Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74
üzenetére
Hát lehet, hogy pörgős, de kb ott is az van, amit a Gridben sem szerettem, hogy az első kanyarért mindenki öl, és aki azt túléli és valamennyire ismeri a pályát az nyer. 3 kör alatt nem lehet jókat csatázni, de kinek a pap.

Más: a mai multis mezőny kritikán aluli volt. Lehet azért, mert nem találkoztam magyarral...
Mentem jó pár verseny ma du-án és időmérőn egyszer sem volt olyan, hogy vki 1 mp-n belül tudott volna lenni hozzám képest (versenyről inkább nem is szólok). 
Persze aztán mentek a kilépések, amikor meglátták az időmet, vagy elment a kedvük az egésztől, vagy azt hitték, hogy csíter vagyok.
Egy idő után már direkt benne hagytam fél mp-t a körömben, hogy ne vegyem el a kedvüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mentem jó pár verseny ma du-án és időmérőn egyszer sem volt olyan, hogy vki 1 mp-n belül tudott volna lenni hozzám képest (versenyről inkább nem is szólok).