- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5800 üzenetére
Nem tudom, az az igazság. Nem néztem meg jobban. Beállítás előtt nem indítottam futamot, beállítás után índítottam csak. Úgyhogy nem emlékszem, milyen volt régebben.
A topikot sem olvastam el normálisan.Elképzelhető, hogy ez a patch előtti dx11 előhozásának a próbálgatásai. Lehet nálam, mivel már van dx11 a játékban, ezért tűnik el az ember.
-
polonic
félisten
Csak most találtam rá erre.
Csináljátok végig, ha dx11-es vassal rendelkeztek. Nálam a minimum fps 42-ről 58-ra nőtt, az átlagos pedig 54-ről 71-re. -
polonic
félisten
válasz
ftomi74 #5769 üzenetére
Ez???
Alig van előzés, sőt, nincs is. Izgalom csak akkor van, ha esik az eső. Mit gondolsz, Bernie is, vajon miért akar mesterséges esőt? Tudja ő is az igazságot.
Hol vannak a régi, igazi párharcok? Hol vannak az olyan esetek, mint, amikor Kimi átgázolt a mezőnyön. Hol vannak a Schumi és Mika féle párharcok, aztán a Senna és Prost féle versengés?
Ez a mai f1, egy agyonszabályzott valami. Mik ezek az abszurd szabályok?
A red bull megbízhatatlansága miatt volt tavaly és azelőtt is valamennyire kiélezett a vb küzdelem. Ha rendben van a megbízhatóság, még ennél is unalmasabb lett volna. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5763 üzenetére
A gp4-et még mindig jobbnak találom.
Azzal évekig játszottam. Míg ezzel egy fél évig, vagy tán addig sem. Nem mondom, hogy rossz, de nem is kiemelkedő. Lehet, benne van az is, hogy a mai F1, egy nagy kalap sz@r(#5761) JONAS77
Meg lehetne csinálni több játékosra is.
Csak gondolj már bele egy kicsit, hogy miért 12 játékos van!
Mert 12 csapat van. És ha 24 játékos lenne, akkor előfordulna olyan, hogy az egyik csapatnál 2 játékos lenne, míg a másiknál 1 játékos. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #5642 üzenetére
Az érintetlen játék soha nem néz ki így. Ez bizony a modoktól ilyen.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5612 üzenetére
Én is úgy kezdtem, aztán én is előlről kezdtem. De beleuntam.
Dirt2-nél meg nem adott meg nekem két acsit, hiába csináltam meg. -
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5609 üzenetére
1000 pontosra csinálod a játékot?
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #5606 üzenetére
Milyen szinten játszol?
Ha a legmagasabbon, akkor ilyen lesz. Spanyol nagydíj nehéz lesz, ott erős az ai, de a többi futam nagyjából ilyen lesz. -
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5594 üzenetére
Vannak olyan játékok, amik dobozosak, steamen aktiválsz, ott lesz a játék listában.
Az f1 nem ilyen, a dirt2 sem olyan. Azt is csak azért lehetett megcsinálni, mert videókártya mellé csomagolták a dirt2-t. Ilyen kuponokat nem lehet kapni (csak úgy, ha valakinek nem kell és hasznot akar húzni belőle). Steames F1 key nincsen. Mert nem adták semmi mellé, mint a dirt2-t. -
polonic
félisten
válasz
Neoteric #5588 üzenetére
Igen, kapható. De ez nem azt jelenti, hogy ott tudod aktiválni.
Csak azokat lehet, amik a steam védelmét használják. Van is egy lista a steam oldalán valahol, hogy melyek ezek a játékok.
Maximum úgy lehetne steamen aktiválni, mint a dirt 2-t, amit ajándékba adtak egyes videókártyák mellé kuponként. De ez is egyedi dolog. Mert a dobozost egyáltalán nem lehet steamre beaktiválni. F1-ből meg nem készült ilyen kuponos dolog, én nem tudok róla. -
-
polonic
félisten
Live profilod van? Ha nincs, csinálj egyet az xbox.com-on. Ha van msn címed, azzal is lehet regisztrálni.
A játék indításánál be kell jelentkezni a live-ba, de ezt fel is ajánlja egyébként, kódot beírni. Azután kérdezi, hogy bekapcsolja-e az automatikus mentést, ott értelemszerűen igenre nyomni.
Ekkor ha változtatod a beállításokat, automatikusan el lesznek mentve. -
polonic
félisten
Én viszont eddig nem találkoztam a multi során laggal. Pedig régebben én is rengeteget játszottam vele.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #5449 üzenetére
Az első pályákon nem olyan erős az AI, később erősödik. De lesz olyan pálya, pl Kanada, ahol meg irtó gyenge.
Fejlesztéseket akkor kapsz, ha az edzésen megcsinálod a tesztet. -
polonic
félisten
Csak belátjátok azért ti is, hogy ez a játék nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5424 üzenetére
Az autósport királykategóriájában, az abszolút csúcson, fejlesztési tilalmat bevezetni. Eszüknél vannak ezek? Nem is tudám már hány éve nincs motorfejlesztés. Pont az autó egyik legfontosabb eleménél tiltják be a feljesztést, az az autó szíve, anélkül meg sem moccan. Meg teszttilalom. Ráfogják a kölcségcsökkentésre. Egy királykategóriában nem kéne számítania a pénznek, mert akinek nincs elég pénze hozzá, ne vegyen részt benne, nem kötelező. Vannak más osztályok is. El van b@sz@rintva az egész.
Nem néztem meg. Nem gridezem, majd a kettővel.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
AMD Power #5331 üzenetére
Nem kell vigyázni. Regisztrálj az xbox.com-on. Mondd meg neki, hogy ne ijesztgessen!
(#5330) MZsoltee
Akkor még nem volt itthon live, gondolom.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy a dobozán, a kézikönyv hátulján, ahol a kód van, az alatt nagy betűvel ki van emelve, mielőtt beírod a kódot, tájékozódj, hol érhetől el a szolgáltatás, a mielőtt szó aláhúzva. -
polonic
félisten
Én csak a 100 %-ot támogatom, kevesebbet nem.
-
polonic
félisten
Mit vettem észre. Apróság egyébként.
Esős versenyen, amikor vége a futamnak és mutatja az autót, akkor az autón az esőcseppek folynak hátra. Tök jó. -
polonic
félisten
Én is mennék játszani, ha mentek újból versenyezni.
Csak annyi, legyen már egy esős verseny, hogy legyen nekem is egyszer esélyem. -
-
-
polonic
félisten
Köszi a játékot mindenkinek!
Élveztem nagyon. Legközelebb is számíthattok rám! Csak legyen minimum egy esős verseny, hogy néha legyen esélyem. -
-
polonic
félisten
válasz
kiscsavo74 #4925 üzenetére
Mit gondoltál?
Ellopod a játékot és tudsz vele online lenni? Még szép, hogy nem lehet. -
polonic
félisten
Miket nyom a mérnök. Zsinórban 5 győzelmet szereztem. Erre beszól, hogy szuper elérted, Jim Clark rekordját az egymás utáni győzelmek számában. Tök jó!
-
polonic
félisten
Ki a f@sz az a gyuri, aki ennyit képzel magáról, meg azt hiszi ő a legjobb. Atyaúristen, az ilyen nagyképű majomnak összetörném az orrát.
-
polonic
félisten
válasz
kisJack #4735 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ez driver miatt lehet. Nekem is csinálja mióta 10.12-es van fennt.
6-os szériás amd kártyád van, azelőtt meg a 10.10e, azt tedd vissza, azzal nem lesz baj, legalábbis nálam nem volt
Mondjuk én nem teszem vissza, nem zavar annyira, egyszer kétszer szokott lenni a játék alatt. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4731 üzenetére
Nyerj egy versenyt, miután használtad a flashbacket.
(#4727) kisJack
10.12-es catalystet használsz?
-
polonic
félisten
válasz
whabaky #4710 üzenetére
Neked miért nincs ip címed? Nem látja a gfwl. Egyébként xbox oldala is jó. A gfwl és az xbox live ugyanolyan.
Ez a kód lehet, hogy a nem támogatott országokból való bejelentkezés hibakódja.
Milyen profilod van neked? Mit csináltál pontosan, amikor új profilt létrehoztál? -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4705 üzenetére
Akkor a gmail-es cím nem probléma, ezt kihúzhatjuk.
De ne csak belépj az oldalra, hanem csináld is végig, amit ott kiír.
Portot akkor biztos nyitottál? 3074 udp portot kell kinyitni a tűzfal, routeren, meg mindenhol.A routeren akkor nem kell portforwardingot csinálni, ha tudja az upnp-t, ezt nézd meg a routerben és kapcsold be.
Majd ha hazaértél, megnézted és nem megy, akkor a hibákról tegyél be képet vagy pontosan írd le miket ír ki. -
polonic
félisten
válasz
whabaky #4701 üzenetére
Az xbox live és a games for windows live szolgáltatás használható ugyanazzal az accounttal. A kulcs nem vihető át. Ott az oldalon kövesd az utasításokat, magyarul van, egyáltalán nem bonyolult, ennél jobban nincs leírva sehol szerintem. Vagy ha egy kicsit jobban szétnézel az oldalon, akkor jobb felül van a támogatás, nem véletlenül. Szerintem ott találsz segítséget. Elképzelhető, hogy a gmail-es cím lesz a gond. Használd azt, ami WLM-hez használsz, ha van olyanod, ha nincs, akkor csinálj egyet.
-
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4680 üzenetére
Szerintem ez a topik jobban hasznodra válik, mint egy F1-es játékkal foglalkozó topik.
-
polonic
félisten
Esős versenyen monacoban az alagútban is húzza maga útán a vízfüggyönyt az autó. Erre azért figyelhettek volna.
Egyébként a grafika bámulatos, ahogy a pocsolyákon tükröződnek az épületek. . . -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4623 üzenetére
Szerintem itt az írásokból kiderül.
A patch feltelepítése után eltűnnek a pocsolyák. Erre van egy fix, egy xml fájlba kell beírni egy sort. De ez a fix leveszi a teljesítményt eléggé. Ráadásul nálam meg nem látszódik a felgumizás. -
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #4600 üzenetére
És mikor jönnek az első fejlesztések? 3. versenynél tartok és még nincsen.
Olyan rég játszottam már az első szezonom, hogy nem emlékszem.
A felgumizódásról esetleg valami? -
polonic
félisten
A patch után, pocsolyafix nélkül, látszik a pálya felgumizódása? Mert én patch után megcsináltam a pocsolyafixet és nem igazán látni.
A másik meg, most megyek először short weekend-es bajnokságot, itt nincs R&D? -
polonic
félisten
Engedélyzeted a tűzfalon az f1-et, a live is ki van engedve? A 3074-es udp portot engedélyezni kell a tűzfalon.
Egyébként, ha hiba van, akkor ki szokott dobni egy hibakódot, arra rákeresve egyből megvan a megoldás. Meg egyébként FAQ-ban is írják ezt a port engedélyezést. -
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4483 üzenetére
-
polonic
félisten
válasz
feltamadas #4480 üzenetére
A listát kiegészítem ezekkel: dirt2, a dirt 1 is nagyon jó, előző need for speedek esetleg, grid. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Magyar feliratot külön kell majd leszedni hozzá, már amelyikhez van. Itt nézz szét ezügyben.
Azon a gépen ezek a játékok teljesen normálisan fognak futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest