- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stol
addikt
A te géped, ami az aláírásodban van, 300W-ot sem kajál cakk-pakk, csak minden 12V-ot eszik, és az 5V nincs kellően leterhelve.
Alaplap -->12V (80-100W)
VGA -->12V (60-80W)
Ventik -->12V (max 10W)
Vinyók -->12V(10W max, 3*10W(3hdd))
Ha jól számolok, akkor becsülve, ez 180W körül mozog, és az 5V-os ág terheltsége elhanyagolható.
Az SMPS-ek akkor stabilak, ha az egyik ágán terheled pl. 100W-al, akkor a másik kimenetre, min 50W-os terhelést kell kötni, mivel, eggy közös vezérlésük van. -
Atesz2
tag
Hat djyuri, akkor ott mas gebasz is lehet, mert en sem tom minek a 650es tap egy olyan gep ala..
Kizart hogy normal allapotban 460as kapcsolta csak be azt a konfigot, tok lol..
En is lattam mar olyan hihetetlen konfigokat 300as konfiggal kifogastalanul menni, es 350es enermaxxal elpukkanni hogy en sem hittem el..
Nekem is volt Codegenem sokaig, 1 el is fustolt, igaz nem vitt magaval semmit halisten, aztan utana mar vettem inkabb egy Aktiv PFC Coolinket, dual FAN-el, hat jah.. finoman szolva jobb, meg nyugodtabb az ember.. az 1.7es cerkakhoz meg verszegenyebb gepekhez szerintem jok a Codegenek is, de abszolut nem hosszu tavra, hamar kiszarad a kondija aztan kakukk..
Meg a lenyeg hogy en minimum 2 havonta jol kifujatom suritett levegovel, de nem baj ha havonta aztan akkor nem eri az embert meglepetes -
sube
aktív tag
650W s tap minek? nincs 2procis 2magos geped meg 15winyod meg 4db 6800GT vga d...a ventik meg fitymat sem esznek...
Amilyen konfigod van, azt egy markasabb 400, vagy akar meg kisebb tap is elviszi... Sot. Haveromnak hasonlo gepe van, noname 300W tappall elvan vele...
'...400valahány vattos enermax brta elindítani a gépet...' Egy 400W s Enermax szinte barmire elegendo ma...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest