- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz2
tag
Hat djyuri, akkor ott mas gebasz is lehet, mert en sem tom minek a 650es tap egy olyan gep ala..
Kizart hogy normal allapotban 460as kapcsolta csak be azt a konfigot, tok lol..
En is lattam mar olyan hihetetlen konfigokat 300as konfiggal kifogastalanul menni, es 350es enermaxxal elpukkanni hogy en sem hittem el..
Nekem is volt Codegenem sokaig, 1 el is fustolt, igaz nem vitt magaval semmit halisten, aztan utana mar vettem inkabb egy Aktiv PFC Coolinket, dual FAN-el, hat jah.. finoman szolva jobb, meg nyugodtabb az ember.. az 1.7es cerkakhoz meg verszegenyebb gepekhez szerintem jok a Codegenek is, de abszolut nem hosszu tavra, hamar kiszarad a kondija aztan kakukk..
Meg a lenyeg hogy en minimum 2 havonta jol kifujatom suritett levegovel, de nem baj ha havonta aztan akkor nem eri az embert meglepetes
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest