- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Értem már, hogy mire gondolsz.
Olyan ez a két eset, mint ha valaki megkérdezi, hogy gumimatracon átevezze-e a Balatont, akkor le kell beszélni, hogy megpróbálja, mert őrültség, de ennek ellenére sokan élnek közöttünk, akik megtették.
Te a tápoddal kipróbáltad, és szerencséd volt, de ettől más inkább ne próbálja meg.A 350-400W-os Codegenek 200-350W között valahol nem bírják tovább. (A kikapcsolási teljesítmény teljesen véletlenszerűnek tűnik, és néha a 350-es többet bír, mert a 400-ast csak a címkéje különbözteti meg.)
Az egyik csak lekapcsol, a másik bele is hal. Előtte meg még kimegy a 3,3V vagy a 12V (vagy mindkettő) a megengedett határok közül.Ezek a Codegenek irodai gépekben még elmennek, mert nem kapnak 60-150W-nál nagyobb terhelést, és mióta a HEC kondikra rátaláltak, már nem romlik az állapotuk olyan gyorsan.
De játékgépbe, nagy áramigényű eszközökhöz, sok HDD-hez és teljesen a határáig kiterhelve nem ajánlható a használatuk.
-
andrade
senior tag
Látod hogy én leírtam hogy többszáz órán át járattam egy Codegent 300W terheléssel és még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni.Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest