- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
#65376768 #6980 üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest