz képest (1:11-1:12) 1:14-et tudok csak menni és szinte a fékhez se érek mert rögtön blokkol, ilyenkor iszonyatosan bőgetem a motorféket hogy behúzza az elejét kanyarbejáraton. Érdekes hogy túlkormányozottság ilyenkor minimálisan jelentkezik csak
-
Motion_Blur
félisten
Holnap akkor új időszámítás kezdődik gyerekek?
A sok 11/11-el csíterező majd ettől a patch-től várja a megváltástOnline rank-hoz nem nyúlnak remélem, ha már itt nekiálltam "építgetni"
Steady74: én eddig szinte mindig csak olyan szerókat találtam ahol Q&R van, de én annyira nem bánom, megyünk Q-t 5-6-an, versenyre jó esetben megtelik a rajtrács. és azért első helyről ha jól jössz el és későn fékezel, nagyobb eséllyel tudsz meglógni a zúzda elől, mintha a kellős közepéből jönnél el. meg valahogy időmérőn imádom kinyomni a szemét, és szerintem jobb is vagyok mint versenyen (főleg a verseny első 1-2 körében)
mod: azt viszont nem értem, hogy általában miért csak 3-4-en fejezzük be a futamot
tisztelet a kivételnek, pl. amikor innen összejövünk 8-10-e, mindenki végigmegy
-
Motion_Blur
félisten
Huhh, asszem komoly ellenfélre akadtam F1 ROMINET F1 személyében, 3 futamot mentünk most egymás után, hát komolyan meg kellett küzdenem a győzelemért, egy ívlecsúszás se fért volna bele. A pályán nem csatáztunk mert én mindig lággyal indulok ő meg fordítva, de rendesen leizzadtam most Nürin, a végén 1:21-es kört jött mögöttem az állatja, oké lágy gumi + valszeg mix3, de akkor is brutál a gyerek. És a mérlege se rossz, majd most nekiállok elrontani
Amúgy versenyeztetek már ellene? Remélem nem csíter
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX #4985 üzenetére
atyavilág
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes dolog ez az Equal...
Nyomtam multiba futamot Monacoban háromféle autóval, Mercivel 1:07-eket tudtam menni, Ferrarival simán végig 1:06, McLarennel a leggyorsabb kör 1:05 és végig konstans 1:06 eleje. Most akkor mi a fax. van?
Istanbul McLarennel végig 1:21 eleje, közepe úgy hogy nem nyomom ki a szemét, Force Indiával megfeszültem hogy 22 alá tudjak menni.
WTF
-
Motion_Blur
félisten
Hungaroring Time Trial: 1:08.172
setup ott van a videó végén
fagy53: ilyet se b*sztam még hallod, elkapom a rajtot faszán bemegyek két autó közé, erre mind a ketten totál kitekerik rám a kormányt, semmit nem tudtam tenni, hárman egyenesen zúztunk ki a pályáról... fél kör alatt feljöttem 16-ról 8ra, erre valakinek a laggjába akkorát burkolok hogy majdnem kiesek a pályáról...
-
Motion_Blur
félisten
ALT+F4
-
Motion_Blur
félisten
Ennek a Hring qualnak elég hamar vége lett számomra
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #4846 üzenetére
Részemről megértem és absz. elfogadom ezt
Nem tudsz szerválni egy G25-öt? A teljesítményed alapján pedig már illene azzal tolnod
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #4770 üzenetére
Tudtam hogy le kellett volna kopognom
Végigszenvedtem egy maláj időmérőt, futamra összejöttünk 13-14-en, simán vezetem a futamot, kerékcsere után connection lost
-
Motion_Blur
félisten
mókaverseny... beszarok
-
Motion_Blur
félisten
Nem is tudnám mit csinálnék ha velem az történne amit itt írtok többen (.exe-vel leáll, lost connection, live beszarik)... lehet már rég nem játszanék
Eddig valamilyen csoda folytán még semmi ilyesmibe nem sikerült belefutni, azt meg már megszoktam hogy minden indítás után újra be kell állítani a kormányt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #4710 üzenetére
Én versenyre változtatok a TT setupon, általában nagyobb első szárnnyal megyek, szal a váltóhoz mindenképpen hozzá kell nyúlnom. Pl. Montreal-ban tegnap gurultunk, és a 7-10 helyett 9-11-el mentem. Ilyenkor az első 3-4 fokozatot hagyom és az 5-6-7-et húzom kicsit rövidebbre, de inkább a 7-ediket. Így lett tegnap a Montreali egyenesben 299-es top speed-em (fél KERS-et hagytam meg a hajtűből való kigyorsításhoz, és az utolsó 200m-en már limiteren ment), a kanyarokban viszont nagyon betapadt a verda. Én absz. nem számítok a DRS-re, mindig úgy lövöm az áttételt hogy egyenes végére szabályozzon.
Nürin kell erre nagyon figyelni mert tegnap is 10-11-el mentem, és túl hosszúra hagytam a 7est, még a zöld se villant ki, ilyen benyaspórolós fokozat volt
Ezt ki kell tesztelni, az említett pályákon meg tegnap multiztam először és csak érzésre lőttem be az autót előtte. Ettől függetlenül kurva jó volt, kár hogy Te még akkor nem voltál
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #4672 üzenetére
Úgy általában, bár ez inkább versenyen hátrány ahol nem tudsz szárnyat nyitni. TT-re jó így ha van még KERS a 7. fokozat elejére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #4670 üzenetére
Grat, szépen mész!
7. fokozatban nagyon leesik a fordulat nem?
-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok a gurulást, sokatokkal először mentem most és nagyon jó érzés amikor egyszerre 10 magyar és PH!-s emberke elrajtol!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4625 üzenetére
Köszi!
Megnéztem light rain-en, intermediet: 1:30, wet gumi: 1:32 (de a 3. körben már elfogytak a gumik..)
Azért nem gyenge, hogy semmi szinte semmi különbség nincs light és heavy rain között ha a megfelelő gumit rakod fel
mod: nekem se megy a Leaderboard csak néha hozza be az időket, viszont továbbra is menti a jobb időket
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #4609 üzenetére
Elvileg teljesen egyenlő fizikával rendelkezik minden autó ha equal-ra van állítva. Mondjuk én ennek már sajnos tapasztaltam az ellenkezőjét nem tudom Ti hogy vagytok vele
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #4596 üzenetére
Suzuka GP Heavy Rain: [link]
A 11-es kanyar kijáratát nem ér kommentálni!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4588 üzenetére
Köszi!
1:30 félbe vagyok, mindjárt rakok fel egy videót. Érdekes, hogy fékeket, váltót leszámítva a száraz setup jó a legjobb esőbe is (nekem). 20%-os verseny közepén futottam, benyát nem állítottam, mert ahogy tapasztaltam felesleges
-
Motion_Blur
félisten
Suzuka GP Heavy Rain minden szimuláció ON, segítségek OFF mi számít jó időnek versenykörülmények között? Most próbálgatom a setupot
mod: McLarennel
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Meki kávézóban lehet ilyet kapni? Ha nem, akkor rám ne is számítsatok!
-
Motion_Blur
félisten
Látom megindult a topik gyerekek
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4483 üzenetére
maxirespect
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX #4456 üzenetére
Én MC HOBO ítélőképességében teljesen megbízom, és mivel ő az egyik kezdeményezője a Ligának és hasznos tagja a topiknak, legyen ő a szervezőbizottság elnöke!
Ettől persze még lehet szavazásokat kiírni és véleményeket ütköztetni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Syrius XIX #4353 üzenetére
Time Trial opció. Gumi és üzemanyag szimuláció nélkül tanulhatod be a pályákat és próbálgathatod a beállításokat mindig azonos feltételek mellett.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Jó lesz ez tesó!
Pár észrevétel: ha lehet féktávon ne blokkolj soha, és ne válts vissza 1-be, 2-be is csak az első sikánnál. Pl. Ascarit sokkal jobban le lehet vágni, kisebb sebesség vesztéssel át lehet rajta zúgni, nem kell féktáv végén tökig nyomni a pedált
KERS optimális felhasználása: első sikán után, második Lesmo után és az Ascari után elharmadolva
Setupot nemrég linkeltem
hermanyi: "nekem most sem megy különbül" - de hülye vagy
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #4303 üzenetére
1:11-es legjobb kör az nagyon erős, mennyi idő alatt tekered le a 20%-os futamot?
Tegnap nyomtunk két versenyt is Ringen, mind2x 1:11.8xxx volt a legjobb időm (kemény keveréken, mix2), és csak az első és az utolsó körben mentem 1:12-n kívül (pit in-out nem számítva). jellemzően 12 elejéket tudok tudok menni az elején lággyal és a végén keménnyel is. Mondjuk nem vágtam és nem nyomtam ki totálra a szemét.
Egyszer egymásnak ugorhatnánk Ringen
-
Motion_Blur
félisten
válasz
shikaree001 #4251 üzenetére
Jelenleg nem sok előnyt ad a bekapcsolt segítség (szárazon), kipróbáltam több pályán is. Persze ez 11/11-es rugók esetében igaz, 6/6-nál már sokat hoz a TC (sokkal korábban lehet nyitni a szárnyat pl).
ha jól látom, már 14 jelentkező van a Ligába
-
Motion_Blur
félisten
Nekem csak az a fontos hogy a futamoknak este 10ig vége legyen, illetve hétfő és szerda este nekem teljesen kiesik.
De gondolom úgyis hétvégén estefele lesznek a futamok
-
Motion_Blur
félisten
Setupolgattam kicsit Malajziában, bár rühellem a pályát de RD fórumon nem hagytak békén, szóval itt lenne videóval együtt: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #3999 üzenetére
Nagy csíter volt már az F1 2010-ben is, nem magyar egyébként, nem tudom mit keres nemzetünk zászlaja a neve előtt
Vixen: thx
-
Motion_Blur
félisten
Magyarítást miért erőltetitek?
Fel nem raknám semmi pénzért
-
Motion_Blur
félisten
válasz
fatallerror #3957 üzenetére
Töltsd be a körét és megtudod
lmaresz: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Kezdem azt csinálni amit Steady Korea-ban: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3932 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Monza TT setup:
Wings:6-8
Brakes: 47-53 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1 Springs: 11-11
Gears: 1:150 2:186 3:217 4:246 5:279 6:313 7:357
Camber: -3.5 -1.5 Toe: 0.08 0.291:14.499-et futottam vele, de kb. 2-3 tized még benne van
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3872 üzenetére
Az igen... velem ilyen még nem történt, nem tudom hogy reagálnék, de biztos szétb*szna az ideg engem is
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest