- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- OLED TV topic
- Dell Precision munkaállomások
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Aktív témák
-
biga
őstag
Ezt mondom én is. Igazából egy kicsit félve fogtam kézbe, mikor szóba került, de akkor az volt a
legjobb, amit hirtelen találtam. Sok géppel foglalkozok, sok codegen láttam én is, és inkább az a
tapasztalatom, hogyha már olcsó táp, akkor legalább(!) Codegen. Saját szubjektív mérésem
egyébként: a Silent Codegenek jobbak a ''simáktól'', (nem tom' mér', elvben csak a 12cm-es venti
a különbség, ezek szerint nem csak), ez már a súlyában is érződik. Persze nem egy Chieftec v.
Enermax, dehát... -
biga
őstag
A következő dolgok mennek pillanatnyilag egy 300W-os Codegen Silentről: 4 vinyó (max 6
szokott benne lenni), író, olvasó, IC7-G, P4-2,4c, 1GB RAM, TV-Tuner, Audigy, GeForce 4
Ti4200 , 5 ventillátor. Atomstabil, folyamatosan monitorozom (mint minden mást, logolok
mindenMB változást). Könnyedén elviszi Én is vennék jobb tápot, de egyenlőre ez marad, mert
ez is simán teljesít mindent, amit kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest